fbpx

21/3 Πως θα σας βοηθησει η Αφροδιτη στον Κριο!

1070
0
Share:

 

Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού από σήμερα το απόγευμα χρωματίζει την ενέργεια με περισσότερη δράση και αγωνιστικό πνεύμα. Μέχρι 14 Απριλίου βοηθά να μοιραστούμε τα πάθη μας και να ενταχθούμε εκεί που εκτιμούνται οι αξίες μας. “Θα μπορούσαν όλα να είναι απλά και ήρεμα αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο αγώνας. Ο σκοπός είναι να κερδίζεις, γιατί όσο περισσότερο κερδίζεις τόσο πιο πολύ σου αρέσει και με αυτόν τον τρόπο δουλεύεις όλο και περισσότερο” είναι το μότο της Αφροδίτης στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, τον τρόπο που παρουσιάζεστε στον κόσμο γύρω σας επηρεάζει και ομορφαίνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Μέχρι 14 Απριλίου δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείτε και να προχωρήσετε το προσωπικό σας μονοπάτι.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στον Κριό σας βοηθά να έρθετε πιο κοντά με ότι θα μπορούσε να σας αναζωογονήσει. Ξέρετε τί θέλετε και πως μπορείτε να το φέρετε στην ζωή σας. Μέχρι 14 Απριλίου δίνει απλόχερα τις ευκαιρίες να το πετύχετε.

Για τους Διδύμους, η Αφροδίτη στον Κριό σας παροτρύνει να κάνετε μια νέα αρχή σε μια υπάρχουσα συνεργασία, να την επεκτείνετε και να την εμπλουτίσετε. Η παρορμητικότητα δεν θα λείψει και θα είναι η κινητήριός σας δύναμη προς τις επιθυμίες και τα όνειρά σας.

Για τους Καρκίνους, όπου υπάρχει πραγματικός στόχος και σκοπός η Θεά των συνεργασιών Αφροδίτη σας βοηθά να επεκταθείτε. Η παρόρμηση θα είναι έντονη μέχρι 14 Απριλίου γιαυτό θα πρέπει να μελετήσετε καλά τα βήματά σας κυρίως σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Για τους Λέοντες, ο μαγνητισμός σας είναι έντονος και μπορεί να έλξει καταστάσεις τις οποίες ποθείτε. Τα ταλέντα και τα χαρίσματά σας μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος αρκεί να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας ειδικά μέχρι 14 Απριλίου.

Για τους Παρθένους, εάν χρειάζεστε βοήθεια για να προχωρήσετε ένα εγχείρημα ή ακόμη και εμψύχωση, μέχρι 14 Απριλίου, η Αφροδίτη στον Κριό θα είναι αρωγός. Κρυμμένοι θησαυροί ανακαλύπτονται και βαθύτερες επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια.

Για τους Ζυγούς, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας απέναντι σας μέχρι 14 Απριλίου μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα. Μπορεί να μην είναι εύκολο να κρατηθούν όλες οι ισορροπίες που θέλετε ωστόσο είναι σίγουρο πως θα κρατηθούν όσες πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

Για τους Σκορπιούς, ξεκαθαρίσματα σας βοηθά η Αφροδίτη στον Κριό να κάνετε σε πράγματα τα οποία είναι κινητοποιημένα στην καθημερινότητά σας καθώς και την εργασία σας. Η αποδοχή των δεξιοτήτων σας από τους γύρω σας θα είναι ο κύριος στόχος και δεν θα υπάρξει διαπραγμάτευση.

Για τους Τοξότες, μέχρι 14 Απριλίου η Αφροδίτη στον Κριό σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε ξεσκονίζοντας κυριολεκτικά όνειρα και επιθυμίες. Η διαφορά από την προηγούμενη περίοδο είναι πως αυτή την χρονική περίοδο η κάθε υλοποίηση θα φέρνει μεγαλύτερη χαρά και ικανοποίηση.

Για τους Αιγόκερους, οι προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα ότι αφορά το σπίτι σας κινητοποιεί η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι 14 Απριλίου. Η ομορφιά, η ηρεμία και κυρίως η ασφάλεια που θέλετε να αισθάνεστε στον δικό σας προσωπικό χώρο γίνεται σκοπός το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για τους Υδροχόους, την επικοινωνία βοηθά η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι 14 Απριλίου. Οτιδήποτε αφορά τις αλληλεπιδράσεις και τον τρόπο που θέλετε να περάσετε τα μηνύματά σας θα ευνοηθούν και θα προχωρήσουν.

Για τους Ιχθύες, οικονομικά θέματα κινητοποιούνται με την Αφροδίτη στον Κριό. Μέχρι 14 Απριλίου μπορείτε να βοηθηθείτε βρίσκοντας νέους τρόπους να κερδίσετε περισσότερα χρήματα αλλά μπορεί ταυτόχρονα να τα ξοδέψετε πριν το καταλάβετε.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: