fbpx

Ζωδια 07/03 Αφροδιτη στον Υδροχοο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

Share:

Η Θεά του έρωτα, των σχέσεων και των συνεργασιών, Αφροδίτη, θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι 5 Απριλίου προσθέτοντας ένα αντισυμβατικό χρώμα στους παραπάνω τομείς. Ομάδες ανθρώπων που θα μπορούμε να μοιραστούμε ένα κοινό όραμα θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό το διάστημα και θα μπορέσουν να επιλυθούν διαφωνίες ή να δράσουμε μεσολαβητικά μεταξύ αντιμαχόμενων πλευρών με σκοπό την αρμονία. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, μέχρι αρχές Απριλίου η Θεά των συνεργασιών θα λειτουργήσει βοηθητικά σε ότι σχετίζεται με άλλους ανθρώπους και ομάδες. Μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο θα σας βοηθήσει να εμπνευστείτε καινούργιους στόχους και να βρείτε τις κατάλληλες ισορροπίες ώστε να κάνετε βήματα μπροστά. Νέες γνωριμίες είναι μπροστά.

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου ταράζει τα νερά σε τομείς στους οποίους συνδέεστε με άλλους ανθρώπους. Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η στιγμή να δείτε πως θα προχωρήσετε για να είστε περισσότερο παραγωγική/ός. Μην προσπαθήσετε να αποφύγετε τις δυσκολίες, είναι αναπόφευκτες στον δρόμο για την επιτυχία.

Για τους Διδύμους, η ευελιξία είναι το δυνατό σας ατού και με την βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου θα μπορέσετε να προχωρήσετε κάτι που θέλετε αυτή τη στιγμή. Μέχρι αρχές Απριλίου, μαζί με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο το σίγουρο είναι πως δεν θα μείνετε στο σημείο που είστε, αλλά θα πρέπει να εμπιστευτείτε τις εμπνεύσεις σας.

Για τους Καρκίνους, μία περίοδο εξερεύνησης υπόσχεται η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου για εσάς. Πολλά πράγματα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, τις βαθύτερες επιθυμίες και το πώς θα φέρετε στη ζωή σας την ασφάλεια που ζητάτε θα γίνουν περισσότερο κατανοητά ώστε να προβείτε σε απαραίτητες αλλαγές και δράσεις.

Για τους Λέοντες, η ανάγκη να έχετε απέναντί σας ανθρώπους και συνεργάτες με τους οποίους θα μπορείτε να έχετε ειλικρινείς συζητήσεις θα είναι ιδιαίτερα έντονη με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου απέναντί σας. Ο Άρης στο ίδιο ζώδιο δεν υπόσχεται ομαλότητα, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε πιο εύκολα, με διπλωματία, ότι δικαιούστε.

Για τους Παρθένους, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου σας ζητά να δείτε πιο σφαιρικά τις καταστάσεις στην καθημερινή σας ζωή και εργασία χωρίς να στέκεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες, τουλάχιστον εξαρχής. Φυσικά και θα το κάνετε, αλλά αφήστε πρώτα να ξεδιπλωθούν όλα τα δεδομένα πριν μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

Για τους Ζυγούς, η κυβερνήτης του ζωδίου σας, Αφροδίτη, στο ζώδιο του Υδροχόου θα λειτουργήσει πολύ ευνοϊκά σε ότι έχει όραμα και ελπίδα σήμερα στη ζωή σας. Νέοι άνθρωποι και γνωριμίες θα μπορούσαν να είναι μέρος αυτής της δημιουργικής κατάστασης η οποία θα ξετυλιχθεί μέχρι αρχές Απριλίου. Κατάλληλη περίοδος για να ξεκουραστείτε ψυχικά και να φροντίσετε τον εαυτό σας, κάτι το οποίο έχετε πολύ μεγάλη και άμεση ανάγκη.

Για τους Σκορπιούς, στην οικιακή και προσωπική σας ζωή εστιάζει την δυναμική της η Αφροδίτη στον Υδροχόο μέχρι αρχές Απριλίου. Αυτό που μπορείτε να κάνετε με κέντρο εσάς είναι να εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας ώστε να μπορέσετε μέσα στο συγκεκριμένο διάστημα να είστε ένα βήμα μπροστά από τις καταστάσεις και τα γεγονότα.

Για τους Τοξότες, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σας βοηθά μέχρι αρχές Απριλίου σε θέματα επικοινωνίας και σύνδεσης με το κοντινό σας περιβάλλον. Σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ευνοηθούν και είναι σημαντικό να είστε ανοιχτή/ός σε νέες ιδέες που θα έρθουν το συγκεκριμένο διάστημα. Λόγω της συμμετοχής του Άρη στο ίδιο ζώδιο, καλό θα είναι να είστε λίγο περισσότερο προσεκτική/ός στις μετακινήσεις σας και τις σχέσεις σας με συγγενείς.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου θα λειτουργήσει υποστηρικτικά σε ζητήματα που αφορούν κυρίως υλικές και συναισθηματικές αξίες. Πεποιθήσεις αλλάζουν και θα είστε σε θέση να δείτε περισσότερο σφαιρικά με ποίους τρόπους μπορείτε να κάνετε παραγωγικές επενδύσεις και πώς μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Δώστε την ενέργειά σας σε ότι έχει την εκτίμησή σας.

Για τους Υδροχόους, να μπορέσετε να επαναξιολογήσετε πεποιθήσεις και στάσεις ζωής θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο σας και λόγω της συμμετοχής του Άρη, να προβείτε σε άμεσες δράσεις. Μέχρι αρχές Απριλίου με αυτοπεποίθηση κινηθείτε σε κατευθύνσεις τις οποίες μπορείτε να κερδίσετε μεγαλύτερη αυτονομία και σεβασμό.

Για τους Ιχθύες, σε βαθύτερες διεργασίες σας βάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου μέχρι αρχές Απριλίου. Βαθύτερα συναισθήματα αλλά και επιθυμίες έρχονται στην επιφάνεια προς αξιολόγηση και επανατοποθέτηση. Μην διστάσετε μπροστά σε μία αλλαγή. Είναι σίγουρο πως θα βγείτε πιο δυνατή/ός και ανανεωμένη/ος.

Share: