fbpx

Ζωδια 26/05 Εγκρατεια, το κλειδι της ημερας – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

38
0
Share:

Η Σελήνη ακόμη στο ζώδιο του Λέοντα σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια άλυτα ζητήματα του άμεσου παρελθόντος. Προχωρήστε με το χέρι στην καρδιά και με ευελιξία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη να χαρείτε κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν σήμερα παρόλο που οι υποχρεώσεις τρέχουν. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κινηθείτε όσο πιο αυτόνομα μπορείτε, ανεξάρτητα από ομάδες και άλλα άτομα. Επίσης αποφύγετε οικονομικά ζητήματα μέχρι και αύριο.

Για τους Ταύρους, σήμερα δεν είναι η καταλληλότερη ημέρα να ασχοληθείτε με ζητήματα τα οποία σχετίζονται είτε με οικογενειακές υποθέσεις είτε με τομείς που οι επαφές και οι συναναστροφές με άλλους ανθρώπους είναι απαραίτητες. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο το οποίο μπορεί να σας ξεκουράσει παρά να σας φορτώσει με έγνοιες.

Για τους Διδύμους, σήμερα προχωρήστε το πρόγραμμά σας με προσοχή και σύνεση. Κάποια εξωτερικά ερεθίσματα εύκολα μπορεί να σας δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση και να μην μπορέσετε με ευκολία να ολοκληρώσετε τις εργασίες που θέλετε.

Για τους Καρκίνους, σήμερα προσπαθήστε να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία είναι απλά και απόλυτα κατανοητά. Λόγω πλανητικών ενεργειών θα μπορούσαν να γίνουν λάθη στην περίπτωση που υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας ή/και τις ικανότητές σας.

Για τους Λέοντες, η Σελήνη στο ζώδιό σας από προχτές, σας ωθεί να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα και ότι είναι σημαντικό και αξίζει για εσάς. Σε αυτή τη διαδικασία καλό θα είναι σήμερα να κινηθείτε αυτόνομα και κατά βούληση ακόμη και αν άλλοι άνθρωποι κοντά σας δεν είναι απόλυτα σύμφωνοι.

Για τους Παρθένους, διάφορες σκέψεις έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ενδέχεται να κινητοποιηθούν ταυτόχρονα και κάποιοι φόβοι σχετικά. Προσπαθήστε να τις διαχωρίσετε και να δείτε ρεαλιστικά τα πράγματα. Ενδέχεται κάποιοι από αυτούς τους φόβους να μην έχουν αντικειμενικό λόγο ύπαρξης και απλά να μπλοκάρουν την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε.

Για τους Ζυγούς, βρίσκεστε σε μια πορεία στην οποία σιγά σιγά μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά και ακολουθούν έναν συγκεκριμένο ρυθμό. Καλό είναι να μην τον χάσετε από μικροπράγματα και καταστάσεις οι οποίες  σας ερεθίζουν γιατί πολύ εύκολα μπορεί να χαθούν οι ισορροπίες που έχετε δημιουργήσει.  

Για τους Σκορπιούς, σήμερα προσπαθήστε να απέχετε από οτιδήποτε μπορεί να σας φορτίσει ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Μείνετε σε μια οδό την οποία γνωρίζετε καλά και ασχοληθείτε μόνο με ότι ενισχύει την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό να εστιάζετε σε αυτό που έχετε καταφέρει έως τώρα και σε επαφή με την ενέργεια που έχετε καταναλώσει σε ένα συγκεκριμένο εγχείρημα.

Για τους Τοξότες, οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να έχουν κινητοποιηθεί το τελευταίο καιρό. Σήμερα νέες ιδέες έρχονται σχετικά με αυτά που σας απασχολούν και εμπνεύσεις θα λειτουργήσουν υποστηρικτικά αρκεί να μην χάσετε επαφή με την αισιόδοξη σας φύση.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες οι οποίες δεν λειτουργούν βοηθητικά σε ζητήματα που θέλετε να τακτοποιήσετε άμεσα και με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Γιαυτό ασχοληθείτε μόνο με ότι είναι απαραίτητο χωρίς σπατάλη ενέργειας.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες είναι στο προσκήνιο και είναι σίγουρο πως ειδικά σήμερα δεν πρέπει να επιμείνετε περισσότερο από όσο πρέπει για κάτι που αφορά τους συγκεκριμένους τομείς. Σκεφτείτε καλά πριν ρωτήσετε, απαντήσετε ή καταλήξετε σε συμπεράσματα. Είναι σημαντικό να είστε σε επαφή με οτιδήποτε κινητοποιείται τόσο εξωτερικά όσο και μέσα σας.

Για τους Ιχθύες, μια εργασιακή κατάσταση ή κάτι που σχετίζεται άμεσα με τις καθημερινές σας ασχολίες σήμερα μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις. Πριν αποφασίσετε οτιδήποτε, σκεφτείτε μήπως κάποιοι μη αντικειμενικοί φόβοι οδηγήσουν τα βήματά σας και αυτό είναι σίγουρο πως δεν θα φέρει το αποτέλεσμα που προσδοκάτε.

Share: