fbpx

4/4 Ο Ερμης στον Κριο φορτιζει το μυαλο σας με θετικη σκεψη!

821
0
Share:

 

Το μυαλό ανοίγει προς δημιουργικούς δρόμους με τον φτερωτό Ερμή στο ζώδιο του Κριού. Ο αγγελιοφόρος των Θεών στο συγκεκριμένο ζώδιο μέχρι 18 Απριλίου, μας ψιθυρίσει στο αφτί τον τρόπο που θα πετύχουμε τους προσωπικούς μας στόχους γρηγορότερα ή θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε καινούργιους, με περισσότερο ενδιαφέρον και έξαψη. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Ερμής στο ζώδιο σας μαζί με τον Ήλιο και την Αφροδίτη προσθέτει γρηγοράδα στη σκέψη σας. Μέχρι 18 Απριλίου ξαφνικές λύσεις θα έρχονται στο μυαλό σας και δημιουργικοί τρόποι να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στον Κριό θα ξυπνήσει όποια περιοχή της ζωής σας αυτή την στιγμή έχει βαλτώσει. Μέχρι 18 Απριλίου θα κάνετε πράγματα τα οποία στοχεύουν περισσότερο στην ψυχική σας υγεία παρά κάθε τι άλλο.

Για τους Διδύμους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής στον Κριό προσθέτει απίστευτη γρηγοράδα στη σκέψη σας και σας βοηθά κυρίως στον κοινωνικό σας τομέα. Μέχρι 18 Απριλίου νέες ιδέες, ακόμη και νέες συνεργασίες έρχονται για να βελτιώσουν και να ανανεώσουν την καθημερινή σας ρουτίνα.

Για τους Καρκίνους, η επικοινωνία σχετικά με επαγγελματικά θέματα θα είναι έντονη με τον Ερμή στον Κριό. Μέχρι 18 Απριλίου ετοιμαστείτε για επανένταξη σε περιοχές από τις οποίες έχετε απομακρυνθεί τον τελευταίο καιρό με σθένος και τόλμη.

Για τους Λέοντες, με τον Ερμή στο ζώδιο του Κριού μπορεί να είναι δύσκολο να κρατήσετε τις ισορροπίες αλλά θα σας βοηθήσει σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις σπουδές και τις μεγάλες προσδοκίες σας. Η παρόρμηση θα είναι έντονη οπότε τουλάχιστον μέχρι 18 Απριλίου μια μορφή πλαισίου θα είναι απαραίτητη ενέργεια από μέρους σας.

Για τους Παρθένους, ότι ερωτηματικά ή διλλήματα έχετε αυτή την στιγμή, ο Ερμής στον Κριό θα σας βοηθήσει να τα λύσετε. Μέχρι 18 Απριλίου ο αγγελιοφόρος των Θεών υπόσχεται ένα είδος προσωπικής αναγέννησης.

Για τους Ζυγούς, ο φτερωτός Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας φέρνει στην επιφάνεια σχέσεις και συνεργασίες. Μέχρι 18 Απριλίου η επικοινωνία και οι επαφές με ανθρώπους που σχετίζεστε με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι έντονη και ποικιλόμορφη.   

Για τους Σκορπιούς, ο Ερμής στον Κριό θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας πριν κάνετε την απαραίτητη ταξινόμηση. Μέχρι 18 Απριλίου χωρίς βιασύνη και παρορμητικότητα δώστε χώρο σε ότι στην κυριολεξία “κατέβει” στο κεφάλι σας.

Για τους Τοξότες, ο Ερμής στον Κριό δίνει την ευκαιρία για δημιουργικά και ευχάριστα διαλλείματα στην καθημερινή σας ρουτίνα. Μέχρι 18 Απριλίου ένα νέο εγχείρημα ξεπηδά το οποίο μπορεί να σας δώσει χαρά και να περάσετε όμορφα τον χρόνο σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στον Κριό ενεργοποιεί καταστάσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και την ιδιωτική σας ζωή. Μέχρι 18 Απριλίου θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα είτε σκέψεων είτε δράσεων σε αυτούς τους τομείς και εσείς θα πρέπει χωρίς βιασύνη να βρείτε τις ισορροπίες σας.

Για τους Υδροχόους, η επικοινωνία αναζωπυρώνεται με τον Ερμή στον Κριό. Μέχρι 18 Απριλίου όλα είναι ανοιχτά ακόμη και οι ενδοιασμοί ή οι αναστολές. Μηνύματα έρχονται από διάφορες κατευθύνσεις για να ζωντανέψει η επικοινωνία.

Για τους Ιχθύες, ιδέες και σκέψεις φέρνει ο Ερμής στον Κριό σχετικά με οικονομικά ή/και συναισθηματικά θέματα. Οι αξίες είτε σε υλικό είτε σε συναισθηματικό επίπεδο έρχονται στον προσκήνιο και θα πρέπει να είστε ανοιχτή/ός σε αναπροσαρμογές.

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν δοκίμασε την Συμβουλευτική μας Υπηρεσία.

 

 

 

Share: