fbpx

1/8 Δειτε πως μπορειτε να κανετε δρασεις χωρις να σπαταληθειτε – Αναλυτικα τα ζωδια σημερα. . .

692
0
Share:

 

Κριός                                                              

Καλή ημέρα να εστιάσετε σε πολύ συγκεκριμένα και κυρίως πρακτικά πράγματα σήμερα με την Σελήνη στον Αιγόκερω. Η αναγκαιότητα να κάνετε δράσεις που μοναδικό στόχο έχουν την προσωπική σας ικανοποίηση και χαρά θα είναι σημαντική σήμερα. . .

Ταύρος

Οι ρεαλιστικοί στόχοι δεν είναι πρόκληση για εσάς και σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω σας βοηθά να κατευθυνθείτε προς αυτή την οδό. Η αυθεντικότητα σας και η πρωτοτυπία σας θα είναι τα κύρια συστατικά της επιτυχία στο πρόγραμμα σας σήμερα. . .

Δίδυμοι

Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε με μια περισσότερο ρεαλιστική και αντικειμενική ματιά τα πράγματα γύρω σας. Η ικανοποίηση και η χαρά της επίτευξης έρχεται μέσα από ταυτόχρονη δουλειά με τον εαυτό σας και κυρίως τον αυτοέλεγχο σφοδρών συναισθημάτων που ενδέχεται να κινητοποιηθούν σήμερα. . .

Καρκίνος

Η διαίσθηση σας πάντα ενεργή σε σημαντικές στιγμές της ζωής σας καθώς και σε αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. Σήμερα ταυτόχρονα η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας, δίνει και πρακτικές λύσεις στις αλλαγές που ζητάτε να κάνετε κυρίως στην σφαίρα σχέσεις και συνεργασίες. . .

Λέων

Σήμερα χρειάζεται να παραιτηθείτε από την προσδοκία να ακούσουν οι άλλοι τα λεγόμενα σας καθώς και το τι είναι σωστό ή λάθος με κέντρο εσάς. Όχι γιατί δεν είναι σημαντικά, αλλά γιατί η ενέργεια σας χρειάζεται να είναι στοχευμένη προς τον σκοπό που αποζητάτε εσείς να πετύχετε, ανεξάρτητα εάν άλλοι θα ακολουθήσουν ή όχι τα βήματα σας. . .

Παρθένος

Τα αποτελέσματα δίνουν τις ικανότητές σας και σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες που στόχος σας πρέπει να είναι πολύ υψηλός. Την ικανότητα την έχετε, καθώς επίσης και την εύνοια σήμερα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. . .

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη στον Αιγόκερω επηρεάζει προσωπικούς σας τομείς και δίνει την ευκαιρία να ξεχωρίσετε στο πλήθος με τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις και ευκαιρίες που προκύπτουν και κυρίως διεκδικείστε με σθένος τις επιθυμίες σας. . .

Σκορπιός

Ανεξάρτητα εάν νιώθετε ευάλωτη/ος αυτή την στιγμή σχετικά με κάτι που συμβαίνει στην ζωή σας είναι σημαντικό να κάνετε βήματα ακόμη και αν νιώθετε πως παίρνετε ρίσκο. Το να μείνετε στα ρηχά σήμερα δεν σημαίνει πως θα παραμείνετε προστατευμένη/ος. Εμπιστευτείτε την διαίσθηση σας. . .

Τοξότης

Είναι σημαντικό σήμερα να κινηθείτε προς κατευθύνσεις οι οποίες είτε έχουν αξία για εσάς είτε μπορούν με κάποιον τρόπο να σας αποφέρουν κέρδη στο άμεσο μέλλον. Η συναισθηματική ή/και υλική ασφάλεια είναι σημαντική σήμερα με κέντρο εσάς. . .

Αιγόκερως

Η ενέργεια ανεβαίνει σήμερα με την Σελήνη στο ζώδιο σας και λίγο πριν την μεθαυριανή Πανσέληνο. Η ανάγκη να μπουν τα πράγματα σε τάξη και να υπολογίσουν οι γύρω την αξία και την πρόοδο σας θα είναι έντονη και πιθανά κάπως υπερβολική. . .

Υδροχόος

Οι ανάγκες οι δικές σας σήμερα δεν είναι απαραίτητο να συμβαδίζουν με τις ανάγκες των ανθρώπων που νοιάζεστε και έχετε κοντά σας. Πάρτε τον χρόνο σας και ασχοληθείτε με κάτι το οποίο σας ευχαριστεί, χωρίς να νοιάζεστε αν αυτό συμβαδίζει με τις προσδοκίες των άλλων. . .

Ιχθύες

Μικρές χαρές σήμερα παίρνουν μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστείτε πως όλα τα πράγματα συνδέονται μεταξύ τους και μια δράση δική σας, όσο μικρή και αν είναι, έχει γενικότερα αντίκτυπο στον κύκλο που βρίσκεστε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω, σας βοηθά, να κατανοήσετε πως όλα συνδέονται με κάποιον τρόπο μεταξύ τους. . .

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: