fbpx

Ζωδια 26/9 Σημερα βρισκετε δημιουργικες διεξοδους!

2436
0
Share:

Λίγο πριν αρχίσει ο Ερμής την ανάδρομη του πορεία, η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα δημιουργεί ένα ευνοϊκό σχήμα στον ουράνιο θόλο. Οι θετικές σχέσεις μεταξύ Σελήνης, Ήλιου/Άρη και Κρόνου στο Στοιχείο του Αέρα μας βοηθούν να έρθουμε ευκολότερα αντιμέτωποι με μια πρόκληση, να αναγνωρίσουμε τις παρούσες ευκαιρίες και να τις αξιοποιήσουμε στο έπακρο, να βρούμε μια παραγωγική διέξοδο για την ενέργειά μας. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, δημιουργική μέρα για δράσεις οι οποίες εμπεριέχουν συνεργασία και καλή επικοινωνία. Η αλληλεγγύη και το ομαδικό πνεύμα θα συντελέσουν στην καλή έκβαση μιας κατάστασης η οποία σας ενδιαφέρει να ολοκληρωθεί άμεσα.

Για τους Ταύρους, είναι σημαντικό να εστιάσετε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς στο σήμερα της ζωής σας. Η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια κατάσταση από την οποία θα πάρετε χαρά είναι μοναδική αρκεί να είστε ανοιχτή/ός στην  επικοινωνία με ευελιξία και διάθεση προσαρμοστικότητας.

Για τους Διδύμους, η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα ανοίγει μια νέα κατάσταση η οποία σχετίζεται άμεσα με τον σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή και τους ανθρώπους που εμπεριέχονται μέσα σε αυτή. Δίνεται η ευκαιρία να μπορέσετε μέσα από την καλή επικοινωνία να δημιουργήσετε γέφυρες όπου είναι απαραίτητες.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια και σήμερα ειδικά μπορείτε να τις ταξινομήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Αφεθείτε στη ροή και μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να σας κρατήσουν στάσιμη/ο σχετικά με ένα όνειρό σας.

Για τους Λέοντες, η κοινωνικότητά σας ευνοείται με κάποιον τρόπο σήμερα και οι ευκαιρίες που δίνονται θα μπορούσαν να σας φέρουν μεγάλη ικανοποίηση. Αυτό που χρειάζεται από μέρους σας είναι να είστε ανοιχτή/ός σε προσκλήσεις κάθε είδους.

Για τους Παρθένους, ένα επαγγελματικό θέμα με υλικές απολαβές θα μπορούσε να κινητοποιηθεί και να προχωρήσει με κάποιον τρόπο. Ωστόσο, ο Ερμής, κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει ανάδρομος αύριο και πιθανά να χρειαστεί να αξιολογήσετε εκ νέου κάποια πράγματα ειδικά στο θέμα των απολαβών.

Για τους Ζυγούς, πολύ καλή ημέρα για δράσεις οι οποίες έχουν προσωπικό χαρακτήρα. Δείξτε τα ταλέντα και τις ικανότητές σας με ευελιξία και διπλωματικό τρόπο και είναι σίγουρο πως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Για τους Σκορπιούς, σήμερα δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσετε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι, την ιδιωτική σας ζωή ή τους συγγενείς. Η καλή επικοινωνία πάντα με ευελιξία και διπλωματία είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Για τους Τοξότες, η επικοινωνία σήμερα με κάποιον τρόπο μπορεί να ξεκλειδώσει καταστάσεις οι οποίες το προηγούμενο διάστημα είχαν μπλοκάρει. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς.

Για τους Αιγόκερους, η εργασία, οι απολαβές και η χαρά που παίρνετε μέσα από τις επιτεύξεις σας είναι τα κύρια στοιχεία που θα σας απασχολήσουν σήμερα. Μια κατάσταση που σχετίζεται με τους συγκεκριμένους τομείς μπορεί να προχωρήσει ακόμη και εν μέσω εμποδίων ή αναθεωρήσεων λόγω του Ερμή που ξεκινά την ανάδρομή του πορεία.

Για τους Υδροχόους, βαθύτερες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια γνωρίζοντας πως πρέπει να τις ταξινομήσετε. Μία καλή εκκαθάριση κρατώντας ότι είναι πραγματικά χρήσιμο και ωφέλιμο για την υγεία σας θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά.

Για τους Ιχθύες, οι συνδέσεις σας, το σπίτι και η προσωπική ζωή έρχονται στο προσκήνιο ζητώντας να δείτε ξανά τα τωρινά δεδομένα. Η εύνοια υπάρχει για μια ανασκόπηση, αυτό που χρειάζεται είναι να αποφασίσετε να μπείτε σε αυτή την παραγωγική διαδικασία.

Share: