fbpx

27/9 “Ανακαλυπτοντας την αληθεια” Ερμης στον Σκορπιο – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

1156
0
Share:

 

Κριός

Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού θα μείνει για αρκετό καιρό λόγω της ανάδρομης του πορείας σε αυτό το ζώδιο. Μέχρι 21 Νοεμβρίου θα μπορέσετε να κάνετε πολλές εσωτερικές διεργασίες απαραίτητες για να εκπαιδευτείτε σε μια άριστη μαχήτρια και να κερδίσετε οποιονδήποτε προσωπικό σας αγώνα. Ιδιαίτερη περίοδος θα είναι η ανάδρομη του πορεία 14/10 έως 3/11 και για την οποία θα αναφερθώ εκτενέστερα. . .

Ταύρος

Ο Ερμής στο Σκορπιό θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας μέχρι 21 Νοεμβρίου. Αρκετός καιρός, λόγω και της ανάδρομης του πορείας 14/10 έως 3/11, δίνει το στίγμα και τον σκοπό του κυρίως σε σχέσεις και συνεργασίες. Οτιδήποτε δεν αντέχει στον χρόνο και δεν περιέχει αλήθεια δεν θα αντέξει στις αποκαλύψεις. Αυτό σημαίνει πως νέοι άνθρωποι που θα μπουν στην ζωή σας θα σας στηρίξουν και θα είναι κοντά σας για έναν κοινό σκοπό. . .

Δίδυμοι

Η θέση του Ερμή στον Σκορπιό δίνει μέχρι 21 Νοεμβρίου, την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν και να προχωρήσετε δημιουργικά προς το μέλλον. Τα επίπεδα ορμής και έντασης του Σκορπιού είναι πολύ ισχυρά και ιδιαίτερα την περίοδο που θα είναι ο Ερμής ανάδρομος – θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο 14/10 έως 2/11- η βουτιά στα βάθη του μυαλού συνδυαστικά με την αεικινησία σας, θα σας ανταμείψουν με το αποτέλεσμα. . .   

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Σκορπιό θα φωτίσει και θα ενισχύσει οτιδήποτε δυνατό και κυρίως αληθινό έχετε στην ζωή σας διαχωρίζοντας αυτό που αξίζει να είναι κοντά σας από εκείνο που δεν έχει κάποιον σκοπό. Κατά την ανάδρομη του πορεία 14/10 έως 3/11 στο ίδιο ζώδιο, θα είναι ακόμη πιο έντονη αυτή η αίσθηση, ωστόσο θα αναφερθώ σε ξεχωριστό άρθρο για εκείνη την περίοδο. Το φώς έρχεται στην επιφάνεια και οι αλλαγές γίνονται κυρίως από εσάς την ίδια/τον ίδιο. . .

Λέων

Ο Ερμής στον Σκορπιό μέχρι 21 Νοεμβρίου και η ανάδρομη του πορεία στο ίδιο ζώδιο από 14/10 έως 3/11 – θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο – φουντώνει τις σκέψεις την ίδια στιγμή που θα σας βοηθήσει να πετάξετε, κυριολεκτικά, οτιδήποτε έχει λειτουργήσει ως εμπόδιο στον δρόμο σας. Η διαδικασία θα είναι έντονη και με σφοδρότητα ωστόσο είστε καλά εξοικειωμένη/εξοικειωμένος με αυτές τις έννοιες. . .  

Παρθένος

“Ανακαλύψτε την δύναμη σας και τι είστε ικανή/ός να κάνετε” λέει ο Ερμής στον Σκορπιό και ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη του κίνηση 14/10 έως 3/11. Θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο, ωστόσο γενικότερα με τον Ερμή στον Σκορπιό μέχρι 21 Νοεμβρίου, θα είστε σε θέση κυρίως μέσω της διαίσθησης σας, να καθορίσετε τους τρόπους που τα πράγματα θα πρέπει να γίνουν ώστε να έρθει ικανοποίηση από το αποτέλεσμα τους. Οι ποιότητες της σκέψης θα είναι καθοριστικές και η επικοινωνία περισσότερο αληθινή και προς τον στόχο σας. . .

Ζυγός

Το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο σας, στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας φέρει ανακούφιση. Μετά από ένα διάστημα αμφιταλάντευσης μεταξύ “σωστού και λάθους”, έρχεται μια περίοδος, μέχρι 21 Νοεμβρίου, όπου μπορείτε πραγματικά να ελέγξετε τις σκέψεις σας και να καθορίσετε εσείς το επόμενο βήμα που χρειάζεται να γίνει. Δυσκολίες ή προκλήσεις μπορεί να προκύψουν μεταξύ 14/10 και 3/11 με την ανάδρομη του πορεία ωστόσο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο. . .

Σκορπιός

Με τον Ερμή στο ζώδιο σας μπορείτε να ελέγξετε πλήρως τις σκέψεις σας, την κατεύθυνση που θα οδηγηθούν και το αποτέλεσμα που θέλετε να φέρετε. Μια ιδιαίτερη περίοδος της χρονιάς, μέχρι 21 Νοεμβρίου όπου η διαισθητική αντίληψη της άυλης πραγματικότητας και ότι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια μπορεί να ανακαλυφθεί από εσάς με μεγαλύτερη ευκολία από ότι μια άλλη στιγμή. Η ανάδρομη του πορεία μεταξύ 14/10 έως 3/11 μπορεί να φέρει εκκρεμότητες στην επιφάνεια καθώς και συναισθηματικές κρυμμένες καταστάσεις, ωστόσο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο. . .  

Τοξότης

Το ζώδιο του Σκορπιού σχετίζεται με την τελική ένωση ή τον τελικό διαχωρισμό. Με τον Ερμή στον Σκορπιό μέχρι 21 Νοεμβρίου δεν θα είναι μια εύκολη περίοδος, ειδικά κατά την ανάδρομη του πορεία 14/10 έως 3/11. Ωστόσο υπόσχεται να σας βοηθήσει να συνεχίσετε την ζωή σας μόνο με ότι είναι αληθινό, έχει αξία και σκοπό στην ζωή σας. Μακριά από ανθρώπους που λειτουργούν χειριστικά και εκμεταλλεύονται την καλοσύνη και διαθεσιμότητά σας. . .

Αιγόκερως

Οι επιθυμίες σας παίρνουν φωτιά και ο Ερμής στον Σκορπιό μέχρι 21 Νοεμβρίου σας βάζει στην διαδικασία να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας ακόμη περισσότερο αποφασιστικά, καθοριστικά και με σύντομες επικοινωνιακές διαδικασίες. Αυτό που θα είναι ακόμη εντονότερο θα είναι οι διαισθητικές σας ικανότητες οι οποίες θα σας οδηγούν στην πιο αποτελεσματική οδό από τον πιο σύντομο δρόμο. Οπότε θα πρέπει να βάλετε για λίγο στον άκρη την καχυποψία σας και να εμπιστευτείτε την ροή. Το διάστημα μεταξύ 14/10 έως 3/11 θα χρειαστεί την προσοχή σας ωστόσο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο που ο Ερμής θα μπει ανάδρομος στο ίδιο ζώδιο. . .

Υδροχόος

Τα καταπιεσμένα συναισθήματα και οι νοητικές διεργασίες δεν είναι το φόρτε του Ερμή στον Σκορπιό, μέχρι 21 Νοεμβρίου. Αντιθέτως, αυτή η θέση του Ερμή σας βοηθά να ανακαλύψετε ποιότητες και ταλέντα που έχετε τα οποία δεν έχουν έρθει ακόμη στην επιφάνεια και να ανακαλύψετε την δύναμη σας. Η ανάδρομη του πορεία μεταξύ 14/10 και 3/11 μπορεί να φέρει προκλήσεις, ωστόσο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο. . .

Ιχθύες

Με τον Ερμή στον Σκορπιό μέχρι 21 Νοεμβρίου, μπορείτε να “εξουσιάσετε” τις σκέψεις σας και να δημιουργηθεί ένα κανάλι που θα πλαισιωθούν οι εμπνεύσεις και τα ταλέντα σας. Η αμφιταλάντευση μεταξύ καλού/καλού, αληθινού/ψέματος θα είναι εύκολα διαχειρίσιμη και θα μπορείτε να κινηθείτε παραγωγικά στον δρόμο που θέλετε. Η περίοδος 14/10 έως 3/11 μπορεί να φέρει προκλήσεις λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ίδιο ζώδιο, ωστόσο θα αναφερθώ εκτενέστερα σε εκείνη την περίοδο. . .  

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

Share: