fbpx

4/5 Ερμης στους Διδυμους, τα δεδομενα αλλαζουν. . .

1434
0
Share:

Ο αγγελιοφόρος των Θεών περνά σε ένα από τα δύο ζώδια που κυβερνά, τους Διδύμους, μέχρι 11/7. Ένα χρονικό διάστημα μεγαλύτερο από ότι συνήθως χρειάζεται για να διανύσει ένα ζώδιο, λόγω της ανάδρομής του πορείας από 30/5 έως 22/6. Αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο συγκεκριμένο ζώδιο δίνοντας ευκαιρίες για αναθεωρήσεις και την επιλογή να αλλάξουμε στάση απέναντι σε καταστάσεις οι οποίες δεν οδηγούν εκεί που θέλουμε. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η θέση του Ερμή στους Διδύμους είναι αρκετά βοηθητική σε θέματα που σχετίζονται με το άμεσο περιβάλλον σας και την επικοινωνία. Ιδιαίτερα κατά την ανάδρομη πορεία του θα μπορείτε να δείτε καθαρά σε τί χρειάζεται να εστιάσετε περισσότερο στο σήμερα για να βελτιώσετε αυτούς τους τομείς.

Για τους Ταύρους, ο Ερμής στους Διδύμους εστιάζει την ενέργειά του περισσότερο σε ότι είναι πολύτιμο για εσάς είτε σε συναισθηματικό είτε σε υλικό επίπεδο. Μια περίοδος όπου η ευελιξία σας θα είναι η δυναμική εκείνη η οποία θα σας βοηθήσει να φέρετε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε αυτόν τον τομέα.

Για τους Διδύμους, στην εικόνα σας εστιάζει την δυναμική του ο Ερμής στο ζώδιό σας. Είναι πολύ καλή στιγμή όλη αυτή η συγκεκριμένη περίοδος μέσα από νέες ιδέες και σιγουριά στις ικανότητές σας να φέρετε επιτυχία. Την περίοδο της ανάδρομης του πορείας θα σας γίνει ακόμη πιο ξεκάθαρο τί και με ποίον τρόπο θα το κάνετε.

Για τους Καρκίνους, η περίοδος που θα διανύει ο Ερμής το ζώδιο των Διδύμων μπορεί να αισθανθείτε πιο ευάλωτη/ος στα υπόγεια ενεργειακά ρεύματα είτε τα δικά σας είτε των άλλων. Είναι μια περίοδος παραγωγική εάν συμπεριλάβετε στις σκέψεις και τις αποφάσεις σας πολύ σοβαρά την διαίσθησή σας.

Για τους Λέοντες, νέα δεδομένα θα φέρει ο Ερμής στους Διδύμους δίνοντας σας την δυνατότητα να αναζωπυρώσετε ακόμη και ξεχασμένα όνειρα. Η κοινωνική αλληλεπίδραση θα είναι ενεργή και κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας θα είστε σε θέση να διαχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα.   

Για τους Παρθένους, επαγγελματικά θέματα βοηθά ο Ερμής στους Διδύμους να διευθετηθούν καλύτερα ειδικά εκείνα που χρειάζονται ένα ποσοστό ευελιξίας μεγαλύτερο από αυτό που διαθέτετε συνήθως. Ειδικά την περίοδο της ανάδρομής του πορείας, θα είστε σε θέση να βάλετε πολλά πράγματα σε τάξη και αντικειμενική σειρά.

Για τους Ζυγούς, την ανακάλυψη νέων οριζόντων σας φέρνει απλόχερα ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων. Νέες μορφές επικοινωνίας και αλληλοσύνδεσης υπόσχεται την χρονική περίοδο που θα βρίσκεται στο συγκεκριμένο ζώδιο.  Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας ενδέχεται να αλλάξετε ή να προσαρμόσετε σχέδια και στόχους.

Για τους Σκορπιούς, εσωτερικές διεργασίες βοηθά ο Ερμής στους Διδύμους να κάνετε, δίνοντας την δυνατότητα να τοποθετηθείτε πιο σωστά σχετικά με πεποιθήσεις και αυταρχικά γονεϊκά πρότυπα. Μια νέα πραγματικότητα περισσότερο ευέλικτη με τους ανθρώπους, τους τόπους και τα πράγματα που βρίσκονται γύρω σας, ακόμη και εάν αυτό σας δυσκολέψει λίγο περισσότερο κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας, κυρίως.

Για τους Τοξότες, τις σχέσεις και τις συνεργασίες στοχεύει η ενέργεια του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων με κέντρο εσάς και θα μπορούσε ειδικά στην ανάδρομή του φάση να δημιουργήσει διλλήματα. Γενικότερα, είναι μια ευνοϊκή περίοδος κατά την οποία θα μπορείτε εύκολα να αναγνωρίζετε την αντικειμενική υπόσταση της όποιας κατάστασης έρχεται μπροστά σας.

Για τους Αιγόκερους, ο Ερμής στους Διδύμους υπόσχεται να κάνει την καθημερινότητά σας περισσότερο ενδιαφέρουσα. Αφήστε χώρο για ότι νέο έρχεται και είναι σίγουρο πως μέσω μιας κοινής γλώσσας θα μπορέσετε να δείτε πολλές διαφορετικές διαστάσεις της ζωής σας να ενώνονται φέρνοντας σας χαρά. Κατά την ανάδρομη πορεία του λίγο προσοχή σε θέματα υγείας.

Για τους Υδροχόους, η θέση του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων θα σας βοηθήσει να διερευνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με κέντρο την σπατάλη ή μη που κάνετε ως προς το νοητικό κομμάτι. Κατά την ανάδρομή του πορεία θα μπορείτε να ξεχωρίσετε τί πραγματικά μπορεί να προχωρήσει και έχει προοπτική επέκτασης, ώστε να δώσετε την πολύτιμη ενέργειά σας.

Για τους Ιχθύες, αλλαγές σας βοηθά να κάνετε ο Ερμής στους Διδύμους σε πολύ προσωπικούς τομείς όπως η ιδιωτική σας ζωή, το σπίτι, η οικογένεια. Νέες ιδέες και δεδομένα έρχονται για να τα προσαρμόσετε με επιτυχία σε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση ή να κάνετε αλλαγές κατά βούληση, ειδικά την περίοδο που θα είναι ανάδρομος.

Share: