fbpx

Ζωδια 11/9 Αφροδιτη στον Σκορπιο – Στιγμη να νιωσετε και να αγαπηθειτε περισσοτερο!

4574
0
Share:

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι 7 Οκτωβρίου δίνοντας την ευκαιρία να δούμε τί από όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα αξίζει να πάρουμε μαζί μας ως κληρονομιά ή θα πρέπει να αφήσουμε ότι δεν αξίζει στην άκρη. Μια περίοδος όπου τα συναισθήματα θα είναι έντονα, σφοδρά αλλά βαθιά με ειλικρίνεια και οι αξίες θα εκτιμηθούν με βάση τις προσωπικές επιθυμίες που έχουν ως σκοπό να μας μεταμορφώσουν. Οι σχέσεις οι οποίες ξεκινούν ή προχωρούν το συγκεκριμένο διάστημα είναι σχέσεις οι οποίες υπάρχει βαθιά εκτίμηση χωρίς τίποτα ρηχό ή πλατωνικό. Η Αφροδίτη στο συγκεκριμένο ζώδιο έχει πάρει το όνομα του θεραπευτή και αποκαλυπτή του εσωτερικού μας θησαυρού. “Μόνο η ομορφιά της ψυχής έχει πραγματικό νόημα και οτιδήποτε μπορεί να ελευθερώσει τις επιθυμίες μας”. Αναλυτικά τα ζώδια και οι Ωροσκόποι. . .

Για τους Κριούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει έναν αέρα ανανεωτικό για εσάς αλλά μέσα από προσωπικές εσωτερικές διεργασίες. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου βαθύτερες επιθυμίες οι οποίες για κάποιον λόγο είχατε καταστείλει έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας να βρείτε δημιουργική διέξοδο. Μια περίοδος κατά την οποία μαθαίνετε πως ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.

Για τους Ταύρους, η Αφροδίτη στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιό σας φέρνει τις προσωπικές ή/και τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε πρώτο πλάνο καθώς και την ανάγκη να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε όπως σας αξίζει. Όσο αφορά τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις η αξιολόγηση και η επανατοποθέτηση εκ νέου θα σας αναζωογονήσει δίνοντας εφόδια να προχωρήσετε πιο ουσιαστικά και με περισσότερη αλήθεια και σιγουριά.  

Για τους Διδύμους, να αναδείξετε την δημιουργικότητά σας θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μέχρι αρχές Οκτωβρίου. Αρχίζει μια περίοδος όπου οτιδήποτε κινητοποιείται στην καθημερινή σας ρουτίνα ή εργασία θα μπορέσετε να το αναπτύξετε και να τοποθετήσετε πιο σταθερές βάσεις για το μέλλον.

Για τους Καρκίνους, περνώντας η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού θα μπορούσε το κάθε τι που βρίσκεται στο δρόμο σας να είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργικότητας. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου η Θεά της ομορφιάς δίνει σας δίνει απλόχερα την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να ερωτευτείτε σε πολλά επίπεδα. Δημιουργική επίσης περίοδος για δραστηριότητες που σχετίζονται παιδιά.

Για τους Λέοντες, η Αφροδίτη στο ζώδιου του Σκορπιού λειτουργεί λυτρωτικά για εσάς σε διάφορα επίπεδα αλλά μέσα από δική σας προσωπική δουλειά. Ερωτήματα όπως τί ζητάτε πραγματικά μέσα στην σχέση σας και τί προσδοκάτε γενικότερα από τις σχέσεις που έχετε ήδη δημιουργήσει στη ζωή σας, είναι τα πιο σημαντικά. Θέματα σπιτιού, οικογένειας και προσωπικής ζωής έρχονται στο προσκήνιο προς βαθύτερη διερεύνηση και κυρίως αξιολόγηση.

Για τους Παρθένους, τα πολλά λόγια δεν ανήκουν στην σφαίρα της Αφροδίτης στον Σκορπιό και εσείς γνωρίζετε καλά πως το σημαντικό είναι να υπάρχει αλήθεια και ειλικρίνεια στην επικοινωνία σας. Αυτόν τον τομέα θα επηρεάσει η Αφροδίτη μέχρι αρχές Οκτωβρίου βοηθώντας σας να αναδείξετε το σθένος σας για να φέρετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς και τους ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Για τους Ζυγούς, η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιο σας και περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, εκεί που «καταλήγουν» οι σχέσεις και ότι έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καλύτερο διαχωρισμό ώστε να προχωρήσετε με ότι μπορεί πραγματικά να είναι βοήθεια και στήριγμα για τα πράγματα που θέλετε να καταφέρετε στη ζωή σας.

Για τους Σκορπιούς, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας δεν θα επηρεάσει έναν μόνο συγκεκριμένο τομέα της ζωής σας αλλά όλη σας την ύπαρξη ως οντότητα. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου η Θεά της αγάπης θα σας βοηθήσει να εκτιμήσετε σωστά τις ευκαιρίες και τα δεδομένα που έχετε στα χέρια σας ώστε να προχωρήσετε με αποφασιστικότητα και σιγουριά. Δεν υπάρχουν μεσοβέζικες λύσεις και ενδιάμεσες καταστάσεις και εσείς το γνωρίζετε πολύ καλά.

Για τους Τοξότες, όλα τα πράγματα έχουν μια συγκεκριμένη θέση, ένα σημείο που ανήκουν και σε αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα ξεκαθαριστεί πλήρως το τοπίο γύρω και μέσα σας ώστε να προβείτε στις δράσεις που θέλετε. Εμπιστευτείτε την εσωτερικής  φωνή, την διαίσθησή σας.

Για τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να λειτουργήσει κάπως απόλυτα και χωρίς πολλά λόγια αλλά αυτά είναι στοιχεία που σας είναι οικεία. Το σημαντικό είναι πως μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει σε κοινωνικά θέματα αφαιρώντας ότι είναι περιττό ακόμη και τοξικό στη ζωή σας και θα κρατήσετε ότι έχει περιθώρια ανάπτυξης και μπορεί να σας φέρει προσωπική ικανοποίηση μέσα από επιτεύξεις.

Για τους Υδροχόους, σωστές, γρήγορες και άμεσες λύσεις θα σας βοηθήσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού να βρείτε μέχρι αρχές Οκτωβρίου σε ζητήματα που σας απασχολούν. Οι διαδικασίες ή οι δράσεις μπορεί να μην γίνουν με τον πιο εύκολο τρόπο αλλά σας υπόσχεται πως αν ακολουθήσετε αυτή την οδό θα νιώσετε περισσότερο ελεύθερη/ος.

Για τους Ιχθύες, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού λειτουργεί πολύ βοηθητικά για εσάς ανανεώνοντας την πίστη σας για κάτι που σας ενδιαφέρει να φέρετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Μέχρι αρχές Οκτωβρίου θα μπορέσετε να πιστέψετε περισσότερο στις ικανότητές σας και το δικαίωμα που έχετε της προσωπικής σας επιλογής.

Share: