fbpx

23/7 Κατι μεσα σας βρυχαται – Ηλιος στον Λεοντα – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

1249
0
Share:

 

Κριός

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα και για τον επόμενο Ηλιακό μήνα σας κάνει να νιώθετε πως μόνο μέσα από την δημιουργία μπορούν οι σκέψεις σας να ηρεμήσουν και να πάρετε δύναμη μέσα από δημιουργικές διεξόδους. Ο ρεαλισμός και η στοχοπροσήλωση σε δημιουργικά ενδεχόμενα είναι επείγουσα όσο ποτέ. . .

Ταύρος

Το οικογενειακό σας περιβάλλον και η ιδιωτική σας ζωή με τον Ήλιο στον Λέοντα φωτίζεται με δημιουργικά ενδεχόμενα. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα μπορείτε με σθένος, χωρίς δισταγμούς να βρείτε την γαλήνη και την ηρεμία σε αυτούς τους τομείς. Άνθρωποι που σας αγαπάνε είναι κοντά σας για να σας στηρίξουν. . .

Δίδυμοι

Η ηρεμία και η αρμονία εξαρτώνται κυρίως από εσάς με τον Ήλιο στον Λέοντα να επηρεάζει τομείς όπως η επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Οι σκέψεις παίρνουν φωτιά και είναι στιγμή για να επανεξετάσετε τα δεδομένα που έχετε μπροστά σας αυτή την στιγμή. Αν άλλοι άνθρωποι ζητήσουν την βοήθεια σας, καλό θα ήταν να εστιάσετε σε αυτά που σας ενώνουν παρά σε αυτά που σας χωρίζουν και να τους την προσφέρετε. . .  

Καρκίνος

Οι αξίες παίρνουν φωτεινές αποχρώσεις με τον Ήλιο στον Λέοντα να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Τα συναισθήματα κινητοποιούνται πολύ πιο εύκολα και είναι σημαντικό να θυμάστε πως έχουν δύο πλευρές. Είτε αποφασίζετε να τα βάλετε με όλα και όλους είτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την παραγωγική δύναμη σε καύσιμη ύλη χωρίς να την σπαταλήσετε άσκοπα. Σε οικονομικά ζητήματα αυτή την στιγμή βρίσκονται λύσεις.

Λέων

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας και η προσωπική Ηλιακή σας Πρωτοχρονιά δηλώνει πως ο χρόνος είναι με το μέρος σας αρκεί να τον αξιοποιήσετε σωστά και να μην επαναπαυτείτε στην χαρά της στιγμής. Εναλλακτικοί δρόμοι μπορούν να σας οδηγήσουν στον στόχο σας φέρνοντας την αναγνώριση και τις απολαβές που θέλετε αυτή την στιγμή στην ζωή σας. . .

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει βαθύτερα κομμάτια της ψυχής σας και μέσω της φαντασία σας μπορεί να βοηθήσει στις διεργασίες του μυαλού αλλά και των συναισθημάτων σας. Νέα πεδία δράσεις μπορούν να ξεδιπλωθούν μπροστά σας αφήνοντας την φαντασία να ξεδιπλωθεί, αρκεί να την το επιτρέψετε. . .

Ζυγός

Ο Ήλιος στον Λέοντα για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τον κοινωνικό σας τομέα και νέα δημιουργικά ενδεχόμενα να έρθουν στην ζωή σας. Νέες γνωριμίες ή ήδη υπάρχουσες μπορούν να αναγεννηθούν και να δώσουν το καλύτερο που έχουν σε επίπεδο συνεργασιών. Αφεθείτε στην ροή και παραμείνετε ανοιχτή/ός σε προτάσεις. Είναι πολύ καλή δημιουργική στιγμή για εσάς. . .

Σκορπιός

Ο Ήλιος στον Λέοντα φωτίζει επαγγελματικά κομμάτια και είναι στο χέρι σας προς ποια κατεύθυνση θα κινηθείτε. Κάτι βρυχάται εκεί έξω γιατί τα ημίμετρα και οτιδήποτε μικρό δεν ταιριάζει καθόλου στη σφαίρα του Λιονταριού. Ο Ηλιακός μήνας που ξεκινά σας δίνει την απαραίτητη δυναμική να βγάλετε το ξίφος ή να φερθείτε ευέλικτα για το δικό σας όφελος. Κάντε δράσεις όταν είστε απόλυτα σίγουρη/ος ότι κατέχετε το θέμα. Μόνο τότε μπορείτε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, γιατί οι συναισθηματικές εκρήξεις και το δράμα δεν θα λείψουν. . .  

Τοξότης

Η δύναμη σας είναι η ευελιξία σας με τον Ήλιο στον Λέοντα γνωρίζοντας πότε χρειάζεται να πιέσετε τις καταστάσεις ή μέσω της ενήλικης υποχώρησης να κάνετε ένα βήμα πίσω για αναθεωρήσεις. Το ζώδιο του Λέοντα εξιδανικεύει την αγάπη και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι χρειάζεται να προσθέσετε στην ζωή σας (ή να αφαιρέσετε) για να νιώσετε ζωντανή/ός. . .

Αιγόκερως

Η προσαρμογή γίνεται αξία για εσάς την περίοδο που θα ταξιδεύει ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα. Στο άσπρο και το μαύρο προστίθεται το γκρι και ανάμεσα στο όχι και το ναι μπαίνει το ίσως. Η αλλαγή είναι μέρος της εξέλιξης σας και τα νέα δεδομένα μπορούν να φέρουν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που αναμένατε. . .

Υδροχόος

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιο σας θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία και να εκτιμηθούν οι κινήσεις που κάνετε για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Η γυμνή αλήθεια είναι προτιμότερη αυτή την στιγμή ακόμη και από το ομορφότερο περιτύλιγμα. Κινηθείτε προς αυτή την κατεύθυνση. . .

Ιχθύες

Η ελευθερία κινήσεων είναι η νέα αξία που πρέπει να υιοθετήσετε με τον Ήλιο να περνά από το ζώδιο του Λέοντα για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Πολλά πράγματα θα δείτε πως είναι υποκειμενικά και δεν υπάρχει κανένα νόημα να επιμένετε. Εστιάστε στην καρδιά σας και αυτό που βρυχάται από εκεί. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: