fbpx

Ζωδια 19/8 Ουρανος αναδρομος – Ο δρομος προς την προσωπικη ελευθερια!

2248
0
Share:

Ο πλανήτης Ουρανός ξεκινά την ανάδρομή του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ’22. Οι προσωπικές αλλαγές και η διαδρομή προς την αυτονομία είναι μια προσωπική υπόθεση και ο συγκεκριμένος πλανήτης συνδέεται με αυτές. Κατά την φαινομενική ανάδρομή του πορεία δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες φέρνοντας εσωτερικές αλλαγές και προσωπικές ανάγκες στην επιφάνεια ώστε να καταστεί δυνατή η επιθυμητή αλλαγή. Με τον Ουρανό ανάδρομο τα πράγματα δεν είναι ρόδινα. Απεναντίας, η αλλαγή που είναι απαραίτητη να γίνει θα γίνει είτε το θέλουμε είτε όχι. Σε αυτή την περίπτωση είναι καλό μέσω της αυτογνωσίας, της διορατικότητας και με τόλμη να ακολουθήσουμε την εσωτερική μας φωνή γιατί ο συγκεκριμένος πλανήτης υπόσχεται κινητικότητα προς χάρη της προσωπικής μας ελευθερίας. Οι θετικές όψεις με τον Ερμή και τον Άρη θα μας βοηθήσουν να απαλλαχθούμε από περιορισμούς. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο πλανήτης Ουρανός κινείται σε μια περιοχή του ωροσκοπίου σας η οποία συνδέεται με τις αξίες και τις κτήσεις κάθε είδους. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 η συναισθηματική ή/και οικονομική ασφάλεια που θέλετε να διατηρήσετε ή να φέρετε στη ζωή σας θα μονοπωλεί στις σκέψεις και στις αποφάσεις που θα παίρνετε.  

Για τους Ταύρους, ο Ουρανός στο ζώδιο σας τα τελευταία χρόνια έχει φέρει αλλαγές και σημαντικές συνειδητοποιήσεις. Κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ’22 θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ακόμη μεγαλύτερες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που συνδέεστε με το περιβάλλον και το πώς προβάλλετε τα ταλέντα σας.

Για τους Διδύμους, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού σας επηρεάζει κυρίως σε ψυχικό επίπεδο φέρνοντας στην επιφάνεια σκέψεις και επιθυμίες οι οποίες για κάποιον λόγο είχαν κατασταλεί τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και ακολουθήστε τη ροή.   

Για τους Καρκίνους, ο ανάδρομος Ουρανός φέρνει συνειδητοποιήσεις και αλλαγές σε κοινωνικά κυρίως ζητήματα σε εσάς. Φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι που είναι κοντά σας και ομάδες επηρεάζονται μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου ’22 φέρνοντάς σας σε επαφή με την ουσία μιας κατάστασης και τον πραγματικό ρόλο που θέλετε να έχετε μέσα στο κοινωνικό σας σύνολο. Κάποιοι μπορεί να μην είναι πια κοντά σας αλλά νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας.

Για τους Λέοντες, ο Ουρανός σας βοηθά να εστιάσετε την προσοχή σας σε έναν καθολικά προσωπικό σκοπό. Είτε αυτός συνδέεται με τα επαγγελματικά σας είτε κάτι που θέλετε από την ψυχή σας, μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 δίνεται η ευκαιρία να το εδραιώσετε. Οι δυσκολίες ωστόσο θα είναι παρούσες.

Για τους Παρθένους, αν ο σκοπός σας δεν είναι να φύγετε μακρυά από τον τόπο που κατοικείτε, ο Ουρανός μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 σας φέρνει εμπνεύσεις οι οποίες φέρνουν με την σειρά τους λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Ευνοϊκή θέση για όσες και όσους θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό ακόμη και αν θα χρειαστεί να περάσει πρώτα από ένα πειραματικό στάδιο.

Για τους Ζυγούς, παλιές πεποιθήσεις έχει σκοπό ο Ουρανός ανάδρομος να σας κάνει να βάλετε στην άκρη με την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22. Είναι η καταλληλότερη στιγμή με σθένος και αποφασιστικότητα να κάνετε την δική σας επανάσταση με σκοπό να είστε περισσότερο ελεύθερη/ος και χαρούμενη/ος.

Για τους Σκορπιούς, ο Ουρανός απέναντί σας τα τελευταία χρόνια έχει φέρει προκλήσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις ή/και τις συνεργασίες σας καθώς και μαθήματα για το πώς θα πρέπει να συνδέεστε με τον άνθρωπο που έχετε απέναντί σας. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 η ανάδρομη του πορεία μπορεί να φέρει νέα δεδομένα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο ο μόνος λόγος και σκοπός είναι η δική σας προσωπική ελευθερία μέσα από προοδευτική σκέψη.

Για τους Τοξότες, η ανάδρομη πορεία του Ουρανού θα επηρεάσει κυρίως την καθημερινή σας ρουτίνα, εργασία και το περιβάλλον που κινείστε. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 η εσωτερική σας φωνή μπορεί να σας οδηγήσει να κάνετε αλλαγές οι οποίες θα σας βγάλουν από την ρουτίνα και θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα.

Για τους Αιγόκερους, ιδιαίτερα ενδιαφέρον και ευνοϊκό θα είναι το διάστημα μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 με τον Ουρανό ανάδρομο για εσάς. Θα ενισχύσει την αυθεντικότητα σας και με αποφασιστικότητα θα εφεύρετε νέους τρόπους μέσα από τους οποίους θα πάρετε όχι μόνο χαρά αλλά και ικανοποίηση για την αποτελεσματικότητά σας.  

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής φέρνει στην επιφάνεια η ανάδρομη πορεία του Ουρανού. Μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 η ανάγκη για προσωπική ελευθερία ξεκινά από την εσωτερική σας κυρίως ανάγκη να είστε ο κύριος του εαυτού σας ακόμη και αν αυτό σημαίνει να μείνετε λίγο μόνη/ος μακρυά από υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία και η σύνδεσή σας με το περιβάλλον γύρω σας έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου. Κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι μέσα Ιανουαρίου ’22 εμπιστευτείτε τις σκέψεις και τις νέες ιδέες που θα σας έρθουν δίνοντας τους χρόνο και χώρο να αναπτυχθούν και να επεκταθούν. Ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις σας με αδέρφια και ανθρώπους στο οικογενειακό περιβάλλον.

Share: