fbpx

Ζώδια 07/08 Βαθυτερες αναγκες ερχονται στην επιφανεια – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

368
0
Share:

Η Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου σήμερα κινητοποιεί την προσωπική μας ανάγκη να νιώσουμε ασφάλεια είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Η επιθυμία να απολαύσουμε και να πάρουμε χαρά από οτιδήποτε έχουμε αυτή τη στιγμή στη ζωή μας θα οδηγεί τα βήματά μας σήμερα. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να δείξετε στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας το νοιάξιμο και την εκτίμηση που τους έχετε. Η φιλία και οι άνθρωποι που μας κινητοποιούν όμορφα συναισθήματα είναι αξία ανεκτίμητη και σήμερα, μέσα από μικρές χειρονομίες,  μπορείτε να εκφράσετε αυτό που έχετε στη καρδιά σας.        

Για τους Ταύρους, η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα σας βοηθά να συντονιστείτε πιο εύκολα με τις προσωπικές βαθύτερές σας ανάγκες και να κάνετε δράσεις οι οποίες αντανακλούν τον αληθινό σας εαυτό. Δείτε τις ικανότητές σας μέσα από τις δράσεις σας.   

Για τους Διδύμους, οι σκέψεις που κάνετε σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς μιας και μέσω των πλανητικών δυναμικών έρχονται στην επιφάνεια προσωπικές ανάγκες οι οποίες χρειάζεται να βρουν τρόπο έκφρασης. Ανεξάρτητα πόσο απαιτητικό είναι το πρόγραμμά σας, μείνετε για λίγο σε αυτή την εσωτερική διεργασία που κάνετε. Είναι πολύ σημαντική.   

Για τους Καρκίνους, σε κοινωνικό επίπεδο δρουν κυρίως τα πλανητικά δρώμενα σήμερα με κέντρο εσάς, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε όνειρα τα οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω κοινής συνεργασίας ή/και ομάδες ανθρώπων. Μοιραστείτε τις ιδέες σας και προχωρήστε σχέδια που κάνετε αυτή τη στιγμή.   

Για τους Λέοντες, σήμερα, μέσω των πλανητικών επιρροών, έρχονται στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σας και γενικότερα με πράγματα που σας βοηθούν να είστε εδραιωμένη/ος στο χώρο που βρίσκεστε. Μπορεί να έχουν υπάρξει διλλήματα ή να σκέφτεστε να κάνετε κάποιες αλλαγές. Δείτε τα πράγματα αντικειμενικά και πάντα σε επαφή με τις πραγματικές αξίες που έχετε.  

Για τους Παρθένους, σήμερα μέσα από την ειλικρίνεια και την επαφή με βαθύτερές σας ανάγκες και στόχους, μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά με κέντρο αυτό που θέλετε να καταφέρετε. Διεκδικείστε τη θέση που σας αξίζει να έχετε, σε όλα τα επίπεδα.   

Για τους Ζυγούς, ανεξάρτητα το πρόγραμμά σας σήμερα το σημαντικότερο θα είναι να ακολουθήσετε μια οδό η οποία με κάποιον τρόπο αντανακλά τις πραγματικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Μην αναλωθείτε σε καταστάσεις οι οποίες είτε δεν λύνονται είτε δεν είναι της παρούσης. Με χάρη και ηρεμία οι κινήσεις σας, σεβόμενη/ος τις προσωπικές σας ανάγκες.

Για τους Σκορπιούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας σήμερα σας φέρνει σε επαφή με τις συνδέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη και αν υπάρχουν διαφωνίες, εσείς θα πρέπει να σταθείτε λίγο περισσότερο σε αυτές μιας και μέσω του άλλου καθρεφτίζονται δικές μας ιδιότητες, πολύ χρήσιμες. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε εκείνο το συστατικό/χαρακτηριστικό που καθρεφτίζεται στον άλλον. Αν το χρησιμοποιήσετε, ενήλικα, είναι σίγουρο πως θα απογειώσετε όποιο εγχείρημα θέλετε αυτή τη στιγμή.

Για τους Τοξότες, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε με ένα ζήτημα το οποίο κινητοποιείται στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία και να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες τόσο των άλλων όσο και τις δικές σας προχωρήστε με σταθερά βήματα είτε μόνη/ος είτε σε συνεργασία.

Για τους Αιγόκερους, σήμερα είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα για εσάς γιαυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτείτε τη δυναμική της και να κάνετε όμορφα δημιουργικά πράγματα. Ασχοληθείτε με ότι σας γεμίζει χαρά, ελάτε σε επαφή με τα επιτεύγματα που καταφέρνετε να ολοκληρώσετε ή έστω που έχετε βάλει σε μια αναπτυσσόμενη πορεία.

Για τους Υδροχόους, σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να γεφυρώσετε καταστάσεις οι οποίες για κάποιον λόγο τελευταία έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής κινητοποιούνται με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή.

Για τους Ιχθύες, τα πλανητικά δρώμενα σήμερα σας υπενθυμίζουν πως η ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμη είτε αφορά υλικά ζητήματα είτε συναισθηματικά. Μέσω της επικοινωνίας και των εμπνεύσεων που θα έχετε αξιολογήστε τα πράγματα φιλτράροντάς τα κατά περίπτωση αλλά πάντα έχοντας αυτό το δεδομένο στο μυαλό σας.  

Share: