fbpx

Ζωδια 21/03 Νεα Σεληνη στον Κριο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

271
0
Share:

Χτες το βράδυ ο Ήλιος πέρασε στο ζώδιο του Κριού φέρνοντας την Εαρινή Ισημερία. Σήμερα το απόγευμα η Σελήνη περνά στο ίδιο ζώδιο δημιουργώντας την Νέα Σελήνη. Το φεγγάρι γίνεται ένα με τον Ήλιο, απελευθερώνοντας όλη την ενέργεια και λαμβάνοντας όλους τους Ηλιακούς σπόρους (ιδέες) για τον επόμενο Σεληνιακό μήνα. Ο Σεληνιακός μήνας που ξεκινά στο συγκεκριμένο ζώδιο χρωματίζεται με ενθουσιασμό, δύναμη, εξωτερίκευση, χαρά ακόμη και για τα πολύ απλά πράγματα και αγάπη για οτιδήποτε έχει ενέργεια. Με τη φλογερή ενέργεια του Κριού χρειάζεται να ακολουθήσετε δρόμους διαμέσου των οποίων μπορείτε να δοκιμάσετε νέες καινοτόμες ιδέες. Η παρουσία του Ερμή και του Ποσειδώνα είναι ενεργές δίνοντας τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας και να έρθετε πιο κοντά με δημιουργικά εγχειρήματα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας δώσει την απαραίτητη δυναμική που χρειάζεστε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες για να προχωρήσετε καταστάσεις που προσδοκάτε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε ειλικρινής, τόσο με τους άλλους όσο και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Να ακολουθήσετε τη πιο δημιουργική οδό και όχι απαραίτητα τη πιο σύντομη, όσα εμπόδια και αν προκύπτουν.       

Για τους Ταύρους, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα χρειαστεί να δείξετε όλο το σθένος και την επιδεξιότητά σας μπροστά σε μία πρόκληση. Τα εμπόδια μέσα στις επόμενες 28 ημέρες μπορεί να μην λείψουν αλλά η διαχείριση των συναισθημάτων σας και η έμφυτη υπομονή σας είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα σας φέρουν αυτό που ζητάτε.   

Για τους Διδύμους, μπορείτε να παραμείνετε σε μία γνώριμη οδό ωστόσο η Νέα Σελήνη στον Κριό σας σπρώχνει να εξερευνήσετε νέα εδάφη, με νέες ιδέες και ανθρώπους δίπλα σας. Για να μπορέσετε να πάρετε την ικανοποίηση που ζητάτε, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες χρειάζεται να κινηθείτε ευέλικτα και να διαπραγματευτείτε όπου αυτό φαίνεται χρήσιμο και ωφέλιμο για τη πορεία που έχετε επιλέξει.  

Για τους Καρκίνους, η Νέα Σελήνη στον Κριό σας θέλει σε εγρήγορση προς τη διεκδίκηση μίας επιθυμίας. Ο τρόπος που θα το κάνετε θα πρέπει να υποστηρίζεται από τα ταλέντα και τις δυνατότητές σας. Οτιδήποτε λιγότερο ή περισσότερο μπορεί να σας βάλει σε προκλήσεις. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες, διεκδικείστε ότι πραγματικά αξίζετε, με ευελιξία και στρατηγική.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε τα πράγματα να συμβούν θα είναι ακόμη εντονότερη με την Νέα Σελήνη στον Κριό, δίνοντας ευκαιρίες για επέκταση. Νέες ιδέες και σκέψεις μπορούν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες να σας βγάλουν από μία δύσκολη θέση, να σας βοηθήσουν να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και να αναπτύξετε κάτι που έχετε ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Για τους Παρθένους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται σε ένα σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το οποίο είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο. Η εκκίνηση σας δίνεται τώρα, μαζί με το απαραίτητο σθένος. Εσείς θα πρέπει να βρείτε το στόχο και το κατάλληλο ρυθμό για να τον επιτύχετε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.    

Για τους Ζυγούς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού πραγματοποιείται απέναντί σας αυξάνοντας τη θέλησή σας για κάτι που αφορά κυρίως τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η ομαδική δουλειά είναι το φόρτε σας ωστόσο θα δείτε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες πως μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα ακόμη και μόνη/ος και να ολοκληρωθούν ζητήματα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως η δύναμή σας βρίσκεται στη θέληση, το πείσμα και την υπομονή σας, ιδιότητες οι οποίες θα κινητοποιηθούν με την Νέα Σελήνη στον Κριό. Μέσα στις επόμενες 28 ημέρες μπορείτε να βάλετε στόχους, να ολοκληρώσετε ζητήματα που είναι ανοιχτά και να έρθετε σε επαφή με όνειρα και προσδοκίες οι οποίες θα σας αναζωογονήσουν. Πορευτείτε μόνη/ος σε ότι νιώθετε πως δεν υπάρχει χώρος για συνεργασία.

Για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Κριό θα λειτουργήσει ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσάς μιας και θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με τη θετική σας στάση και την αισιοδοξία σας, όπου έχει χαθεί τον τελευταίο καιρό. Δώστε χώρο σε ότι δημιουργικό ενδεχόμενο υπάρχει στη ζωή σας αυτή τη στιγμή και να είστε έτοιμη/ος για νέες γνωριμίες είτε σε συναισθηματικό είτε σε συνεργασιακό επίπεδο, μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Για τους Αιγόκερους, η δαπάνη του χρόνου είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσάς, ωστόσο υπάρχουν κάποιες φορές κατά τις οποίες αν αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο σε κάτι, ενδέχεται να σας ικανοποιήσει, ακόμη και αν αυτό δεν είναι ορατό από τη πρώτη ματιά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δώσει αυτή την ευκαιρία μέσα στις επόμενες 28 ημέρες. Το μόνο που θέλει προσοχή, σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, είναι σχέσεις και δράσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τη προσωπική σας ζωή.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού θα εστιάσει τη δυναμική της τις επόμενες 28 ημέρες κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και ζητήματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας. Ένα κοντινό ταξίδι μπορεί να είναι μέσα στα σχέδιά σας και γενικότερα η επαφή με ότι μπορεί να ζωντανέψει τη καθημερινή σας ρουτίνα θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενο.

Για τους Ιχθύες, με την Νέα Σελήνη στον Κριό θα σας δοθεί η ευκαιρία να αξιολογήσετε εκ νέου αξίες, πεποιθήσεις και καταστάσεις οι οποίες είναι ανοιχτές προς τακτοποίηση αυτή τη περίοδο. Το σθένος και η δυναμική θα υπάρξουν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι καλός προγραμματισμός και στοχοπροσήλωση μίας και οι αποσπάσεις δεν θα λείψουν μέσα στις επόμενες 28 ημέρες.

Share: