fbpx

Ζωδια 05/12 Νεα δεδομενα ερχονται στην επιφανεια – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο- Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

256
0
Share:

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου ενισχύοντας τη θέλησή σας να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και αυξάνουν την αίσθηση ασφάλειας που θέλετε να νιώθετε αλλά συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορεί να γίνετε περισσότερο επίμονη/ος από όσο θα έπρεπε. Κινηθείτε έξυπνα και με προσαρμοστική διάθεση. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, έντονη η ανάγκη χτες και σήμερα να τακτοποιήσετε καταστάσεις οι οποίες σχετίζονται είτε με τη προσωπική είτε με την επαγγελματική σας ζωή. Προσέξτε λίγο περισσότερο πως μεταφέρετε τα μηνύματά σας στους ανθρώπους που έχετε κοντά σας μιας και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Άρης, είναι ακόμη σε ανάδρομη πορεία.  

Για τους Ταύρους, η Σελήνη μαζί με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με θάρρος και ενέργεια για να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας δώσουν ικανοποίηση. Προσέξτε λίγο περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με την υλική ή/και συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε να νιώθετε αυτή τη στιγμή στη ζωή σας γιατί υπάρχει έντονη η τάση να γίνουν λάθος κινήσεις.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας είναι η πλανητική ενέργεια που σας επηρεάζει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη αυτή τη περίοδος. Σήμερα σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες δυναμικές καλό θα είναι να διπλο-τσεκάρετε τα πράγματα πριν κάνετε ένα επόμενο βήμα.

Για τους Καρκίνους, βαθύτερες σκέψεις έχουν την τιμητική τους αυτή τη περίοδο και επιθυμίες έρχονται στο προσκήνιο προσπαθώντας να βρουν τρόπους έκφρασης. Σε κοινωνικό επίπεδο σήμερα μπορείτε να βοηθηθείτε αν επιλέξετε μια ενήλικη και γειωμένη οδό.

Για τους Λέοντες, κάποια επαγγελματικά ζητήματα ή καταστάσεις που σχετίζονται γενικότερα με τους σκοπούς που θέλετε να εκπληρώσετε αυτή τη στιγμή έρχονται στο προσκήνιο για να τα εξετάσετε εκ νέου. Μην βιαστείτε να φτάσετε σε συμπεράσματα ειδικά αν υπάρχουν δεδομένα για τα οποία δεν είστε απόλυτα σίγουρη/ος.

Για τους Παρθένους, μια νέα ιδέα έρχεται σήμερα είτε μέσω εμπνεύσεων είτε μέσω συζητήσεων με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας δίνονται σε κάτι που σας ενδιαφέρει να προχωρήσει ωστόσο εξετάστε όλα τα δεδομένα λεπτομερώς μιας και ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος.

Για τους Ζυγούς, σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ότι και αν κάνετε, ότι και αν ακούσετε. Εκλάβετε ότι έρχεται μόνο με κέντρο εσάς και μην ασχοληθείτε με κάτι το οποίο δεν είναι αξιόλογο ή του παρόντος. Ιδιαίτερη προσοχή στις προσωπικές σας σχέσεις.

Για τους Σκορπιούς, συνεργασίες και σχέσεις κάθε είδους έρχονται στο προσκήνιο σήμερα και θα πρέπει να κινηθείτε ιδιαίτερα ευέλικτα. Βάλτε τα όριά σας με τακτ και με διπλωματική στάση. Καλό θα είναι να μην δράσετε παρορμητικά γιατί μπορεί να κάνετε λάθη.

Για τους Τοξότες, δώστε ιδιαίτερη σημασία σήμερα σε καταστάσεις που είναι κινητοποιημένες είτε στο σπίτι και την προσωπική σας ζωή είτε σε μια δραστηριότητα στη καθημερινή σας ρουτίνα. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε με βάση τα σχέδιά σας ανεξάρτητα τις δυσκολίες ή κάποιο εμπόδιο που μπορεί να προκύψει.

Για τους Αιγόκερους, ξαφνικές καταστάσεις ενδέχεται να ενεργοποιηθούν σήμερα και να μην προλαβαίνετε να κάνετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει για σήμερα. Πάρτε το χρόνο σας και λειτουργείστε με προσοχή, χωρίς παρορμητισμούς.  

Για τους Υδροχόους, θέματα σπιτιού και προσωπικής ζωής σήμερα θα πρέπει να τα δείτε με ανοιχτό μυαλό και χωρίς βιασύνη. Είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση για τα κάθε βήμα που κάνετε γιαυτό λειτουργείστε ιδιαίτερα προσεκτικά.

Για τους Ιχθύες, η επικοινωνία σήμερα μπορεί να είναι βοηθητική αν αποφασίσετε να βγείτε λίγο έξω από τα τετριμμένα. Δεν χρειάζεται να πάρετε κάποιο ρίσκο, γιατί ο Άρης είναι ακόμη ανάδρομος, αλλά μπορείτε να κινηθείτε με ευελιξία και προσαρμοστική διάθεση σε ότι καινούργιο προκύπτει.

Share: