fbpx

Ζώδια 10/08 Ευκαρια για ξεκαθαρισματα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

265
0
Share:

Η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Διδύμων δίνοντας χώρο στην επικοινωνία και τις αλληλεπιδράσεις με άλλους ανθρώπους. Νέες ιδέες και πληροφορίες έρχονται βοηθητικά σε ζητήματα που σας απασχολούν, ωστόσο λόγω κυρίως της Αφροδίτης ανάδρομης καλό θα είναι να διπλο-τσεκάρετε ότι προκύπτει. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που βρίσκονται στο άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να τους ενθαρρύνετε και να απαλύνετε τον πόνο τους. Είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή να κρατήσετε αυτή τη στάση τόσο για εκείνους όσο και για εσάς.   

Για τους Ταύρους, η δύναμή σας πηγάζει από την ανάγκη να εκπληρώσετε επιθυμίες που είναι πιο πάνω από άλλες αυτή τη στιγμή. Μπορούν να ανοίξουν δημιουργικοί δρόμοι και νέες κατευθύνσεις αρκεί να έχετε το μυαλό και κυρίως τα μάτια σας ανοιχτά. Πάντα με ρεαλισμό και αντικειμενικές προσδοκίες.

Για τους Διδύμους, η προθυμία σας αυτές τις ημέρες να γνωρίσετε νέα δεδομένα και να αποκτήσετε γνώση για νέες καταστάσεις παίζει σημαντικό ρόλο. Αφήστε ανοιχτές πόρτες σε ενδεχόμενα τα οποία σας φαίνονται ενδιαφέροντα αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να ασχοληθείτε στη παρούσα φάση.   

Για τους Καρκίνους, σε διάφορες σκέψεις έχετε μπει τις τελευταίες ημέρες και αυτό το σκηνικό θα κρατήσει μέχρι και αύριο γιαυτό μην βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα. Δεν είναι απαραίτητο να έχετε άμεσα όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας ούτε να βρείτε όλες τις λύσεις που ψάχνετε μονομιάς.   

Για τους Λέοντες, ζητήματα που σχετίζονται με ομάδες, ομοϊδεάτες, φίλους ή/και συνεργάτες αναδύονται στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες και είναι σίγουρο πως έρχονται νέες πληροφορίες σχετικά με θέματα που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Κρατήστε διπλωματική στάση και χρήσιμες ισορροπίες.  

Για τους Παρθένους, μπορεί αυτή τη στιγμή να βρίσκονται κάποια εμπόδια στο δρόμο σας ή να νιώθετε έξτρα βάρος στους ώμους σας ωστόσο δεν θα κρατήσει για πολύ. Δώστε χώρο και χρόνο σε ότι κινητοποιείται, προσπαθήστε να είστε όσο πιο διαλλακτική/ός γίνεται και πείστε τους άλλους με τις δράσεις σας παρά με τα λόγια.   

Για τους Ζυγούς, διανύετε δημιουργικές ημέρες και έχετε την πολυτέλεια/πλεονέκτημα να επιλέξετε την πιο παραγωγική γα εσάς κατεύθυνση αυτή τη στιγμή. Η λογική διαδικασία που χρησιμοποιείτε είναι σωστή αλλά ειδικά αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να εμπιστευτείτε περισσότερο (και) τις εμπνεύσεις σας.   

Για τους Σκορπιούς, αυτές οι ημέρες είναι αρκετά φορτισμένες με την έννοια πως πολλές σκέψεις μπορεί να φέρνουν είτε μνήμες από το παρελθόν είτε επιθυμίες και όνειρα τα οποία για κάποιον λόγο έχετε αφήσει στην άκρη. Κάντε μια καλή «εκκαθάριση» και δώστε χώρο σε ότι είναι πραγματικά χρήσιμο στο σήμερα στη ζωή σας.

Για τους Τοξότες, τα πλανητικά δρώμενα αυτές τις ημέρες σας θέλουν σε εγρήγορση και μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο κούραση από ότι συνήθως. Είναι σημαντικό να ασχοληθείτε με τα τρέχοντα και ότι χρειάζεται να κλείσει ως εκκρεμότητα, ωστόσο δεν πρέπει να αφήσετε πίσω τις προσωπικές σας επιθυμίες και κυρίως ανάγκες.

Για τους Αιγόκερους, αυτές τις ημέρες σας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες σε πολλά θέματα και να προχωρήσετε κατά βούληση. Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό για να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα όχι μόνο με κέντρο εσάς αλλά και για τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας και συνδέεστε με τον οποιοδήποτε τρόπο.

Για τους Υδροχόους, οι πλανητικές δυναμικές σας βοηθούν να έρθετε σε επαφή με καταστάσεις αυτές τις ημέρες οι οποίες με την ενέργειά σας μπορούν να αναπτυχθούν και να επεκταθούν. Είναι κυρίως στο δικό σας χέρι αν θα δώσετε την δυναμική σας ή όχι, γιαυτό επιλέξτε ότι είναι περισσότερο ενδιαφέρον για εσάς.

Για τους Ιχθύες, αυτές τις ημέρες προσωπικά σας ζητήματα ενδέχεται να σας απασχολούν περισσότερο από μια άλλη στιγμή και να παίρνουν ενέργεια κα χρόνο από το πρόγραμμά σας. Οτιδήποτε εξετάζετε καλό θα είναι να το δείτε από πολλές οπτικές πλευρές ώστε να είστε περισσότερο αντικειμενική/ός στα συμπεράσματά σας.

Share: