fbpx

14/7 Δυσκολιες φερνει το παντρεμα του Αρη με τον Χειρωνα σημερα – Τι προβλεπεται για καθε ζωδιο. . .

Share:

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό δυσκολεύει τις κινήσεις σας και δεν είναι κατάλληλη ημέρα για πολλές σκέψεις και δράσεις. Ο Άρης με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας γεννούν αμφιβολίες και ερωτηματικά οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να είστε με ανθρώπους που ενθαρρύνουν τα θετικά σας σημεία. . .

Ταύρος

Σήμερα χρειάζεται ιδιαίτερη διαχείριση του χρόνου σας αλλά και των ψυχικών σας φορτίσεων. Καλύτερα να πάρετε τον χρόνο σας και με μαεστρία να αποφύγετε καταστάσεις οι οποίες θα εντείνουν την κατάσταση. Μην τεντωθείτε και μην φτάσετε στα άκρα. . .

Δίδυμοι

Η ανάγκη για ελευθερία κινήσεων είναι σημαντική και σήμερα με το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα στον ουράνιο θόλο θα είναι ακόμη πιο έντονη. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε με σύνεση τι είναι πραγματικά αυτό που μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και τις φιλοδοξίες σας, παρά να προβείτε σε παρορμητικές ενέργειες σήμερα. . .

Καρκίνος

Ο ευθύς δρόμος σήμερα είναι δύσκολος γιαυτό προτιμήστε άλλους τρόπους για να φτάσετε στον προορισμό σας. Θα ήταν φρόνιμο να μην ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία χρειάζονται πολύ ενέργεια, ωστόσο αν είναι απαραίτητο επιλέξτε εκείνο που έχει το λιγότερο ρίσκο. . .

Λέων

Η διαίσθηση σας είναι πολύ ενεργή και οι σκέψεις έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις. Καλό είναι να τις ακολουθήσετε. Αν επιμείνετε πολύ σε κάτι το οποίο δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλετε, θα χρειαστεί να μετακινηθείτε. Διαφορετικά ρισκάρετε να μην πάρετε ικανοποίηση .  .

Παρθένος

Σήμερα χρειάζεται χιούμορ η ημέρα για να προχωρήσει ομαλά. Ο Άρης με τον Χείρωνα δημιουργούν εμπόδια και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα σας, όσο νωρίς και αν ξεκινήσετε τις δράσεις σας. Καλό θα ήταν να αποφύγετε επαφές με συγγενικά πρόσωπα σήμερα. . .

Ζυγός

Το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα απέναντι από το ζώδιο σας, δεν υπόσχεται μια ομαλή ημέρα σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες. Η αβεβαιότητα ή οτιδήποτε έχει μείνει ριζωμένο για πολύ καιρό μέσα στην καρδιά σας, μπορεί να βγει παρορμητικά, οπότε χρειάζεται το διπλωματικό σας ταλέντο αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. . .

Σκορπιός

Με το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα στον ουράνιο θόλο είναι πολύ εύκολο σήμερα να έχετε την αίσθηση πως είστε ή αποδιοπομπαίος τράγος ή εξωγήινος. Όλα φαίνονται διαφορετικά αυτή την στιγμή και δεν είναι εύκολο να κατανοήσετε αν έχετε κάνει εσείς κάπου λάθος ή κάτι δεν πάει καλά με τους γύρω σας. Ότι και αν ισχύει, το σημαντικό είναι να αποστασιοποιηθείτε από εκεί που νιώθετε πως έρχεται το τσουνάμι. . .

Τοξότης

Σήμερα δεν είναι εύκολο να βρεθούν ούτε οι κατάλληλες λέξεις, ούτε ο κατάλληλος τρόπος για να ειπωθούν αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Απεναντίας η κατανόηση θα είναι ότι πιο δημιουργικό για εσάς σήμερα. . .

Αιγόκερως

Πλάνα και στρατηγικές αναθεωρούνται σήμερα βάσει των δεδομένων που έχετε στο σενάριο της ζωής σας στο εδώ και τώρα. Δεν είναι έξυπνη κίνηση να προβείτε σε συμφωνίες σήμερα αλλά ούτε και σε παρορμητικές κινήσεις. Με σύνεση και διπλωματία αφήστε σημαντικά πράγματα για μια άλλη στιγμή. . .

Υδροχόος

Σε πρακτικές λύσεις σας ζητά σήμερα να εστιάσετε το πάντρεμα του Άρη με τον Χείρωνα στον ουράνιο θόλο. Η επικοινωνία χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να ειπωθούν περισσότερα πράγματα από όσα επιτρέπονται. . .

Ιχθύες

Θέματα αξιών ή οικονομικά ζητήματα είναι κινητοποιημένα έντονα αυτή την στιγμή στο σενάριο σας. Πεποιθήσεις αλλάζουν και νέα δεδομένα μπαίνουν στην ζωή σας. Προσαρμοστείτε ευέλικτα για να μπορέσετε να φέρετε θετικό αποτέλεσμα. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: