fbpx

Ζώδια 20/09 Ασχοληθειτε με οτι δυναμωνει την πιστη σας σε εναν σκοπο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

67
0
Share:

Σήμερα αποφύγετε σημαντικές δράσεις μεταξύ 3μμ και 5μμ λόγω της Σελήνης σε κενό πορείας. Το πρωί έως εκείνη την ώρα κινηθείτε περισσότερο αυτόνομα μιας και η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού σας δίνει το απαραίτητο σθένος να λειτουργήσετε κατά βούληση. Το απόγευμα η Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη φέρνει μια πιο ανάλαφρη νότα ωστόσο όλη την ημέρα η Σελήνη θα βρίσκεται απέναντι από τον Ουρανό οπότε η έκφραση των συναισθημάτων ενδέχεται να είναι αρκετά απρόβλεπτη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μπορείτε να διευθετήσετε τα θέματα που είναι κινητοποιημένα μόνο μέσα από τις δικές σας προσωπικές ισορροπίες. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε πριν τακτοποιήσετε τα δικά σας συναισθήματα πιθανά να μην έχετε την αποτελεσματικότητα που θέλετε.      

Για τους Ταύρους, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορεί να σας φέρει διλλήματα. Καλό θα είναι να είστε απόλυτα σίγουρη/ος για τις κινήσεις σας και να οργανωθείτε κατάλληλα ώστε να διατηρήσετε την ηρεμία σας.

Για τους Διδύμους, μια καθημερινή κατάσταση ή κάτι που αφορά την εργασία σας σήμερα ενδέχεται να σας προβληματίσει. Οι λύσεις υπάρχουν και είναι σίγουρο πως θα τις βρείτε αρκεί να έχετε υπομονή και να δράσετε με επιφυλακτικότητα.   

Για τους Καρκίνους, έντονη η ανάγκη να κάνετε πράγματα σήμερα από τα οποία θα πάρετε προσωπική χαρά και ικανοποίηση. Απλά να γνωρίζετε πως δεν θα έρθει εύκολα, ειδικά τις μεσημεριανές ώρες. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο και κυρίως ενέργεια στο εγχείρημα που θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε.   

Για τους Λέοντες, αποφύγετε τα πολλά λόγια ειδικά αν αφορούν ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την ιδιωτική σας ζωή. Τα έργα και οι δράσεις είναι αυτές που δείχνουν τα συναισθήματα που νιώθετε εσείς ή οι άλλοι και εκεί θα πρέπει να σταθείτε σήμερα.  

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορούν να έρθουν νέες ιδέες από το άμεσο περιβάλλον σας καθώς και δικές σας εμπνεύσεις υποστηρικτικά σε ζητήματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και ακολουθήστε το δρόμο που σας δείχνει.   

Για τους Ζυγούς, σήμερα μπορείτε να συνδυάσετε παραγωγικά τις αξίες και τις προσωπικές σας ανάγκες με τις όνειρα και τις προσδοκίες σας. Μείνετε σε αυτή την οδό παρόλα τα προβλήματα, τις πιθανές αντιρρήσεις από τους γύρω σας ή τους υποκειμενικούς σας φόβους.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη στο ζώδιό σας μέχρι νωρίς το απόγευμα μπορεί να σας βάλει σε διλλήματα ή να ενεργοποιήσει ζητήματα που σχετίζονται με σχέσεις και συνεργασίες. Παραμείνετε εστιασμένη/ος σε αυτό που νιώθετε πως είναι σωστό αλλά προσπαθήστε να είστε όσο πιο διαλλακτική/ός μπορείτε.

Για τους Τοξότες, διάφορες σκέψεις ενδέχεται σήμερα να σας σπρώξουν να κάνετε συγκεκριμένες δράσεις ωστόσο θα πρέπει να μην δράσετε παρορμητικά και χωρίς κατάλληλη οργάνωση. Αποφύγετε οποιοδήποτε ρίσκο και σεβαστείτε τους χρόνους σας.

Για τους Αιγόκερους, αν σήμερα θελήσετε να κάνετε συγκεκριμένες ενέργειες για τις οποίες θα χρειαστείτε βοήθεια από δικούς σας ανθρώπους ή ομάδες μπορείτε να την ζητήσετε. Η «βοήθεια» μπορεί να έρθει με διάφορους τρόπους και όχι απαραίτητα όπως εσείς την έχετε φανταστεί. Καλό θα είναι να είστε δεκτική/ός και με ανοιχτό μυαλό.

Για τους Υδροχόους, σήμερα μπορείτε να πετύχετε πολλά αρκεί να είστε συντονισμένη/ος και σε επαφή γενικότερα με τις καταστάσεις γύρω σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε χρησιμοποιώντας την διπλωματική οδό.

Για τους Ιχθύες, σήμερα έρχονται εμπνεύσεις οι οποίες μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σε πράγματα που κάνετε αυτή τη στιγμή. Δώστε χώρο και ενέργεια σε ότι μπορεί να σας ταξιδέψει και δυναμώσει τη πίστη σας σε έναν σκοπό ειδικά από το απόγευμα και μετά.

Share: