fbpx

Ζωδια 06/08 Διας αναδρομος στον Κριο – Αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

523
0
Share:

Ο Δίας ξεκίνησε την ανάδρομή του πορεία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου το τέλος Οκτωβρίου. Ο Δίας σχετίζεται με την ανάγκη να επεκταθούμε, τη πίστη που έχουμε σε ένα εγχείρημα, τα όνειρα, τα οράματά μας. Κατά την ανάδρομή του πορεία θα δοθούν ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε βαθύτερα τί είναι αυτό που πραγματικά θέλουμε να αναπτύξουμε και θα διαλύσει ψευδαισθήσεις και οτιδήποτε δεν μπορεί αντικειμενικά να υλοποιηθεί στο παρόν και στο άμεσο μέλλον. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, ο Δίας στο ζώδιό σας από τον Μάιο ανέβασε τους παλμούς και την αυτοπεποίθησή σας, βοηθώντας σας να πιστέψετε περισσότερο στις δυνάμεις και ικανότητές σας. Κατά την αναδρομή του πορεία, μέχρι περίπου το τέλος Οκτωβρίου, μπορεί να νιώσετε πως τα πράγματα κινούνται σε πιο αργούς ρυθμούς ή πως οι προσδοκίες σας δεν υλοποιούνται στους χρόνους που θέλετε. Αντικειμενικά, αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, ωστόσο ο μόνος λόγος είναι για να μπορέσετε να κατανοήσετε σε βάθος αν πραγματικά είστε στο δρόμο της επιλογής σας ή θα πρέπει να μετακινηθείτε προς έναν νέο στόχο ή σκοπό.        

Για τους Ταύρους, η ανάδρομη πορεία του Δία στον Κριό μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες να κάνετε επανεξετάσεις και αναθεωρήσεις σε καταστάσεις οι οποίες είναι κινητοποιημένες τους τελευταίες μήνες στην καθημερινή σας ζωή. Ίσως μέσω κάποιον σκέψεων να νιώσετε πως κάτι εμποδίζει την πορεία και εξέλιξή σας ή πως για κάποιον λόγο έχει κινητοποιηθεί φόβος. Ωστόσο, ο μόνος λόγος για αυτή την αίσθηση που θα έχετε είναι για να μπορέσετε να ψάξετε σε βάθος τα κίνητρά σας και να ανακαλύψετε αν πραγματικά είστε τοποθετημένη/ος σωστά στο δρόμο της επιλογής σας.   

Για τους Διδύμους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου επηρεάζει κυρίως το κοινωνικό σας στάτους και οτιδήποτε σχετίζεται με τις φιλίες, συνεργασίες και ομάδες ατόμων. Θα σας βάλει σε μια διαδικασία πολύ χρήσιμη να ξεκαθαρίσετε στους συγκεκριμένους τομείς τα πράγματα και τις καταστάσεις. Να δείτε ποίοι άνθρωποι είναι πραγματικά κοντά σας και πως αντικειμενικά λειτουργούν υποστηρικτικά (ή όχι) προς εσάς. Να εξετάσετε εκ νέου τα κίνητρά σας και να δείτε με ποίον τρόπο θα κάνετε πιο σταθερές φιλίες και συνεργασίες προς έναν κοινό στόχο/όραμα.   

Για τους Καρκίνους, ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα βρίσκεται σε κομβικό σημείο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο επηρεάζοντας κυρίως τομείς όπως τα επαγγελματικά σας, τους στόχους που έχετε θέσει και την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσει να επανεξετάσετε ζητήματα στους συγκεκριμένους τομείς και να τοποθετηθείτε πιο σωστά στο δρόμο της επιλογής σας. Υπάρχει η περίπτωση να αποφασίσετε να αλλάξετε ρότα, να βρείτε μια πιο ενδιαφέρουσα οδό για να ακολουθήσετε. Ωστόσο, προτάσεις οι οποίες γίνονται αυτό το συγκεκριμένο διάστημα θα πρέπει να επανεξεταστούν μετά το πέρας της ανάδρομής του πορείας ώστε να δείτε αν είναι πραγματικά συμφέρουσες.   

Για τους Λέοντες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση του Δία στο ζώδιο του Κριού για εσάς από τον Μάιο φέρνοντας εμπνεύσεις για πράγματα που θέλετε να επεκτείνετε και ευκαιρίες που δεν έρχονται κάθε μέρα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου θα μπορέσετε να δείτε τί είναι αυτό που πραγματικά αξίζει το κόπο ώστε να επενδύσετε την ενέργειά σας για να επεκταθεί και τί είναι αυτό που θα σας κάνει πραγματικά χαρούμενη/ο. Νέες ιδέες θα έρθουν είτε για να τις εντάξετε στα σχέδιά σας είτε για να σας δείξουν μια νέα οδό προς εξερεύνηση. Καλό θα είναι να είστε ανοιχτή/ός και θα έρθει η κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσετε αυτό που έρχεται.  

Για τους Παρθένους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου είναι μεταμορφωτική για εσάς. Η ανάγκη για προσωπική ελευθερία αφήνοντας πίσω ότι σας κρατάει σε μια πολύ συγκεκριμένη πορεία θα είναι δυνατή και θα μπορέσετε να βρείτε νέους τρόπους για να προσθέσετε ξανά τον ενθουσιασμό στη ζωή σας. Ζητήματα που σχετίζονται με συγγενείς μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο ή οικονομικά θέματα τα οποία δεν έχουν ακόμη τακτοποιηθεί. Οτιδήποτε προκύψει καλό θα είναι να του δώσετε «χώρο» πριν καταλήξετε σε συμπεράσματα και αποφασίσετε συγκεκριμένες δράσεις. Να θυμάστε πως μέσα στη συγκεκριμένη περίοδο θα μπορέσετε να διεκδικήσετε αυτό που πραγματικά σας ανήκει ακόμη και αν τα αποτελέσματα λογικά θα φανούν από αρχές Νοεμβρίου και μετά.   

Για τους Ζυγούς, ο Δίας κινείται απέναντί σας από το Μάιο, στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας σχέσεις, συνεργασίες και γενικότερα συνδέσεις στο προσκήνιο. Κατά την διάρκεια της ανάδρομής του πορείας, μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα υπάρξει ιδιαίτερη κινητικότητα στους συγκεκριμένους τομείς και ανατροπές αν τα πράγματα δεν είναι τακτοποιημένα όπως θα έπρεπε. Άνθρωποι από το παρελθόν μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους (συνήθως φεύγουν πάλι μετά το πέρας της ανάδρομης πορείας) και γενικότερα θα χρειαστεί να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες ώστε να δώσετε εκ νέου μια ώθηση περισσότερο δημιουργική και επεκτατική με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Για τους Σκορπιούς, τις κατάλληλες ισορροπίες θα σας βοηθήσει να βρείτε η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου, σε τομείς που σχετίζονται με τις καθημερινές σας δραστηριότητες, την εργασία σας και θέματα υγείας. Εναλλακτικοί τρόποι αντιμετώπισης θεμάτων στους συγκεκριμένους τομείς θα έρθουν υποστηρικτικά και θα βοηθηθείτε στο να βρείτε τη χρυσή τομή. Δεν θα είναι εύκολο, με την έννοια πως θα υπάρξουν αρκετές συνειδητοποιήσεις ώστε να μπείτε σε αυτή τη διαδικασία. Ωστόσο θα δείτε πως μετά το πέρας της συγκεκριμένης περιόδου, οι αποφάσεις που θα έχουν παρθεί από εσάς, θα είναι λυτρωτικές και θα μπορέσετε να προχωρήσετε στη οδό της επιλογής σας με μεγαλύτερη σιγουριά και ευκολία.

Για τους Τοξότες, ιδιαίτερα ευνοϊκή η θέση του Δία στο ζώδιο του Κριού για εσάς. Ειδικά κατά την ανάδρομή του πορεία τώρα και μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου θα είναι καθοριστική η βοήθεια που σας δώσει αυτή η πλανητική δυναμική στο συγκεκριμένο διάστημα μιας και ο Δίας είναι ο φυσικός κυβερνήτης του ζωδίου σας. Η ανάγκη να δημιουργήσετε καταστάσεις οι οποίες θα σας επεκτείνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο είναι ιδιαίτερα δυνατή και σε αυτό το μεσοδιάστημα της ανάδρομης του κίνησης θα δείτε αντικειμενικά και ρεαλιστικά τί είναι αυτό που μπορεί, έχει τα εφόδια, να επεκταθεί. Μπορεί να είναι διαφορετικό από αυτό που φαντάζεστε αλλά είναι σίγουρο πως ακόμη και αν απογοητευτείτε αρχικά, η τελική επιλογή που θα κάνετε θα σας ανταμείψει.

Για τους Αιγόκερους, ο Δίας στον Κριό κινείται σε πολύ προσωπικές περιοχές από το Μάιο και μετά και ειδικά τώρα μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου ανάδρομος θα σας βοηθήσει στους τομείς οικογένεια, σπίτι και προσωπική ζωή. Τα εξωτερικά γεγονότα μπορεί να σας ζητούν να κάνετε ένα είδος υπέρβασης ή εσείς να το βιώνετε με αυτό τον τρόπο, ωστόσο θα είναι καλό θα ακολουθήσετε τη ροή ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα σύμφωνη/ος. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της επέκτασης. Αν κάτι δεν έχει πάρει τη «σωστή» οδό στους συγκεκριμένους τομείς, αυτό το συγκεκριμένο διάστημα της ανάδρομής του κίνησης, θα σας αποκαλυφθεί ώστε να μπορέσετε να επαναφέρετε τη ισορροπία. Αρκεί να είστε σίγουρη/ος πως είναι αυτό που πραγματικά θέλετε και υπάρχει αντικειμενικά περιθώριο επέκτασης και αύξησης.

Για τους Υδροχόους, η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο του Κριού μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου επηρεάζει την επικοινωνία και τις συνδέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Αποφάσεις που έχουν παρθεί το διάστημα από τον Μάιο μέχρι τώρα ενδέχεται να έρθουν πάλι στο προσκήνιο για να κάνετε μια σχετική επανατοποθέτηση και να δείτε αν είστε σε μια οδό επεκτατική ή όχι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει αν είστε έτοιμη/ος και ανοιχτή/ός σε αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν ώστε να τοποθετηθείτε πιο σωστά στο δρόμο που υπόσχεται επιτυχία. Ιδιαίτερη προσοχή σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενικά άτομα.

Για τους Ιχθύες, Σε οικονομικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις σας γενικότερα επηρεάζει ο Δίας στον Κριό κατά την ανάδρομή του πορεία μέχρι περίπου τέλος Οκτωβρίου. Οι πειρασμοί δεν θα λείψουν αλλά ακριβώς επειδή υπάρχει η ανάδρομή πορεία θα μπορέσετε να δείτε πού η υπερβολή λαμβάνει χώρα ώστε να τη περιορίσετε. Καλό θα είναι επίσης να μην προβείτε σε ενέργειες όπως αγορά σημαντικών πραγμάτων/ακινήτων καθώς και υπογραφές οι οποίες θα μπορούσαν τελικά να μην φέρουν αυτό που προσδοκάτε. Δώστε χώρο να σκεφτείτε καλά πριν την όποια δράση σας.

Share: