fbpx

Ζωδια 22/11 Ηλιος στον Τοξοτη – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

3282
0
Share:

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Τοξότη για τον Ηλιακό μήνα που ξεκινά. Η ενέργειά του θα χρωματιστεί από φως ελπίδας αναζωπυρώνοντας την αισιοδοξία μας προς έναν στόχο και ένα όραμα. Σε αυτή τη θέση, ο βαθμός δυσκολίας της επίτευξης δεν θα είναι εμπόδιο γιατί θα υπάρχει η απαραίτητη δυναμική και θέληση να κατακτήσουμε οτιδήποτε μας δίνει χαρά μέσα από την επέκτασή του.  Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη είναι μια ευεργετική θέση για εσάς. Σας σπρώχνει να αναπτύξετε πτυχές του εαυτού σας με περισσότερο φιλοσοφικό χαρακτήρα και να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέες, ανανεωμένες οδούς. Θα προσθέσει περισσότερη αντοχή αλλά κυρίως όραμα στους στόχους σας.

Για τους Ταύρους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει να προσθέσετε εκείνο το συστατικό το οποίο θα σας χαλαρώσει και θα μπορέσετε να λειτουργήσετε περισσότερο ευέλικτα στις κινήσεις που χρειάζεται να κάνετε τις επόμενες 30 ημέρες. Η αποδοχή πραγμάτων και η προσαρμοστικότητά σας θα είναι τα κύρια κλειδιά της συγκεκριμένης περιόδου για να αισθανθείτε πιο δυνατή/ός και με περισσότερο αντοχή.

Για τους Διδύμους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη απέναντι σας θα εστιάσει την δυναμική του ενέργεια κυρίως σε τομείς που συνδέεστε με τους άλλους ανθρώπους είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα δώσει ευκαιρίες να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μέσα από κατάλληλες συνεργασίες να αναπτύξετε οτιδήποτε έχει σταθερές βάσεις.  

Για τους Καρκίνους, για τις επόμενες 30 ημέρες με τον Ήλιο στο ζώδιο του Τοξότη μπορείτε να αναλάβετε κυρίαρχο ρόλο και να φωτίσετε με τις γνώσεις και την εμπειρία σας τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Η αφοσίωσή σας καθώς και η πίστη σας σε ένα έργο μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν ακόμη πιο υψηλό στόχο.

Για τους Λέοντες, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθήσει για τις επόμενες 30 ημέρες να αφιερωθείτε με σθένος σε ένα εγχείρημα το οποίο μέσα από μικρές ή μεγάλες επιτεύξεις θα σας δίνει χαρά. Δημιουργικοί στόχοι θα σας αναζωογονήσουν και θα μεγαλώσουν την πίστη σε ένα όραμά σας.

Για τους Παρθένους, δημιουργικές εμπνεύσεις φέρνει ο Ήλιος στον Τοξότη για τις επόμενες 30 ημέρες. Θέματα που σχετίζονται με πολύ προσωπικές σας επιθυμίες ή ζητήματα που αφορούν γενικότερα το σπίτι και την οικογένειά σας θα μπορούν να αναπτυχτούν φέρνοντας μικρά θαύματα στην καθημερινότητα σας.

Για τους Ζυγούς, υποσχόμενα ενδεχόμενα φέρνει μαζί του ο Ήλιος περνώντας από το ζώδιο του Τοξότη για εσάς. Νέοι τρόποι επικοινωνίας και νέοι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να σας βγάλουν από την ζώνη άνεσης ή ευκολίας αλλά αυτή η διαδικασία θα είναι ευεργετική και επεκτατική για εσάς και το μέλλον που θέλετε να δημιουργήσετε μπροστά σας.

Για τους Σκορπιούς, σε πολύ προσωπικά σας θέματα που σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια σε συναισθηματικό ή/και υλικό επίπεδο εστιάζετε η δυναμική του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη για εσάς. Για τις επόμενες 30 ημέρες σας δίνεται η ευκαιρία ενός ξεκαθαρίσματος και την δημιουργία νέων προσωπικών αξιών και επενδύσεων οι οποίες θα αποφέρουν καλύτερους πόρους.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος στο ζώδιο σας σημάνει και την Ηλιακή σας επιστροφή δίνοντάς σας μεγάλη δόση ενέργειας σε σωματικό και νοητικό επίπεδο. Τις επόμενες 30 ημέρες θα μπορέσετε να δείτε καθαρά τον επόμενό σας στόχο και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάτι που είναι ήδη ενεργό στη ζωή σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη θα ανεβάσει την ενέργειά σας και θα μπορέσετε με περισσότερη πίστη να κυνηγήσετε ένα όνειρό σας. Η αισιοδοξία είναι απαραίτητο συστατικό της επιτυχίας και μαζί με την διαίσθησή σας, που θα είναι έντονη με αυτή τη θέση του Ήλιου, θα μπορέσετε να δείτε ποία κατεύθυνση είναι πολύ υποσχόμενη, για εσάς.  

Για τους Υδροχόους, ο έλεγχος των καταστάσεων μπορεί να δίνει ένα αίσθημα υπεροχής αλλά χρειάζεστε και την απαραίτητη αισιοδοξία αυτή τη στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται τις επόμενες 30 ημέρες να σας φορτίζει με ενέργεια και αντοχή.

Για τους Ιχθύες, η θέση του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη μπορεί να σας βγάζει λίγο από την άνεσή σας αλλά είναι για καλό σκοπό. Τις επόμενες 30 ημέρες νέες ανακαλύψεις μέσα από την εξερεύνηση που θα κάνετε μπορούν να σας δώσουν έναν νέο σκοπό και νέο στόχο προς κατάκτηση.

Share: