fbpx

23/12 Εντονη η αναγκη να κανετε τα πραγματα να συμβουν! Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο σημερα. . .

526
0
Share:

 

Η Σελήνη στον Κριό μαζί με τον Άρη και η θετική σχέση του Ήλιου/Ερμή με τον Ουρανό δεν αφήνει περιθώρια στασιμότητας. Τα συναισθήματα πολλά, τα γεγονότα ποικίλα και εμείς είμαστε σε θέση με ευελιξία να αφεθούμε στις αλλαγές που είναι απαραίτητες να γίνουν για την ολοκλήρωση προσδοκιών. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τα πλανητικά δρώμενα είναι υπέρ σας σήμερα. Τα αποτελέσματα μπορεί να θέλετε να τα φέρετε χτες καθώς η βιασύνη είναι ένα από τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο η διαδρομή προς έναν στόχο ήδη έχει μικρύνει.

Για τους Ταύρους, το πλανητικό σκηνικό σας σπρώχνει να δράσετε παρορμητικά προς μια κατεύθυνση αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα ήταν καλή κίνηση. Είναι αλήθεια, πως έχετε την ικανότητα να δράτε πάντα κάνοντας σταθερά βήματα.

Για τους Διδύμους, σήμερα θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που βρίσκεται στον δρόμο σας. Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από το κοινωνικό σας στάτους, νέους ανθρώπους ή νέες συνεργασίες μέσα σε ομάδες.

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα σας σπρώχνουν σήμερα προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Για να μπορέσετε να επιλέξετε την περισσότερο ενδιαφέρουσα χρειάζεται να σκεφτείτε με καθαρό μυαλό χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας και τις δικές τους προσωπικές ανάγκες.

Για τους Λέοντες, η φαντασία σας σήμερα είναι ιδιαίτερα ενεργή και οι εμπνεύσεις έρχονται για να δώσουν απαντήσεις και λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Κρατήστε τον ενθουσιασμό σας και την πίστη σας ενεργή.

Για τους Παρθένους, η διπλωματία και η ευελιξία σας θα είναι χρήσιμες ιδιότητες την στιγμή που κάτι από το εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να σας προκαλέσει. Δεν μπορούν όλα να γίνουν όπως τα θέλετε αλλά σίγουρα μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή, εάν σας ενδιαφέρει.

Για τους Ζυγούς, η σημερινή τάση είναι να απομακρυνθείτε από έναν δικό σας στόχο ή κάτι που σας ενδιαφέρει στην προσπάθεια σας να ικανοποιήσετε άλλους ανθρώπους. Είτε αφορά επαγγελματικά θέματα είτε προσωπικά το αντίκρισμα θα πρέπει να σας δίνει προσωπική ικανοποίηση.

Για τους Σκορπιούς, επικεντρωθείτε σε ζητήματα καθημερινής φύσεως. Κάτι μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο εάν και εσείς το θελήσετε. Αποφύγετε επαφές με ανθρώπους που μπορεί να σας προκαλέσουν γιατί δεν είστε σε φάση συνεργασίας, εάν δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος και συγκεκριμένος σκοπός.

Για τους Τοξότες, αρκετά δημιουργική ημέρα για να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Οι προκαταλήψεις και οι παλαιωμένες πεποιθήσεις μπαίνουν στο χρονοντούλαπο σήμερα.

Για τους Αιγόκερους, η αντικειμενική εικόνα είναι μπροστά σας αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να διαχειριστείτε ψυχικές φορτίσεις που ενεργοποιούνται. Ο μόνος τρόπος για να το κάνετε είναι να μετριάστε τον παρορμητισμό σας και έπειτα να δράστε κατά περίπτωση.

Για τους Υδροχόους, καλή ημέρα να παλέψετε για τα πιστεύω σας. Η επανάσταση χωρίς αιτία δεν θα σας οδηγήσει πουθενά με την έννοια πως ο στόχος θα πρέπει να είναι ένα πραγματικό σας όραμα σήμερα.

Για τους Ιχθύες, σήμερα χρειάζεται προσοχή σε οικονομικά κυρίως ζητήματα. Η σπάταλη μπορεί θα σας οδηγήσει να κάνετε βήματα τα οποία μπορεί να μετανιώσετε, γιαυτό δείξτε σύνεση σε αυτόν τον τομέα.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

 

Share: