fbpx

22/6 Ηλιος στον Καρκινο – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου τον επόμενο Ηλιακό μήνα θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας και γενικότερα η προσωπική σας ζωή φωτίζεται με κάποιον τρόπο. Καλό θα ήταν με ηρεμία και την απαραίτητη μεθοδικότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να δείξετε σε αυτούς που αγαπάτε, πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. . .

Ταύρος

Ο τρόπος της επικοινωνίας και ο τρόπος που συνδέεστε με το άμεσο σας περιβάλλον αλλάζει με τον Ήλιο στον Καρκίνο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα. Πρόσωπα έρχονται πιο κοντά σας ή εσείς αποφασίζετε να τα προσεγγίσετε με περισσότερο συναισθηματικό τρόπο. Μείνετε σε αυτή την κατεύθυνση και πολλά μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο. . .

Δίδυμοι

Μπορεί να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε ρίσκο σχετικά με οικονομικά ζητήματα ωστόσο ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά σε αυτό που έχει αξία για εσάς και αυτό που μπορεί να σας δώσει την ασφάλεια που ζητάτε. Είναι κατάλληλη στιγμή να αλλάξετε πεποιθήσεις οι οποίες δεν λειτουργούν πια προς όφελος σας. . .

Καρκίνος

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας φωτίζει βαθύτερες επιθυμίες και με κάποιον τρόπο έρχεστε στο προσκήνιο μέσα στο περιβάλλον που ζείτε και λειτουργείτε. Για τον επόμενο Ηλιακό μήνα είναι ευκολότερη η πρόσβαση να δείξετε τα ταλέντα, τις ικανότητές σας και να κερδίσετε το χαμένο έδαφος σε περίπτωση που για διάφορους λόγους ήσασταν πιο αφανής το προηγούμενο διάστημα. . .

Λέων

Η συμπόνια και η υπομονετικότητα θα παίξει μεγάλο ρόλο τον επόμενο Ηλιακό μήνα με το ζώδιο του Καρκίνου στον ουράνιο θόλο να φωτίζεται. Ωστόσο πολλές απρόσωπες καταστάσεις μπορεί να τις εκλάβετε ως προσωπικές και αυτό πιθανά να δημιουργήσει προκλήσεις εάν συμβεί. Καλό θα ήταν να πάρετε τις αποστάσεις σας όπου και εάν χρειαστεί. . .

Παρθένος

Στόχοι και οράματα μπαίνουν στο στόχαστρο με το Ήλιο στον Καρκίνο να φωτίζει την κοινωνική σας ζωή και γενικότερα όνειρα και οράματα. Είναι σημαντικό για τον επόμενο Ηλιακό μήνα να επωφεληθείτε από οτιδήποτε κινητοποιεί αυτούς τους τομείς και να προχωρήσετε ακόμη ένα σκαλοπάτι προς τις επιθυμίες και τους στόχους σας. . .

Ζυγός

Θέματα καριέρας φωτίζονται και έρχονται στην επιφάνεια τον επόμενο Ηλιακό μήνα με το ζώδιο του Καρκίνου να επηρεάζει τον συγκεκριμένο τομέα. Αυτή την στιγμή μπορείτε να όχι μόνο να δείτε αλλά και να διαισθανθείτε ποιος είναι εκείνος ο δρόμος που οδηγεί στην προσωπική σας επιτυχία. . .

Σκορπιός

Ήλιος στον Καρκίνο και η συναισθηματική πίστη βρίσκεται κυρίως στις αξίες που δημιουργείτε εσείς οι ίδιες/οι. Είναι αναπόφευκτο αυτόν τον Ηλιακό μήνα να μην φωτιστούν τα βάθη της Ψυχής σας με σκοπό να βρείτε το βαθύτερο νόημα και αυτό που θα σας δώσει βαθιά ικανοποίηση. . .

Τοξότης

Η ευαισθησία στα συναισθηματικά υπόγεια ρεύματα του περιβάλλοντος που βρισκόσαστε για τον επόμενο Ηλιακό μήνα θα είναι υψηλά. Αυτό συνεπάγεται πως η εναρμόνιση με βαθύτερα προσωπικά επίπεδα δικών σας συναισθημάτων θα είναι πιο εύκολη και η αίσθηση πως όλοι συνδεόμαστε με κάποιον τρόπο, πως ανήκουμε σε μια μεγαλύτερη οικογένεια θα είναι έντονη και βαθιά. . .

Αιγόκερως
Ήλιος στον Καρκίνο για τον επόμενο Ηλιακό μήνα και οι δραστηριότητες σας θα εστιάζονται κυρίως γύρω από την δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα σας προσφέρει φροντίδα και υποστήριξη. Αναθεωρήσεις θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές και οι αλλαγές στην καλύτερη ποιότητα ζωής. . .

Υδροχόος

Τα συναισθηματικά νερά του Καρκίνου μπορούν να διαβρώσουν ακόμα και τοίχους, επεκτείνοντας την συναισθηματική ενέργεια, από οτιδήποτε προστατευμένο στους ωκεανούς της ίδιας της ζωής. Σε αυτό το ζώδιο ο Ήλιος θα σας βοηθήσει να μάθετε πώς να καθαρθείτε συναισθηματικά και πως να εφαρμόσετε τα μαθήματα που παίρνετε από την καθημερινότητα σας στο εδώ και τώρα. . .

Ιχθύες

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Καρκίνου για τον επόμενο Ηλιακό μήνα είναι βοηθητικός βάζοντας σας στην διαδικασία να σκεφτείτε πόσο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να δημιουργήσετε νέα πράγματα και αξίες στην ζωή σας. Τα ταλέντα σας αυτή την στιγμή μπορούν να σας οδηγήσουν σε δημιουργικά ενδεχόμενα και να χτίσετε κάτι περισσότερο από κάστρα στην άμμο. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: