fbpx

Ζωδια Σημερα 28/01 Λειτουργηστε αυτονομα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η κύρια πλανητική δυναμική της ημέρας είναι η ανάδρομη Αφροδίτη η οποία μπαίνει σε στάση, ώστε να περάσει στην επόμενη της φάση, την ορθή φορά και το τρίγωνο με τον πλανήτη Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη μεταξύ των δύο δυναμικών, μας ωθεί να είμαστε ο εαυτός μας και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση που μας δίνει περισσότερη ελευθερία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σκέψεις γύρω από θέματα που μπορούν να σας φέρουν συναισθηματική ή υλική ασφάλεια κάνετε σήμερα. Αφήστε τις εμπνεύσεις σας ελεύθερες να σας καθοδηγήσουν χωρίς να προσπαθήσετε να τις εκλογικεύσετε.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στάσιμη και η θετική της όψη με τον Ουρανό στο ζώδιό σας είναι σίγουρο πως θα σας φέρουν νέες ιδέες για πράγματα που σας απασχολούν. Ο Ερμής είναι ακόμη ανάδρομος οπότε θα πρέπει να τις εξετάσετε αντικειμενικά αλλά η διαφορετικότητα σε αυτό που ασχολείστε και η αυτονομία σας θα πρέπει να είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά.

Για τους Διδύμους, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα φέρνουν σκέψεις και γεγονότα τα οποία μπορεί αρχικά να δημιουργούν ένα είδος αναστάτωση. Θα δείτε όμως πως καθώς θα βλέπετε τα δεδομένα αντικειμενικά και λογικά, υπάρχει κάποια αλήθεια, χρήσιμη, που έρχεται στην επιφάνεια αυτή τη στιγμή.

Για τους Καρκίνους, η Αφροδίτη απέναντι σας, σας έβαλε σε σκέψεις σχετικά με σχέσεις και συνεργασίες το προηγούμενο διάστημα. Είστε ακόμη σε αυτή την διαδικασία ωστόσο σήμερα έρχονται εμπνεύσεις και λύσεις σχετικά με τους συγκεκριμένους τομείς.

Για τους Λέοντες, εργασιακά ζητήματα ή δραστηριότητες οι οποίες είναι μέρος της καθημερινής σας ρουτίνας σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα και σήμερα ειδικά έρχονται στο τραπέζι. Νέες ιδέες και σκέψεις θα λειτουργήσουν ευνοϊκά ώστε να βρείτε/διατηρήσετε τις προσωπικές σας ισορροπίες.

Για τους Παρθένους, πολλά αλλάζουν αυτή τη στιγμή ή είστε ακόμη στην διαδικασία να αλλάξετε οτιδήποτε δεν έχει περιθώριο ανάπτυξης. Σήμερα και αύριο είναι δύο ημέρες κατά τις οποίες θα δείτε πως μέσω νέων δεδομένων και σκέψεων θα μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά ή τουλάχιστον να υπάρξει καλύτερη κατανόηση.

Για τους Ζυγούς, είναι αλήθεια πως είστε στο κέντρο των καταστάσεων αυτή την περίοδο και σας ζητείται να κάνετε «υπερβάσεις». Η Αφροδίτη, κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα αρχίζει την ορθή της πορεία από αύριο οπότε τα πράγματα θα μπουν άμεσα σε μια λειτουργική σειρά.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα εκμεταλλευτείτε τις πλανητικές δυναμικές οι οποίες σας φέρνουν νέες ιδέες και σκέψεις γύρω από ζητήματα που είναι ανοιχτά και θέλετε να τακτοποιήσετε. Μπορεί να μην μπορούν να τακτοποιηθούν άμεσα, αλλά σίγουρα θα είστε σε θέση να κάνετε πιο σταθερά βήματα μπροστά ή με καλύτερη οργάνωση.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν την εικόνα και την προβολή σας. Τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για δράσεις οι οποίες βοηθούν στο να νιώσετε περισσότερο σίγουρη/ος και με αυτοπεποίθηση.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας ανάδρομη τις τελευταίες 40 ημέρες έφερε τα πάνω κάτω στους τομείς που η συνεργασία και οι συνδέσεις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι τους. Με την βοήθεια του Άρη, του Πλούτωνα και του Ερμή ανάδρομου, αναθεωρήσεις έλαβαν χώρα και εξακολουθούν να το κάνουν με μόνο σκοπό την αυτονομία και ανεξαρτησία σας. Μην το ξεχνάτε αυτό, ειδικά την στιγμή που νιώθετε απογοητεύση.

Για τους Υδροχόους, σήμερα πάρτε μία ανάσα γιατί διαφορετικά θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε όπως θέλετε το πρόγραμμά σας. Με ηρεμία και κυρίως βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε σε ψυχικό επίπεδο.

Για τους Ιχθύες, ένα επαγγελματικό ζήτημα ενδέχεται να πάρει χρόνο από το πρόγραμμά σας σήμερα και είναι ευκαιρία να ασχοληθείτε μιας και τα πλανητικά δρώμενα είναι υποστηρικτικά για να βάλετε τα όριά σας. Αν το επιθυμείτε, αφήστε άτομα από το περιβάλλον σας να σας βοηθήσουν με τον τρόπο τους.

Share: