fbpx

18/10 Δειτε πως θα σας επηρεασει η σχεση Ηλιου / Κρονου – Αναλυτικα τα ζωδια. . .

768
0
Share:

 

Κριός

Σήμερα είναι ευκαιρία να δείξετε τις ικανότητές σας και το πόσο γρήγορη/ος είσαστε στην επίτευξη του στόχου που έχετε αναλάβει. Ανεξάρτητα τις προκλήσεις και τα εξωτερικά γεγονότα ότι κάνετε κάντε το για εσάς ανεβάζοντας την αυτοεκτίμηση σας. . .

Ταύρος

Σήμερα ασχολείστε με θέματα εργασίας ή κάτι που αφορά την καθημερινή σας εργασία. Ο Ερμής ανάδρομος μπορεί να μην είναι βοηθητικός σε θέματα επικοινωνίας γιαυτό βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις και πάρτε πρωτοβουλίες για ζητήματα που σας αφορούν άμεσα. Το ταλέντο της υπομονής που έχετε θα είναι βοηθητικός παράγοντας. . .

Δίδυμοι

Σήμερα το χιούμορ κερδίζει την ημέρα και θα σας βοηθήσει σε όποια επικοινωνία έχετε με άτομα της οικογένειας σας ή στο άμεσο περιβάλλον σας. Εστιάστε σε ότι μπορεί να σας δώσει χαρά και μπορεί να σας κάνει να ξεφύγετε από την ρουτίνα της καθημερινότητας. . .

Καρκίνος

Το σπίτι, η οικογένεια και γενικότερα οι σχέσεις σας σήμερα παίρνουν χρόνο από το πρόγραμμα σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να λειτουργήσετε υποστηρικτικά προς τους ανθρώπους που εκτιμάτε και θέλετε να έχετε κοντά σας, μακρυά από οτιδήποτε θα μπορούσε να φέρει προκλήσεις ή εμπόδια στον δρόμο σας. . .

Λέων

Η επικοινωνία σήμερα θέλει θάρρος και αντοχή. Δεν είναι καλή ημέρα να σταθείτε σε πολλές λεπτομέρειες ωστόσο μπορείτε να δώσετε μια πινελιά στο έργο σας αναδεικνύοντας το. Η κάθε σας κίνηση είναι σημαντική και ο στόχος σας είναι εκεί και περιμένει, βήμα βήμα να τον φτάσετε. . .

Παρθένος

Τα όνειρα και η ελπίδα είναι ενεργές και μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδια σας ανεξάρτητα τις προκλήσεις. Πολλές σκέψεις γύρω από τον ρόλο σας σε κάτι που ασχολείστε, καθώς και το πόσο αξίζει τελικά για εσάς, έρχονται αυτή την στιγμή στο προσκήνιο και είστε σε θέση να βάλετε σειρά και να οργανωθείτε με τον καλύτερο τρόπο. . .

Ζυγός

Η επικοινωνία είναι σημαντική σήμερα κυρίως σε ότι σχετίζεται με την προβολή σας και τον τρόπο που εκφράζετε τα ταλέντα σας. Η οικογένεια και το σπίτι μπορεί να σας απασχολήσουν ωστόσο είναι σημαντικό να ισορροπήσετε ανάμεσα στα θέλω τα δικά σας και των ανθρώπων που συνυπάρχετε. . .

Σκορπιός

Κάτι δυνατό αναβλύζει από τα βάθη της ψυχής σας, το οποίο νιώθετε την ανάγκη να το κοινοποιήσετε στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Κάτι νέο μπορεί να σας δώσει την χαρά που περιμένετε καθώς και την δύναμη να συνεχίσετε με αισιοδοξία τον δρόμο που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε. . .

Τοξότης

Φίλοι και ομάδες ανθρώπων είναι κοντά σας και λειτουργούν υποστηρικτικά αυτή την στιγμή ωστόσο είναι καλή στιγμή να κλείσετε εκκρεμότητες οι οποίες μπορεί να δυσκολεύουν με κάποιον τρόπο την θετική ροή. Εστιάστε σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και βάλτε χρονοδιαγράμματα για την επίτευξη του τελικού στόχου. . .

Αιγόκερως

Έντονοι προβληματισμοί μπορεί να έρθουν σήμερα σχετικά με την εργασία σας και την πορεία ενός εγχειρήματος που σας ενδιαφέρει. Η ανάγκη να εδραιωθείτε είναι η κινητήριος σας δύναμη και μπορείτε να εστιάσετε με επιτυχία προς την οδό που έχετε αποφασίσει να ακολουθήσετε. . .

Υδροχόος

Η σταθερότητα αυτή την στιγμή είναι σημαντική για εσάς και χρειάζεται να δράσετε με τρόπους οι οποίοι σας υπόσχονται πως θα την κρατήσετε στην ζωή σας. Νέες ιδέες μπορούν να ανοίξουν νέους ορίζοντες και να εστιάσετε σε πράγματα τα οποία θα δώσουν χώρο στα ιδανικά σας. . .

Ιχθύς

Οι επιθυμίες σας θέλετε αυτή την στιγμή να γίνουν γνωστές και σεβαστές από τους ανθρώπους γύρω σας. Φίλοι και ομάδες είναι υποστηρικτικές και μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους τα όνειρα και τα σχέδια σας. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες καλό θα ήταν να προβείτε στην λύση τους φέρνοντας ισορροπία εκεί που ίσως είναι απαραίτητη. . .  

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

Share: