fbpx

Ζώδια 21/12 Καντε προσεκτικα βηματα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

145
0
Share:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού οπότε η τάση να ασχοληθείτε με προσωπικά σας θέματα θα είναι έντονη. Ίσως λόγω του Ήλιου σε κενό πορείας συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο να υπάρξουν εμπόδια ή δυσκολίες γιαυτό περιμένετε μέχρι αύριο για να κάνετε τις δράσεις που σκέφτεστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας από χτες ανεβάζει τους παλμούς και την επιθυμία να κάνετε πράγματα για εσάς, ωστόσο θα πρέπει να ακολουθήστε την πιο δημιουργική οδό και όχι την πιο σύντομη. Ακόμη και αν δυσκολίες έρθουν στο δρόμο σας ή νιώθετε πως χρειάζεται έξτρα δύναμη για να ανταποκριθείτε θα πρέπει να αξίζει τον κόπο.      

Για τους Ταύρους, η διαχείριση των συναισθημάτων σας από χτες ενδέχεται να είναι πρόκληση για εσάς μιας και οι σκέψεις, οι πληροφορίες και νέα δεδομένα που έρχονται μπορεί να σας αποσυντονίσουν. Μείνετε σταθερά σε μια κατάσταση/οδό την οποία εμπιστεύεστε και μην ρισκάρετε σε εφήμερα πράγματα.   

Για τους Διδύμους, από χτες σας δίνεται η ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα εδάφη, να κάνετε νέες γνωριμίες και να συζητήσετε με ανθρώπους που μοιράζεστε ένα κοινό όραμα. Η διάρκεια μπορεί να μην είναι γνωστή ή το χρονικό πλαίσιο να μην σας παρέχει την ασφάλεια που ζητάτε, ωστόσο δίνονται ευκαιρίες να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.   

Για τους Καρκίνους, τα πλανητικά δρώμενα από χτες σας ωθούν να διεκδικείσετε ότι δικαιωματικά σας ανήκει ακόμη και εν μέσω δυσκολιών. Οργανωθείτε κατάλληλα, με ευελιξία και σίγουρα θα πρέπει να επιλέξετε να δώσετε την δυναμική σας σε κάτι που αντικειμενικά αξίζει τον κόπο.   

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα ή να προχωρήσετε κατά βούληση στο δρόμο που έχετε επιλέξει εσείς θα είναι έντονη σήμερα. Νέες καταστάσεις μπορεί να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και μπορείτε να πάρετε χαρά από δημιουργικές ασχολίες, αρκεί να πορευτείτε όσο πιο αυτόνομα γίνεται.  

Για τους Παρθένους, μια εκκίνηση σε πράγματα που σας ενδιαφέρουν αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει αλλά φαίνεται να υπάρχει ένα ανάλογο κόστος. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάποια εμπόδια στο δρόμο σας, αμφιβολίες ή/και φόβοι δικοί σας. Για να μπορέσετε να προχωρήσετε σωστά θα πρέπει να εξετάσετε τα πάντα από την ρεαλιστική και αντικειμενική τους πλευρά.   

Για τους Ζυγούς, από χτες έχει αυξηθεί η θέληση να κάνετε πράγματα για άλλους ή με την συμμετοχή των άλλων είτε σε φιλικό είτε σε εργασιακό επίπεδο. Οποιαδήποτε εργασία κάνετε σε συνεργασία είναι μέρος της ιδιοσυγκρασία σας και εκ φύσεως μπορείτε να την προχωρήσετε.

Για τους Σκορπιούς, στόχοι οι οποίοι σχετίζονται με την εργασία σας ή μια δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα κινητοποιούνται έντονα από χτες. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να γίνει άμεσα, χωρίς απαραίτητα να χρειάζεται την δυναμική ή την βοήθεια άλλων ανθρώπων για να ολοκληρωθεί.

Για τους Τοξότες, από χτες έρχονται ευκαιρίες να ασχοληθείτε με ενδιαφέροντα πράγματα ή καταστάσεις οι οποίες θέλετε να προχωρήσουν. Δημιουργικά ενδεχόμενα υπάρχουν ωστόσο θα πρέπει να κάνετε καλή εκτίμηση σχετικά με το πώς θα τα αναπτύξετε λόγω του Ερμή ανάδρομου αυτή τη περίοδο.

Για τους Αιγόκερους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής ενδέχεται να σας απασχολούν από χτες. Δεν είναι απαραίτητο να τους δώσετε ενέργεια αν δεν το θέλετε. Ειδικά αυτή την περίοδο που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία καλό θα είναι να προχωρήσετε κάνοντας σταθερά και με ασφάλεια βήματα και όπως νιώθετε καλύτερα.

Για τους Υδροχόους, σε επικοινωνιακά ζητήματα σας βοηθούν οι πλανητικές δυναμικές από χτες δίνοντας ευκαιρίες να επεκταθείτε στον συγκεκριμένο τομέα. Ανταλλάξτε τις ιδέες σας και περάστε τα μηνύματά σας όπου νιώθετε πως μπορείτε μέσω της ομαδικής δουλειάς να έχετε από κοινού οφέλη. Καλό θα είναι να μην βιαστείτε για κάτι και να πάρετε το χρόνο σας.  

Για τους Ιχθύες, η καθημερινή σας ρουτίνα έχει ζωντανέψει από χτες. Εκμεταλλευτείτε οποιαδήποτε ευκαιρία προκύπτει ωστόσο με επιφυλακτικότητα σε οτιδήποτε νέο έρχεται στο δρόμο σας λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή αυτή τη περίοδο.

Share: