fbpx

23/8 Πως θα σας επηρεασει ο Ηλιος στην Παρθενο – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

Share:

 

Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιο της Παρθένου μαζί με τον Ερμή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ή να υιοθετήσετε νέες τεχνικές, μεθόδους και πρακτικές. Η χρησιμότητά τους είναι να κινητοποιήσουν βαθύτερα συναισθήματα και επιθυμίες ώστε να καταφέρετε να βγείτε πιο αποτελεσματικά και παραγωγικά έξω, αναδεικνύοντας τα ταλέντα σας. . .

Ταύρος

Το ζώδιο της Παρθένου κρατάει σιτηρά στο χέρι της. Είναι θεά της γονιμότητας, μια Ιερή Μητέρα που βλέπει και φυλάει τη γενναιοδωρία της φύσης. Σε ρεαλιστικό επίπεδο σημαίνει πως με τον Ήλιο στο ζώδιο της Παρθένου μπορείτε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα εργαλεία της αυτό-ανάπτυξής που θα σας οδηγήσουν σε μια πιο τελειοποιημένη αίσθηση του εαυτού σας. . .

Δίδυμοι

Ο Ερμής κυβερνά την Παρθένο καθώς και το ζώδιο σας. Ο πλανήτης της σύνθεσης, μέσω της Παρθένου, δημιουργεί για αυτόν τον Ηλιακό μήνα τις κατάλληλες προϋποθέσεις να έρθετε πιο κοντά με απομακρυσμένα κομμάτια της ψυχής σας και να τα επουλώσετε. Σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και ιδιωτικής ζωής θα δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες. . .

Καρκίνος

Το ζώδιο της Παρθένου μας διδάσκει να αφήσουμε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο για την ζωή μας και να κρατήσουμε αυτό που θα μας θρέψει και θα μας φροντίσει από δω και πέρα. Για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά η επικοινωνία θα πρέπει να εστιάζετε σε πολύ πρακτικά θέματα. Ζητήματα που αφορούν εσάς και το άμεσο περιβάλλον σας θα τακτοποιηθούν. . .

Λέων

Μέσω της αντιληπτικής όρασης και της σωστής χρήσης της θέλησης θα μπορέσετε αυτόν τον Ηλιακό μήνα, να αντιληφθείτε αν κάτι είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι. Η εσωτερική ποιότητα των πραγμάτων θα είναι αυτό που η Παρθένος θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε και να εστιάσετε περισσότερο από κάθε τι άλλο. . .  

Παρθένος

Με τον Ήλιο στο ζώδιο σας είναι πολύ εύκολο να αισθανθείτε “στα νερά σας” τον νέο Ηλιακό μήνα. Ωστόσο θα είναι μια καλή ευκαιρία να αποφορτίσετε το κεφάλι σας από σκέψεις οι οποίες το μόνο που χρησιμεύουν είναι να καλύψουν τους κενούς χώρους, κάποιες φορές, με άχρηστα πράγματα. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος στην Παρθένο φωτίζει την βαθύτερη σας αντίσταση στην απελευθέρωση από μη χρήσιμα πράγματα και πληροφορίες την ίδια στιγμή που ο φόβος του κενού μπορεί να είναι αισθητός. Αυτό συμβαίνει γιατί κινητοποιεί πολύ εσωτερικά και βαθιά κομμάτια τα οποία χρειάζεται να ρίξετε η ίδια/ο ίδιος φως ώστε να αναγεννηθούν. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος στην Παρθένο σας δίνει την ευκαιρία να αντιληφθείτε την μορφή που έχει ο κόσμος γύρω σας. Ανεξάρτητα αν έχει την μορφή ενός συναισθήματος, σκέψης ή την μορφή ενός καναπέ, είναι ο δικός σας κόσμος και είναι σημαντικό να σας είναι συνειδητό, για περαιτέρω ενέργειες και δράσεις. . .

Τοξότης

Ηγετικά κομμάτια κινητοποιεί ο Ήλιος στην Παρθένο για το ζώδιο σας, ως μια πολύ σημαντική εξελικτική διαδικασία σύνθεσης. Για τον νέο Ηλιακό μήνα η Παρθένος σας διδάσκει πως η απελευθέρωση του μικρότερου για να μπορέσετε να αγκαλιάσετε το μεγαλύτερο είναι σημαντική και απαραίτητη για την εξέλιξη σας. . .

Αιγόκερως

Η θέση του Ήλιου στην Παρθένο είναι ευνοϊκή θέση για εσάς. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η ευκαιρία που σας δίνει να συντονιστείτε με ότι είναι κατάλληλο για εσάς αυτή την στιγμή. Να επιλέξετε σωστά τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε και θα σας οδηγήσει να τακτοποιήσετε την “ακαταστασία” που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα. . .

Υδροχόος

Ο Ήλιος στην Παρθένο σας βοηθά σε πολλά επίπεδα, κυρίως σε ότι χρειάζεται τακτοποίηση και εκκαθάριση. Σκέψεις που δεν εξυπηρετούν πια κάποια χρησιμότητα και οτιδήποτε χρειάζεται να εξαλειφθεί από την ζωή σας, δημιουργώντας χώρο για το νέο και το καλύτερο. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος έρχεται απέναντι από το ζώδιο σας κινητοποιώντας ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις κάθε είδους. Ο “καθρέφτης” τον νέο Ηλιακό μήνα θα είναι περισσότερο αντικειμενικός αλλά και επικριτικός αν σταθείτε περισσότερο από ότι πρέπει σε λεπτομέρειες που το μόνο που θα κάνουν είναι να σας απομακρύνουν από τους ανθρώπους που αγαπάτε. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: