fbpx

01/01/2023 – Αναλυτικες ετήσιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

908
0
Share:

Στην Αστρολογία υπάρχει μία έννοια, η οποία είναι πολύ δύσκολο να γίνει κατανοητή…
Την αναλύουμε συνεχώς, όμως οι εσωτερικές μας αντιδράσεις και συγκρούσεις τις οποίες προκαλεί, την καθιστούν δυσνόητη…
Αυτή η έννοια είναι το ‘ενήλικο συμφέρον’…
Είναι αλήθεια ότι η λέξη «συμφέρον» αποπροσανατολίζει και δημιουργεί στρεβλώσεις στην έννοια ‘ενήλικο συμφέρον’…
Είναι πολύ δύσκολο να βιώσει κάποιος ότι όταν ένας άνθρωπος κινείται με βάση το ‘ενήλικο συμφέρον’ του, αυτό το οποίο έχει σαν στόχο είναι:
Α) Το όφελος όλης της ανθρωπότητας και όχι το εγωκεντρικό του όφελος…
Β) Να μην κάνει χρήση εξουσίας, πόσο μάλλον κατάχρηση…
Γ) Να προσφέρει διαρκώς χωρίς να περιμένει την παραμικρή ανταπόδοση…
Επίσης, είναι πολύ δύσκολο να βιώσει κάποιος ότι όταν ένας άνθρωπος κινείται με βάση το ‘ενήλικο συμφέρον’ του, υποφέρει, όχι παιδικά, αλλά ενήλικα, όταν οι γύρω του κινούνται παιδικά και άρα επικίνδυνα…
Βασικός κανόνας είναι: Το ‘ενήλικο συμφέρον’ ενός ανθρώπου δεν έρχεται σε σύγκρουση με το ‘ενήλικο συμφέρον’ του οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου, δηλαδή ότι το ‘ενήλικο συμφέρον’ ενός ανθρώπου είναι ταυτόσημο με το πανανθρώπινο ‘ενήλικο συμφέρον’…
Η επίτευξη του στόχου του ‘ενήλικου συμφέροντος’ επιβεβαιώνεται από την πραγματική (όχι ωραιοποιημένη) φιλάνθρωπη υστεροφημία…
Σας εύχομαι μια δημιουργική χρονιά! Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, το 2023 ξεκινά με τον Άρη, κυβερνήτη του ζωδίου σας ανάδρομο να αναμοχλεύει τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Ο Ερμής επίσης σε ανάδρομη πορεία κινητοποιεί επαγγελματικά ζητήματα και ότι σχετίζεται με σκοπούς ζωής. Αυτά τα ζητήματα προς το τέλος Ιανουαρίου θα μπουν σε μια παραγωγική σειρά ωστόσο θα μπορούσε να χρειαστεί μια επανατοποθέτηση γύρω στο τέλος Απριλίου μέχρι μέσα Μαΐου  λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και των Εκλείψεων οι οποίες σας επηρεάζουν άμεσα. Ο Δίας στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να στηρίξετε όνειρα και προσδοκίες, κρατώντας την ελπίδα ζωντανή για πράγματα τα οποία είναι σημαντικά για εσάς. Από το τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ενδέχεται να σας απασχολήσουν ερχόμενα στο προσκήνιο λόγω της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης, ωστόσο η θέση της βρίσκεται σε ευνοική θέση για εσάς οπότε εν τέλει θα μπορέσετε να βρείτε παραγωγικές λύσεις. Αυτή τη χρονιά δώστε ιδιαίτερη σημασία σε ότι σας κάνει να νιώθετε ηρεμία και ασφάλεια. Είναι σημαντικό για εσάς και τη πορεία που επιζητάτε να έχετε αυτή τη Νέα Χρονιά.

Για τους Ταύρους, η Νέα Χρονιά ξεκινά για εσάς κάνοντας παραγωγικές σκέψεις σχετικά με ζητήματα που αφορούν την καριέρα σας και τα οικονομικά σας ωστόσο καλό θα είναι να περιμένετε να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας μετά τις 23 Ιανουαρίου. Ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομοι δυσκολεύουν οποιαδήποτε διαδικασία μπείτε αυτή τη στιγμή. Προς το τέλος Απριλίου ο Ερμής ξανά ανάδρομος στο ζώδιό σας ενδέχεται να φέρει δεύτερες σκέψεις και ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές σε εγχειρήματα που τρέχουν αυτή τη στιγμή. Ταυτόχρονα με τις Εκλείψεις θα κινητοποιηθούν γενικότερα ζητήματα που εκείνη τη στιγμή θα σας απασχολούν καθώς και οι σχέσεις σας είτε σε προσωπικό είτε σε συνεργατικό επίπεδο. Ωστόσο αμέσως μετά, κοντά στα γενέθλιά σας, ο Δίας θα μπει στο ζώδιό σας για να στηρίξει οτιδήποτε έχει γερές βάσεις και ότι έχει χτιστεί με ρεαλιστικά δεδομένα μέχρι τέλος του ’23. Δώστε ιδιαίτερη σημασία σε ότι νέο προκύπτει από το τέλος Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου που ο κυβερνήτης σας Αφροδίτη μπαίνει ανάδρομη. Ενδέχεται να χρειαστεί να προβείτε σε κάποιες αλλαγές μετέπειτα αν δεν είστε ιδιαίτερα προσεκτική/ός σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα. Αυτή τη Νέα Χρονιά είναι σημαντικό για εσάς να νιώθετε ασφαλής. Αυτό είναι κάτι που το ζητάτε διακαώς και είναι το μόνο που χρειάζεται να πετύχετε μέσα από τις δράσεις σας για να είστε υγιής και να νιώθετε χαρούμενη/ος.

Για τους Διδύμους, ο Άρης ανάδρομος στο ζώδιό σας και ο κυβερνήτης σας Ερμής επίσης ανάδρομος  μαζί με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μέχρι μέσα Ιανουαρίου ενδέχεται να δυσκολεύουν οποιαδήποτε διαδικασία θέλετε να ολοκληρώσετε μέσα σε αυτό το συγκεκριμένο διάστημα, οπότε θα είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο ακόμη. Γύρω στα τέλη Απριλίου ενδέχεται να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία καλό θα είναι να τους δώσετε περισσότερο χώρο και να διαθέσετε χρόνο γιατί ενδέχεται να υπάρξει η τάση να μην τους δώσετε τη πρέπουσα σημασία. Γενικότερα, εκείνο το διάστημα πολλά πράγματα θα μπορούσαν να προχωρήσουν ή να ξεμπλοκάρουν αν δώσετε ενέργεια και κινηθείτε με την έμφυτη ευελιξία σας. Επίσης, από την Άνοιξη και μετά κάτι αλλάζει σε κοινωνικό επίπεδο και έρχονται απολαβές από την εργασία που έχετε κάνει μέχρι τότε και θα πάρετε μία ανάσα σε ψυχικό επίπεδο. Αν προγραμματίσετε καλοκαιρινές διακοπές καλύτερα να τις πραγματοποιήσετε μέχρι τις 24 Αυγούστου. Ενδέχεται μετά από αυτή την ημερομηνία να υπάρξουν αλλαγές ή να μην περάσετε όσο ήσυχα θα θέλατε. Οι Εκλείψεις του Οκτωβρίου σας επηρεάζουν θετικά. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναπροσαρμογές έχοντας στα χέρια σας τα τότε δεδομένα αλλά σε γενικές γραμμές ευνοείστε.

Για τους Καρκίνους, ο Άρης ανάδρομος συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο και τα πλανητικά δρώμενα μέχρι περίπου τα μέσα Ιανουαρίου ενδέχεται να σας βάζουν σε σκέψεις και να νιώθετε πως τα πράγματα δεν προχωρούν όπως τα θέλετε. Οι καταστάσεις θα ξεμπλοκάρουν σταδιακά ωστόσο τον Απρίλιο ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε κάποιες εκ νέου αναθεωρήσεις. Ο Ερμής ανάδρομος και οι Εκλείψεις θα επηρεάσουν κομβικά σημεία του Ηλιακού σας Ωροσκοπίου όπως η εργασία σας και οι απολαβές που θα έχετε από αυτή ή από άλλες πηγές εκείνη τη περίοδο. Ωστόσο, η ταυτόχρονη διέλευση του Δία θα φέρει λύσεις και θα μπορέσετε να βγείτε από διλήμματα. Ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις σας ή τα οικονομικά σας επανέρχονται στο προσκήνιο προς το τέλος Ιουλίου. Αυτό που θα είναι σημαντικό εκείνη την περίοδο είναι πως υπάρχουν άτομα τα οποία μπορούν να σας στηρίξουν. Συζητήστε μαζί τους τα τρέχοντα και είναι σίγουρο πως θα έρθουν ιδέες και λύσεις. Θα ήταν φρόνιμο εκείνη τη περίοδο να μην εστιάσετε μόνο σε ότι έχει προκύψει εκείνη τη στιγμή αλλά να δείτε αντικειμενικά τα τότε δεδομένα σε πιο συλλογικό επίπεδο. Μια κατάσταση ίσως θα πρέπει να αλλάξει μορφή ή να αλλάξει ο τρόπος που την αντιμετωπίζετε γενικότερα. Θα πρέπει να την εξετάσετε περισσότερο με τη λογική παρά με το συναίσθημα ώστε να μπορέσει να υπάρξει παραγωγικότητα μέχρι το τέλος του χρόνου και να είστε ήρεμη/ος με τις επιλογές που θα έχετε κάνει (στο τέλος καλοκαιριού/αρχές Φθινοπώρου).

Για τους Λέοντες, αρκετά καλή η Νέα Χρονιά για εσάς με ευκαιρίες και δημιουργικά ενδεχόμενα τα οποία θα σας χαροποιήσουν και θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά. Την Άνοιξη λόγω των Εκλείψεων προβλέπετε να μπείτε σε μια διαδικασία η οποία θα σας βοηθήσει σε πολλά επίπεδα και μια αίσθηση ανανέωσης θα είναι παρούσα. Αυτό ωστόσο για να συμβεί θα πρέπει να δείτε φέτος γενικότερα τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά. Να αφήσετε στην άκρη ότι δεν είναι πια παραγωγικό ώστε να υπάρξει «χώρος» για κάτι νέο το οποίο θα σας αναζωογονήσει. Ειδικότερα, μετά τα μέσα Απριλίου θα μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων λόγω του Ερμή ανάδρομου και εκείνη τη στιγμή καλό θα είναι να κάνετε τις αλλαγές που θα χρειαστεί. Αυτές τις αλλαγές θα τις βρείτε μπροστά σας γύρω στο τέλος Ιουλίου, με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας γιαυτό καλό θα είναι να έχετε ήδη τελειώσει με εκκρεμότητες και καταστάσεις οι οποίες δεν είναι πια ωφέλιμες στη ζωή σας. Από το Φθινόπωρο και μετά ασχολείστε ιδιαίτερα ενεργά με ότι θα έχει φέρει η προηγούμενη περίοδος (η περίοδος των αλλαγών) και θα υπάρξουν συναντήσεις και επαφές σχετικά με αυτά τα νέα εγχειρήματα είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή τον Οκτώβριο λόγω των Εκλείψεων στις επαφές σας με συγγενικά πρόσωπα και άτομα του στενού σας περιβάλλοντος, έχοντας κατά νου πως δεν σκέφτονται όλοι όπως εσείς και να περιορίσετε γενικότερα τις πολλές επαφές και μετακινήσεις τον συγκεκριμένο μήνα. Γενικότερα προσπαθήστε αυτή τη χρονικά να δώσετε σημασία σε ότι γεμίζει τη καρδιά σας.

Για τους Παρθένους, σε θέματα αξιών εστιάζουν την ενέργειά τους οι πλανητικές δυναμικές τη Νέα Χρονιά βάζοντάς σας στην διαδικασία αναθεωρήσεων για πολλά από αυτά που κάνατε και ασχοληθήκατε τα τελευταία χρόνια. Προς το τέλος Απριλίου, οι Εκλείψεις και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής ανάδρομος, σας υπενθυμίζουν πως το σημαντικότερο όλων είναι να είστε ικανοποιημένη/ο από την ενέργεια που καταβάλλετε για ένα εγχείρημα στον επαγγελματικό σας τομέα. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μπείτε στην διαδικασία αναπροσαρμογών σε ότι βλέπετε πως προχωρά (μόνο του ή από άλλους) χωρίς τη δική σας συμμετοχή και αυτό δεν θα σας ευχαριστεί. Θέματα σχέσεων θα μπορούσαν να προχωρήσουν αν βρίσκονται σε κάποιο κομβικό σημείο ωστόσο προσέξτε το διάστημα που η Αφροδίτη θα κινηθεί ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, από τέλος Ιουλίου έως αρχές Σεπτεμβρίου. Μέσα σε αυτό το διάστημα συνδυαστικά και με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας ενδέχεται να μπείτε σε διλήμματα όχι μόνο όσο αφορά τις σχέσεις σας σε συναισθηματικό αλλά και σε συνεργατικό επίπεδο καθώς και ότι αφορά τα οικονομικά σας. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη χρονιά να αφιερωθείτε σε ένα σκοπό μέσα από τον οποίο θα φροντίσετε τις προσωπικές σας ανάγκες.  

Για τους Ζυγούς, η Νέα Χρονιά ξεκινά με τον Άρη και τον Ερμή ανάδρομους να αναμοχλεύουν πολύ προσωπικά σας ζητήματα και μια σχετική αναθεώρηση με τα ήδη υπάρχοντα δεδομένα είναι υπαρκτή. Προς το τέλος Ιανουαρίου το σκηνικό αλλάζει και θα είναι ευκολότερο να διαχειριστείτε τα πράγματα που σας απασχολούν βάζοντας ενήλικα όρια και προχωρώντας με ρεαλισμό στο δρόμο της επιλογής σας. Προς τα τέλη Απριλίου η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδέχεται να σας βάλει σε σκέψεις ειδικά όσο αφορά τις σχέσεις σας. Συνδυαστικά με τις Εκλείψεις την ίδια περίοδο και καθόλη την περίοδο της Άνοιξης φαίνεται να  κινείστε περισσότερο σε ασφαλή εδάφη μιας και θα είναι έντονα κινητοποιημένη η ανάγκη σας για ηρεμία. Κάποια οικονομικά ζητήματα ενδέχεται να προκύψουν τα οποία θα σας απασχολήσουν ξανά, μαζί με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, από το τέλος Ιουλίου έως αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Ερμής ανάδρομος συνδυαστικά με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία μπορεί να φέρει απογοητεύσεις ωστόσο είναι αλήθεια πως οι καταστάσεις θα μπορούν να περάσουν από το χέρι σας πριν την τελική τους έκβαση. Δώστε χρόνο σε ότι προκύπτει και προσπαθήστε να λειτουργείτε περισσότερο αυτόνομα. Οι Εκλείψεις του Οκτωβρίου σας επηρεάζουν άμεσα και θα πρέπει να έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Η καλή προετοιμασία είναι να σκέφτεστε το ενήλικο συμφέρον σας και να μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν αν αξίζετε και αν είστε καλή/ος σε αυτό που κάνετε ή όχι.

Για τους Σκορπιούς, η Νέα Χρονιά φέρνει έναν αέρα ανανέωσης αλλά και περιόδους κατά τις οποίες θα πρέπει να πάρετε ακόμη περισσότερο τα ηνία στα χέρια σας. Ιδιαίτερη περίοδος για εσάς είναι οι περίοδοι των Εκλείψεων τον Απρίλιο/Μάιο και τον Οκτώβριο που συνδυαστικά με τα υπόλοιπα πλανητικά δρώμενα μπορούν να υπάρξουν αλλαγές μέσα από τις οποίες, εν τέλει, θα είναι προς το καλύτερο. Η προσωπική σας αυτονομία εξαρτάται από εσάς ακόμη και αν οι πλανητικές δυναμικές σας σπρώχνουν βοηθητικά προς αυτή τη κατεύθυνση. Η «αλλαγή» θα πρέπει να κατανοήσετε πως θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της χρονιάς και όλα θα γίνονται για έναν σκοπό, την αυτονομία σας. Το να επιμείνετε σε κάτι το οποίο αντικειμενικά δεν προχωρά, ειδικά την περίοδο μεταξύ τέλος Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και του Ερμή, το μόνο που μπορεί να φέρει είναι απογοητεύσεις και διλήμματα τα οποία δεν θα σας αφήνουν να προχωρήσετε μπροστά, κάτι που αφορά τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Η ανάγκη για στέρεες βάσεις σε νέα δημιουργικά ενδεχόμενα είναι μεγάλη και θα υπάρξει ανταπόκριση μέσα από πολλή δουλειά και σταθερούς, ρεαλιστικούς στόχους. Όλα θα πάνε όπως τα θέλετε αρκεί να μην επαναπαυτείτε.

Για τους Τοξότες, ο Άρης και ο Ερμής ανάδρομοι ενδέχεται να σας έχουν βάλει σε σκέψεις το τελευταίο διάστημα και θα κρατήσει μέχρι περίπου τέλος Ιανουαρίου. Μετά τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα οπότε θα είναι ευκολότερο να τα εξετάσετε με βάση τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας. Οι Εκλείψεις του Απριλίου/Μαΐου συνδυαστικά με τον Ερμή ανάδρομο θα αναμοχλεύσουν τον κοινωνικό σας τομέα και θα σας βάλουν στην διαδικασία να βρείτε νέους δημιουργικούς τρόπους έκφρασης ακόμη και μέσα από ομάδες. Η δυνατότητα να κάνετε νέα πράγματα αυτή τη χρονιά θα υπάρχει και σε αυτό θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική η ενέργεια του Δία στο ζώδιο του Ταύρου από την Άνοιξη και μετά. Τέλος καλοκαιριού-αρχές Φθινοπώρου η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης θα σας φέρει (ακόμη και εν μέσω αλλαγών που θα χρειαστεί να κάνετε), εμπνεύσεις και αν έχετε σχέση με το εξωτερικό ή/και σπουδές θα έρθουν ευκαιρίες για επέκταση. Πολλά αλλάζουν τη συγκεκριμένη χρονιά για εσάς και η εύνοια έρχεται κυρίως από το κοινωνικό σας κύκλο και τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στο ζώδιό σας ανάδρομος συνδυαστικά με τον Άρη επίσης ανάδρομο αναμοχλεύουν πολλούς τομείς της ζωής σας αυτή τη στιγμή ζητώντας από εσάς να βάλετε αρκετή ενέργεια και δυναμική. Τα πράγματα προς το τέλος Ιανουαρίου θα έχουν μπει σε μια σειρά και θα είναι ευκολότερο για εσάς να αισθανθείτε πως πατάτε ξανά σε πιο στέρεα εδάφη. Ο Ερμής θα μπει ξανά ανάδρομος τέλος Απριλίου ωστόσο θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική η θέση του και ακόμη και αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές θα είναι περισσότερο λόγω των Εκλείψεων που συμπίπτουν την ίδια περίοδο. Τον Μάιο ενδέχεται να κινητοποιηθούν κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι ή την προσωπική σας ζωή γιαυτό φροντίστε μέχρι τότε να έχετε τακτοποιήσει ζητήματα που είναι ακόμη ανοιχτά. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από τέλος Ιουλίου έως αρχές Σεπτεμβρίου θα φέρει στην επιφάνεια όνειρα και επιθυμίες που για κάποιον λόγο έχουν μείνει πίσω τα τελευταία 2 περίπου χρόνια. Προσπαθήστε να είστε σε επαφή με αυτά ώστε την περίοδο των επόμενων Εκλείψεων, τον μήνα Οκτώβριο, να μπορέσετε να κάνετε κάποια από αυτά πραγματικότητα.

Για τους Υδροχόους, η Νέα Χρονιά αρχίζει με τον Άρη και τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία επηρεάζοντας σας κυρίως σε ψυχικό επίπεδο. Η ανάγκη σας να κάνετε πράγματα από τα οποία θα πάρετε προσωπική ικανοποίηση θα είναι δυνατή και θα οδηγεί τα βήματά σας μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Οι Εκλείψεις του Απριλίου/Μαΐου συμπίπτουν με την επόμενη ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου. Και τα δύο πλανητικά δρώμενα θα κινητοποιήσουν ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και θα φέρουν στην επιφάνεια επιθυμίες που έχετε βάλει στο χρονοντούλαπο. Είναι σημαντικό να έρθετε σε επαφή με ότι αναβλύζει από τη ψυχή σας εκείνο το διάστημα ώστε να σας είναι συνειδητή η οποιαδήποτε δράση αποφασίσετε να κάνετε. Ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, τον Ταύρο, θα λειτουργήσει υποστηρικτικά προς όποια απόφαση πάρετε, η οποία, έχει ως κέντρο την επέκταση και την αυτονομία σας. Τέλος καλοκαιριού/αρχές Φθινοπώρου με την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και της επόμενες Εκλείψεις του Οκτωβρίου ζητήματα σχέσεων θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Μπείτε στη διαδικασία από την Άνοιξη και μετά να είστε σε επαφή με ότι κινητοποιείται και να ακολουθείτε τη ροή ακόμη και αν βλέπετε πως σας οδηγεί αναπόφευκτα σε αναθεωρήσεις και ορισμένες αλλαγές. Είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη χρονιά να είστε σε επαφή με ότι μπορεί να σας βοηθήσει να επεκταθείτε και να λειτουργήσετε περισσότερο αυτόνομα.

Για τους Ιχθύες, διάφοροι τομείς της ζωής σας είναι κινητοποιημένοι αυτή τη στιγμή λόγω το Ερμή και του Άρη ανάδρομους και πιθανά να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά. Οι Εκλείψεις Απριλίου/Μαΐου συνδυαστικά με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα ενεργοποιήσουν και θα λειτουργήσουν βοηθητικά σε ζητήματα και τομείς στους οποίους οι συνδέσεις και οι επαφές σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη πορεία και εξέλιξη υποθέσεων που έχετε (ή θα έχετε) αναλάβει. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις σχέσεις και τα οικονομικά σας προς το τέλος καλοκαιριού και αφήστε χώρο σε ότι ενεργοποιηθεί το μήνα Οκτώβριο πριν βγάλετε συμπεράσματα ή πάρετε τελικές αποφάσεις. Η συγκεκριμένη χρονιά σας θέλει ανεξάρτητη/ο και σε ένα περιβάλλον υγιές, έχοντας κοντά σας ανθρώπους που σας ακούν, σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Είναι πολύ σημαντικό να καταφέρετε να δημιουργήσετε μια καθημερινή κατάσταση-ρουτίνα η οποία σας εκφράζει και κυρίως σας βοηθά να αποφορτίζεστε από τη περίσσια ενέργεια και τις φορτίσεις που κινητοποιούν οι καθημερινές σας υποχρεώσεις και ασχολίες.

Share: