fbpx

Ζωδια Σημερα 18/06 Μην αποθαρρυνεστε – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

69
0
Share:

Η Σελήνη και σήμερα μέχρι το βράδυ στο ζώδιο του Υδροχόου μας ωθεί να ανοίξουμε τα φτερά μας προς την κατεύθυνση της επιλογής μας. Η σχέση της με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να φέρνει εμπόδια ή διλλήματα ωστόσο θα είναι κάτι προσωρινό γιαυτό μην αποθαρρύνεστε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σχετικά με κάποια αλλαγή που σκέφτεστε να κάνετε αυτή τη στιγμή καλό θα είναι να δείτε ξανά όλα τα δεδομένα ή να σιγουρευτείτε πως την έχετε οργανώσει κατάλληλα. Οποιαδήποτε παρορμητική δράση θα μπορούσε να σας απομακρύνει από το στόχο που έχετε επιλέξει ή να δυσκολέψει την διαδικασία. Είναι κατάλληλη στιγμή για επαναπροσδιορισμό.        

Για τους Ταύρους, διάφορες σκέψεις κάνετε σήμερα όσο αφορά κυρίως ζητήματα εργασιακά και την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε αυτή τη στιγμή. Έχετε τη ματιά σας ανοιχτή στο μέλλον ωστόσο επιμείνετε σε ότι μπορείτε να κάνετε άμεσα και είναι αντικειμενικά επιτεύξιμο.

Για τους Διδύμους, έντονη η ανάγκη να ερωτευτείτε έναν στόχο, μια ιδέα, κάτι το οποίο θα αναγεννήσει το όραμα και την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ότι και αν σκεφτείτε να κάνετε επιλέξτε τη διαδρομή την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόνομα και στηριζόμενη/ος στις δικές σας κυρίως δυνάμεις.   

Για τους Καρκίνους, σήμερα καλό θα είναι να μην επενδύσετε την ενέργειά σας σε καταστάσεις οι οποίες σας δυσκολεύουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Σεβαστείτε τους χρόνους σας και προχωρήστε το πρόγραμμά σας με ηρεμία. Ένα ένα τα βήματα κάθε φορά.   

Για τους Λέοντες, η Σελήνη σήμερα απέναντί σας, μαζί με τον Κρόνο και σε δυσαρμονική σχέση με τον Ουρανό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα δυσαρέσκειας ή/και απογοήτευσης. Καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές με ότι σας φορτίζει και να πορευτείτε σκεπτόμενη/ος πιο αισιόδοξα.  

Για τους Παρθένους, σήμερα κάποια εμπόδια που μπαίνουν στο δρόμο σας μπορεί να είναι αντικειμενικά αλλά θα μπορούσε να είναι και λόγω της δική σας διάθεσης. Δεν έχει σημασία τί θα κάνετε και πως θα πορευτείτε αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσετε σε βάθος τί από τα δύο ισχύει ώστε να προχωρήσετε με συνειδητότητα.   

Για τους Ζυγούς, η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα απέναντί σας, σας ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, δημιουργώντας συναισθήματα δυσαρέσκειας αλλά μην απογοητεύεστε. Μπορείτε, ειδικά σήμερα, να δώσετε χώρο και ενέργεια σε κάτι που πραγματικά σας δίνει χαρά και σας βοηθά να δείτε τα πράγματα και τις καταστάσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Για τους Σκορπιούς, κάποια εμπόδια που προκύπτουν ή μια δική σας αίσθηση πως θα πρέπει να κάνετε προσεκτικά βήματα τις τελευταίες ημέρες είναι αλήθεια. Δεν είναι η φαντασία σας και υπάρχει αντικειμενικό υπόβαθρο. Ωστόσο, είστε αρκετά συνειδητή/ός στις δράσεις σας οπότε μην ανησυχείτε πως θα γίνει κάποιο λάθος από μέρους σας. Κάντε υπομονή για 1-2 ημέρες ακόμη και αποφύγετε ότι σας φορτίζει ψυχικά.  

Για τους Τοξότες, σήμερα ενδέχεται να νιώσετε πως δεν γίνεστε απόλυτα κατανοητή/ός από το περιβάλλον γύρω σας ή θα μπορούσατε να έχετε κάποιες προσδοκίες οι οποίες είναι δύσκολο να επιτευχθούν. Προχωρήστε βήμα βήμα και δώστε χρόνο και χώρο σε ότι κινητοποιείται πριν φτάσετε σε συμπεράσματα.

Για τους Αιγόκερους, οικονομικά ζητήματα ή κάτι που σχετίζεται με τις αξίες σας γενικότερα ενδέχεται σήμερα να προκύψουν γιαυτό καλό θα είναι να προχωρήσετε με επιφυλακτικότητα. Μια κατάσταση στο σπίτι ή στην προσωπική σας ζωή σιγά σιγά μπαίνει σε μια σειρά.

Για τους Υδροχόους, η σύνοδος της Σελήνη με τον Κρόνο στο ζώδιό σας σήμερα ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ακαμψίας ή δυσαρέσκειας αλλά μην απογοητευτείτε. Δώστε ενέργεια μόνο σε ότι είναι σημαντικό για εσάς και μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες δεν είναι της παρούσης.

Για τους Ιχθύες, διάφορες σκέψεις σήμερα περνούν από το μυαλό σας και δεν είναι σίγουρο, λόγω των πλανητικών δυναμικών, πως είναι όλες αισιόδοξες ή/και αντικειμενικές. Σταθείτε σε ότι έχει λογικό υπόβαθρο και μην βάζετε η ίδια/ο ίδιος εμπόδια στο δρόμο σας.

Share: