fbpx

Ζώδια 02/6 Ιδιαιτερη προσοχη σημερα – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

49
0
Share:

Η Σελήνη στο ζώδιο του Κριού κοντά στον Άρη και τον Χείρωνα δεν είναι μια εύκολη υπόθεση σήμερα. Καλό θα είναι να είστε σε επαφή με ότι συμβαίνει γύρω και μέσα σας και να αποφύγετε καταστάσεις που για τον οποιοδήποτε λόγο μπορεί να σας φορτίσουν. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Σελήνη στο ζώδιο σας από χτες φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που αφορούν κυρίως σχέσεις και συνεργασίες. Η ενήλικη στάση, ακόμη και η ενήλικη υποχώρηση όπου αυτή είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της ισορροπίας θα είναι σημαντικές ενέργειες.

Για τους Ταύρους, με σύνεση και καλό προγραμματισμό η Σελήνη στον Κριό σας ενθαρρύνει να κάνετε αλλαγές και προσαρμογές με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν στο σήμερα στην καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα. Είναι σημαντικό με διπλωματία να προχωρήσετε τα σχέδια σας.

Για τους Διδύμους, ακόμη και αν διλήμματα προκύπτουν τις τελευταίες ημέρες μπορείτε να τα διαχειριστείτε και να προχωρήσετε την ημέρα σας. Ένα σχέδιο δράσης ή μια έξυπνη λύση της στιγμής, θα σας διευκολύνει και θα ξεμπλοκάρει το δρόμο από τυχόν εμπόδια.

Για τους Καρκίνους, σήμερα οποιαδήποτε βιασύνη δεν θα σας βοηθήσει, με την Σελήνη στον Κριό να επηρεάζει πολύ προσωπικά σας θέματα και ζητήματα σπιτιού από χτες. Δείξτε την διαθεσιμότητά σας προς την διατήρηση της ισορροπίας και αρμονίας.

Για τους Λέοντες, η καλή επικοινωνία μπορεί να συνδέσει ακόμη και ασύνδετα πράγματα μεταξύ τους. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε αφορά την μάθηση και την εκπαίδευση καθώς επίσης μπορείτε να προγραμματίσετε κάτι που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα ζωντανέψει το όραμά σας.

Για τους Παρθένους, σήμερα μπορείτε να δείξετε τις ικανότητές σας ωστόσο η ευελιξία θα είναι το κλειδί που θα σας βοηθήσει να φέρετε εις πέρας το πρόγραμμα σας καθώς και υποχρεώσεις που μπορεί ξαφνικά να προκύψουν. Η οργάνωση εξάλλου είναι από τα δυνατά σας σημεία.

Για τους Ζυγούς, η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας από χτες σας αναζωογονεί με κάποιον τρόπο και σας δείχνει τον πιο σύντομο δρόμο για να επιλύσετε θέματα που εξαρτώνται κυρίως από συνεργασία. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην φορτωθείτε περισσότερες υποχρεώσεις επειδή το αντέχετε.

Για τους Σκορπιούς, τα πλανητικά δρώμενα από χτες σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με ότι θελήσετε αλλά χρησιμοποιώντας πρακτικούς τρόπους. Οι προφυλάξεις που χρειάζεται να πάρετε έχουν να κάνουν κυρίως με τις ψυχικές σας φορτίσεις και οτιδήποτε μπορεί να αναστατώσει την ψυχική σας υγεία.

Για τους Τοξότες, η Σελήνη στον Κριό από χτες σας βοηθά να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ωστόσο θα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικό αν σχετίζονται με τον κοινωνικό σας τομέα. Φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί και να σας προσφέρουν την βοήθεια τους.

Για τους Αιγόκερους, εξετάστε καλά τα πράγματα σήμερα πριν αποφασίσετε να αλλάξετε πορεία ή παραιτηθείτε από κάποια προσδοκία είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ζυγίστε τα θετικά και τα αρνητικά και καλύτερα να τροφοδοτήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας με πίστη και όραμα πριν πάρετε τελικές αποφάσεις.

Για τους Υδροχόους, σήμερα οτιδήποτε διευρύνει τις γνώσεις σας θα είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και ελπιδοφόρο. Δώστε προτεραιότητα σε οτιδήποτε σας φορτίζει με όμορφα συναισθήματα και τροφοδοτεί την δίψα σας για νέα ενδεχόμενα και καλή επικοινωνία. Αποφύγετε τις κακοτοπιές.

Για τους Ιχθύες, είναι καλή στιγμή για να αναπροσαρμόσετε μια ιδέα ή να κάνετε ένα είδος προσωπικής αναγέννησης. Μπορείτε να δείτε την ζωή με μια άλλη ματιά ή κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα.

Share: