fbpx

Ζωδια Σημερα 13/02 Αποφυγετε οτιδηποτε σας φορτιζει αρνητικα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Το πλανητικό σκηνικό δεν αλλάζει ιδιαίτερα οπότε τα ζητήματα που μας απασχολούν θα κρατήσουν την δυναμική τους και σήμερα. Η θετική νότα είναι η σχέση της Σελήνη με τους Δία και Ποσειδώνα η οποία μας δίνει την ώθηση να ασχοληθούμε με πράγματα τα οποία μπορούν να μας ταξιδέψουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, αν υπάρχουν θέματα ή καταστάσεις ανοιχτές αυτή τη στιγμή είναι καλό να προχωρήσετε με σύνεση. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα και αποφύγετε συζητήσεις οι οποίες θα σας βάλουν σε διλλήματα.

Για τους Ταύρους, συνεχίζει να υπάρχει εύνοια όσο αφορά το επικοινωνιακό κομμάτι και σήμερα αρκεί να έχετε επαφή με τα συναισθήματά σας. Η ενσυναίσθηση είναι πολύ σημαντική ως προς τις ψυχικές φορτίσεις των ανθρώπων που έχετε δίπλα σας ή/και στην καρδιά σας και μπορείτε να τους στηρίξετε.

Για τους Διδύμους, ούτε σήμερα είναι η καταλληλότερη ημέρα να συζητήσετε ή να προβείτε σε δράσεις οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ή ζητήματα που αφορούν γενικότερα αξίες υλικές ή συναισθηματικές. Βάλτε τις σκέψεις σας σε σειρά και εξετάστε αντικειμενικά όλα τα δεδομένα.

Για τους Καρκίνους, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιο σας σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα αλλά η σχέση της απέναντι με την Αφροδίτη και τον Άρη ενδέχεται να σας βάλει σε διλλήματα. Σχέσεις, συνεργασίες και επαφές θα πρέπει να γίνουν με ιδιαίτερη προσοχή στεκόμενη/ος σε αντικειμενικά δεδομένα.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να κάνετε πράγματα για εσάς τα οποία θα κρατήσουν στον χρόνο είναι βαθιά και επίκαιρη αυτή την περίοδο. Υπάρχουν τα εφόδια για να το κάνετε οπότε οργανωθείτε καλά και μην αφήσετε ψυχικές φορτίσεις να σας κρατούν πίσω.

Για τους Παρθένους, η ημέρα είναι καλή για να προβείτε σε δράσεις οι οποίες σχετίζονται με άλλα άτομα ή ομάδες ανθρώπων. Κρατήστε σταθερή στάση όπου νιώθετε πως είναι χρήσιμο ωστόσο ακούστε και άλλες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργήσουν βοηθητικά στο αποτέλεσμα που ζητάτε να φέρετε.

Για τους Ζυγούς, τα πλανητικά δρώμενα δημιουργούν έντονη δυναμική από χτες και εσείς βρίσκεστε στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο. Μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε ισορροπίες σε κάτι που σας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ωστόσο θα πρέπει να το προσπαθήσετε ακόμη και αν υπάρξει κάποιο κόστος.

Για τους Σκορπιούς, η διαίσθησή σας είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένη χτες και σήμερα οπότε μπορείτε να επωφεληθείτε και να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια περισσότερο παραγωγική σειρά. Ακούστε τί έχουν να σας πουν οι άνθρωποι γύρω σας αλλά αξιολογήστε με τα δικά σας κριτήρια τί θα κρατήσετε και τί θα αφήσετε στην άκρη.

Για τους Τοξότες, σήμερα όπως και χτες τα πλανητικά δρώμενα πιέζουν να συντονιστείτε περισσότερο με τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες αντί του συνόλου που βρίσκεστε. Να θυμάστε, πως όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να προχωρήσετε με το χέρι στην καρδιά.

Για τους Αιγόκερους, η Σελήνη και σήμερα απέναντί σας συνδυαστικά με τις πλανητικές δυναμικές στο δικό σας ζώδιο, δημιουργούν δύο ημέρες, η χθεσινή και η σημερινή, που σίγουρα δεν θα πλήξετε. Καταστάσεις είναι προς διεκπεραίωση και εσείς δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τους Υδροχόους, χτες πήρατε μία γεύση για τί σας ζητείται να κάνετε αυτή τη στιγμή για να φέρετε το αποτέλεσμα που προσδοκάτε. Χρησιμοποιήστε όλα τα μέσα που διαθέτετε και παραμείνετε στην κατεύθυνση της επιλογής σας χωρίς αποσπάσεις.

Για τους Ιχθύες, δημιουργικές ημέρες η χθεσινή και η σημερινή για να προβείτε σε δράσεις οι οποίες σας γεμίζουν, σας ταξιδεύουν και σας δίνουν μία αίσθηση πληρότητας. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω δυναμική και βάλτε την σε ράγες. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να νιώσετε και περισσότερο σταθερά στην πορεία που έχετε επιλέξει.

Share: