fbpx

Ζώδια 03/09 Αφροδιτη ορθοδρομη στον Λεοντα μεχρι 8/10 – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

131
0
Share:

Σήμερα η Αφροδίτη αρχίζει την ορθόδρομη κίνησή της στο ζώδιο του Λέοντα μετά από 40 ημέρες  (και 40 κύματα) που βρισκόταν σε ανάδρομη πορεία. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να ικανοποιήσουν προσωπικές ανάγκες σας και να περάσετε ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Μια σχετική διόγκωση και εκδραμάτιση είναι παρούσες λόγω της φύσης του ζωδίου αλλά η δύναμη και η γοητεία της Θεάς Αφροδίτης μπορεί να καθηλώσει οτιδήποτε έχει βάλει στόχο. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο το Λέοντα για εσάς. Ευκαιρίες δίνονται απλόχερα για να χαρείτε μέσα από δικά σας δημιουργήματα, να ερωτευτείτε και να φέρετε ανανέωση στη ζωή σας. Καλό θα είναι να μην σπαταλήσετε αυτή την ενέργεια σε άσκοπες κινήσεις.         

Για τους Ταύρους, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα σας ωθεί να ασχοληθείτε με πολύ προσωπικά σας θέματα, την ιδιωτική σας ζωή και το σπίτι σας. Θα δοθούν ευκαιρίες να δώσετε πνοή σε επιθυμίες και όνειρα που έχετε στους συγκεκριμένους τομείς και να ομορφύνετε το χώρο γύρω σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.  

Για τους Διδύμους, η επικοινωνία αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Νέοι άνθρωποι σας προσεγγίζουν και θα μπορέσετε να ανταλλάξετε ιδέες και σκέψεις παίρνοντας χαρά. Η χάρη και η ομορφιά θα είναι οι ιδιότητες οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε καλύτερες και ομορφότερες συνδέσεις.   

Για τους Καρκίνους, η Θεά Αφροδίτη πρεσβεύει την ομορφιά, το κάλλος και την αρμονία. Στο ζώδιο του Λέοντα σας βοηθά να εκτιμήσετε τις καταστάσεις και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας βάσει τις αξίες και τα ιδανικά σας. Το μόνο που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή είναι η σπατάλη, είτε αφορά οικονομικά είτε συναισθηματικά ζητήματα.   

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας γεμίζει με θάρρος και αισιοδοξία, ιδιότητες ιδιαίτερα ευχάριστες και χρήσιμες για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Η δύναμη της έλξης είναι ιδιαίτερα έντονη και ευεργετική στις επαφές σας με τους ανθρώπους γύρω σας. Μην αφήσετε ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες.  

Για τους Παρθένους, η ανάγκη για μια μεγάλη και σφιχτή αγκαλιά θα είναι έντονη με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση της επιλογής σας και μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας βάλει σε σκέψεις ή διλλήματα. Απεναντίας, ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν θετική σκέψη και αισιόδοξη στάση απέναντι στα γεγονότα και τη ζωή τους.   

Για τους Ζυγούς, η κοινωνικότητά σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Μπορείτε να βγείτε, να διασκεδάσετε, να χαρείτε και να ερωτευτείτε, ακόμη και έναν σκοπό. Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας βοηθά να ανοίξετε νέα κεφάλαια στη ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, τίποτα δεν σας σταματά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα ειδικά σε ζητήματα καριέρας και οτιδήποτε είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Το θάρρος σας είναι καθοριστικό και είναι σίγουρο πως θα έχετε την αντοχή να κάνετε όλα όσα έχετε βάλει κατά νου προς αυτή την επεκτατική κατεύθυνση.

Για τους Τοξότες, η γοητεία σας αυξάνεται με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο όχι μόνο όσον αφορά τις σχέσεις σας αλλά και σε άλλους τομείς που σας ενδιαφέρει να φέρετε άμεσα αποτελέσματα. Κάντε όνειρα και εξερευνήστε νέα εδάφη τα οποία μέσα από την κερδηθείσα εμπειρία θα βγείτε από άσκοπα όρια και πλαίσια.  

Για τους Αιγόκερους, με την Αφροδίτη στο Λέοντα είναι ευκολότερο για εσάς όχι μόνο να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Μείνετε κοντά σε ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν γιατί έχετε ανάγκη από μια μεγάλη αγκαλιά.

Για τους Υδροχόους, σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα. Δώστε χώρο σε ότι μπορεί να αναπτυχθεί και αφεθείτε στη ροή και την δημιουργικότητα που μπορεί να φέρει η κάθε στιγμή. Νέοι άνθρωποι έρχονται υποστηρικτικά στη ζωή σας γιαυτό εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται.  

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σε τομείς που νιώθετε πως έχετε βαλτώσει ή που δεν παίρνετε την ικανοποίηση που θα θέλατε. Βγείτε, χαρείτε, διασκεδάστε. Είναι σημαντικό να βοηθήσετε και εσείς προς αυτή τη κατεύθυνση με την θετική σας στάση.

Share: