fbpx

22/11 Οι ευκαιριες ερχονται! Ηλιος στον Τοξοτη – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

901
0
Share:

 

Ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη φωτίζει το όραμα για το μέλλον και αναζωπυρώνει την ελπίδα για τις επιθυμίες που θέλουμε να υλοποιήσουμε. Είναι μια στιγμή όπου αφήνοντας στο χρονοντούλαπο θέματα που δεν μπορεί να υπάρχει εξέλιξη μπορούμε να ονειρευτούμε και να δούμε τις καταστάσεις της ζωής μας από μια άλλη περισσότερο αισιόδοξη ματιά ανεξάρτητα το βαθμό δυσκολίας υλοποίησης λόγω των γεγονότων. Αναλυτικά για τα ζώδια και τους Ωροσκόπους.

 

Για τους Κριούς, ο Ήλιος στον Τοξότη σας σπρώχνει να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας εκείνο το συστατικό που θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τους στόχους σας. Οι δυσκολίες λόγω των συνθηκών πολλές, ωστόσο οι αλλαγές αρχίζουν από μέσα μας σήμερα μπορείτε να νιώσετε τι είναι αυτό που θα σας αναζωογονήσει για τον επόμενο Ηλιακό μήνα.

Για τους Ταύρους, με τον Ήλιο στον Τοξότη για να μπορέσετε να επωφεληθείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να αισθανθείτε εσείς καλύτερα υιοθετείστε μια περισσότερο ευέλικτη στάση. Η προσαρμοστικότητα θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε μια πιθανή ένταση και να αναπτυχθεί ενδυνάμωση μέσω της αυτό-αποδοχής.

Για τους Διδύμους, η θέση του Ήλιου στον Τοξότη φωτίζει ότι σχετίζεται με τον τομέα σχέσεις και συνεργασίες με κέντρο εσάς. Ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα δίνονται ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα και μπορείτε να αναλάβετε μέχρι και κυρίαρχο ρόλο δίνοντας τις γνώσεις και δείχνοντας τις ικανότητές σας μέσα από τα έργα σας.

Για τους Καρκίνους, η αφοσίωση σας σε ένα έργο, μια καθημερινή σας πράξη τώρα αναγνωρίζεται και μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν ακόμη υψηλότερο στόχο. Με τον Ήλιο στον Τοξότη η πίστη σας μεγαλώνει σε ότι υπάρχει και έχει ριζώσει στην καρδιά σας και η στήριξη σας είναι σημαντική για τους ανθρώπους γύρω σας. Συνέχισε να φροντίζετε ότι αγαπάτε και η πρόοδος σας θα είναι δεδομένη.

Για τους Λέοντες, οτιδήποτε μπορείτε να μετασχηματίσετε σε κάτι δημιουργικό είναι για εσάς σημαντικό και το απολαμβάνετε στο έπακρο. Είναι ένα επίτευγμα για εσάς και τώρα με τον Ήλιο στον Τοξότη, σας δίνεται η ευκαιρία μέσα από πολλές μικρές καθημερινές επιτεύξεις να παίρνετε χαρά. Παρόλο τα εξωτερικά γεγονότα, η ζωή είναι γεμάτη από καθημερινά θαύματα.

Για τους Παρθένους, η απομάκρυνση από την ζώνη ασφαλείας που έχετε φτιάξει στην ζωή σας μπορεί να σας φοβίζει αλλά με τον Ήλιο στον Τοξότη θα είναι αρκετά δελεαστική. Οτιδήποτε φωτίζει την ψυχή σας και τις επιθυμίες σας είναι καλοδεχούμενο και για τις επόμενες 30 ημέρες μπορείτε να αφεθείτε στην αναζήτηση του. Η περιπέτεια ξεκινά και οι εμπνεύσεις θα έρχονται καθημερινά.

Για τους Ζυγούς, αρχίζει μια περίοδος  όπου κάθε τρόπος επικοινωνίας θα σας δίνει εμπνεύσεις για την δουλειά σας και οτιδήποτε άλλο θέλετε να αναπτύξετε. Οποιαδήποτε διανοητική διαδικασία και επικοινωνία, με τον Ήλιο στον Τοξότη, θα σας σπρώχνει προς την αναζήτηση νέων τρόπων γνώσης.  

Για τους Σκορπιούς, ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη ανεβάζει την αυτοεκτίμηση σας και σας βοηθά στην δημιουργία νέων προσωπικών αξιών. Η συναισθηματική ασφάλεια μέσω της ύλης μπορεί να αυξηθεί και να απολαύσετε καλύτερα τους πόρους σας. Θυμηθείτε να επενδύσετε σε ότι εμπεριέχει έμπνευση και μην αναλωθείτε εκεί που δεν υπάρχει χώρος για επέκταση.

Για τους Τοξότες, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας και μαζί με τα γενέθλια σας δίνεται αρκετή δόση ενέργειας σωματικής και νοητικής. Ο Ήλιος σε αυτή την θέση θα φωτίζει την αισιοδοξία σας δίνοντας την εικόνα για το πως μπορείτε να κατακτήσετε οτιδήποτε βάλετε στόχο ανεξάρτητα τα εξωτερικά γεγονότα. Ο λόγος είναι κυρίως η έξαψη της στιγμής, και η μεταμόρφωση σας σε κάτι ακόμη μεγαλύτερο (που τόσο επιθυμείτε).

Για τους Αιγόκερους, ο Ήλιος στον Τοξότη απεγκλωβίζει μέρος της συσσωρευμένης ενέργειας που έχετε μέσα σας το τελευταίο διάστημα. Είναι στο χέρι σας πως θα χρησιμοποιήσετε αυτή την ευνοϊκή ενέργεια περνώντας από την μια πλευρά στην άλλη, σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος από καθημερινά μικρά θαύματα.

Για τους Υδροχόους, με τον Ήλιο στον Τοξότη ο στόχος παίρνει αποχρώσεις πιο φωτεινές, επεκτατικές και σας απογειώνει μέσα από διαδρομές γεμάτες εμπειρίες. Εμπειρίες που θα σας τροφοδοτούν με θάρρος, έμπνευση, ωστόσο και με μια αίσθηση υπεροχής. Ταυτόχρονα με τις εξωτερικές καταστάσεις, μέσα από την πειθαρχία και τον έλεγχο του μυαλού και της δύναμης σας, μπορείτε να πετύχετε αλλά και να διατηρήσετε τα επιτεύγματα σας.

Για τους Ιχθύες, το επόμενο διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Ο φόβος της στασιμότητας είναι έντονος με τα εξωτερικά γεγονότα, ωστόσο ο Ήλιος στον Τοξότη θα σας οδηγεί σε αλλαγή πλεύσης και κατευθύνσεις κατάλληλες για εσάς. Πάντα φιλτράροντας τα πράγματα μέσα από την έννοια του σκοπού.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: