fbpx

Ζωδια Σημερα 09/05 Ριξτε μια δευτερη ματια στα πραγματα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η Σελήνη και σήμερα στον Λέοντα μας ωθεί να ασχοληθούμε με προσωπικά μας ζητήματα και ότι μας φέρνει κοντά στις φιλοδοξίες μας. Απέναντι από τον Κρόνο συναισθήματα ανασφάλειας μπορεί να κινητοποιηθούν ευκολότερα γιαυτό θα πρέπει να «χτίσουμε» μόνοι μας τη δική μας αίσθηση αυτοεκτίμησης αν θέλουμε να νιώθουμε σίγουροι για τις σκέψεις και τις δράσεις μας. Ο Ερμής, έτοιμος για την φαινομενικά από τη Γη, ανάδρομή του πορεία, δεν είναι βοηθητικός, οπότε μία επιπλέον επιβεβαίωση πριν την όποια δράση μας αυτή τη στιγμή είναι απαραίτητη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, είναι σημαντικό σήμερα να δώσετε την ενέργειά σας σε ότι ποθεί η καρδιά σας ανεξάρτητα τα εμπόδια ή τις δυσκολίες. Κάτι το οποίο θα σας αναζωογονήσει και θα πάρετε χαρά μέσα από δράσεις που θα κάνετε.  

Για τους Ταύρους, προσωπικά σας θέματα σας απασχολούν χτες και σήμερα χωρίς να είναι εύκολο να δείτε όλη την εικόνα καθαρά μπροστά σας. Ειδικά σήμερα θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα ευέλικτη/ος ακόμη και στην περίπτωση που δεν σας είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.   

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία μπορεί να είναι βοηθητική με κάποιον τρόπο στα σχέδιά σας ωστόσο δεν θα είναι εύκολο να περάσετε τα μηνύματά σας αν δεν χρησιμοποιήσετε διπλωματικό τρόπο. Οπότε σήμερα, σημασία έχει πως θα πείτε κάτι παρά οτιδήποτε άλλο.   

Για τους Καρκίνους, υλικά θέματα ή ζητήματα που σχετίζονται γενικότερα με τις αξίες σας, σας απασχολούν αυτή τη στιγμή και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός. Αυτό σημαίνει να μην δώσετε μεγαλύτερη αξία σε κάτι που δεν το αξίζει και το αντίθετο.  

Για τους Λέοντες, η Σελήνη και σήμερα στο ζώδιό σας, σας ωθεί να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία σας αναζωογονούν. Ωστόσο, δεν είναι μία εύκολη ημέρα για δράσεις τις οποίες δεν έχετε προλάβει να μελετήσετε επισταμένα γιαυτό κινηθείτε ευέλικτα.  

Για τους Παρθένους, βαθύτερες σκέψεις αλλά και επιθυμίες έχουν έρθει στο προσκήνιο χτες και σήμερα και παρόλο τις δυσκολίες να τις πραγματοποιήσετε καλό θα είναι να μην τις βάλετε στην άκρη. Αντιθέτως, χρησιμοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας ώστε να υπάρξει ανάπτυξη.   

Για τους Ζυγούς, σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα διαλλακτική/ός μπροστά σε έναν δίλλημα που μπορεί να προκύψει ή μία δυσκολία που μπορεί να έρθει από συνεργάτες ή φίλους. Αν δυσκολευτείτε να ισορροπήσετε τα πράγματα καλύτερα να κρατήσετε ουδέτερη στάση.

Για τους Σκορπιούς, είναι αλήθεια πως δεν πτοήστε μπροστά σε μια δυσκολία και πάντα βρίσκετε την κατάλληλη λύση για να φέρετε εις πέρας αυτό που έχετε αναλάβει. Σήμερα είναι μία από εκείνες τις στιγμές όπου το έμφυτο ταλέντο σας μπαίνει σε δράση.

Για τους Τοξότες, συνεργασίες και φιλίες έρχονται στο προσκήνιο με κάποιον τρόπο για το επόμενο διάστημα και πιθανά σήμερα να πάρετε μία πρώτη γεύση. Ειδικά αυτή τη στιγμή θα πρέπει να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας και τις εμπνεύσεις σας και να προχωρήσετε κατά βούληση.

Για τους Αιγόκερους, εσωτερικές ανησυχίες έχουν έρθει στη επιφάνεια είτε μέσω εξωτερικών γεγονότων είτε λόγω δικών σας επιθυμιών που έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε πρώτα τα πράγματα σε μία σειρά και μετά θα δείτε πως θα συνεχίσετε.

Για τους Υδροχόους, συνεργασίες και σχέσεις γενικότερα με κάποιον τρόπο παίρνουν αρκετή ενέργεια αυτή τη στιγμή με μοναδικό σκοπό να ξεδιαλύνετε τις σκέψεις σας και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Μια διαδικασία η οποία θα είναι ευεργετική σε περισσότερους τομείς από ότι νομίζετε.

Για τους Ιχθύες, τις τελευταίες ημέρες καλείστε με κάποιον τρόπο να βάλετε προτεραιότητες και να θέσετε όρια, ακόμη και σε απλά πράγματα. Μπορεί να μην είναι εύκολο αλλά αν ακολουθήσετε αυτό που λέει η καρδιά σας είναι σίγουρο πως δεν θα κάνετε λάθος κινήσεις.

Share: