3ο δεκαημερο Οκτωβριου 2018

Share:

 

 

Η Κυριακή, 21/10, έχει αποτύπωμα που αποσυντονίζει και τείνει να διασπάσει την αρμονία και την ισορροπία σε αισθηματικές ή οικογενειακές σχέσεις. Καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να δώσουμε έμφαση στην κατανόηση που έρχεται μέσω της αγάπης.

Το τριήμερο 22-24/10 αν και στην αρχή της εβδομάδας, έχει την ενέργεια του τέλους, της ολοκλήρωσης και της προετοιμασίας για έναν καινούργιο κύκλο γεγονότων και δράσης. Η Δευτέρα είναι απαιτητική και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να πετύχουμε στόχους, η Τρίτη προσφέρεται για επαγγελματική δράση και καίριες κινήσεις/αποφάσεις και η Τετάρτη είναι η ημέρα που αυτό που δεν είναι πλέον χρήσιμο αποβάλλεται από το σύστημα μας.

Η Πέμπτη, 25/10, εγκαινιάζει ένα ενεργητικό διάστημα μέχρι και τα τέλη του μήνα, κατά το οποίο μπορούμε να ξεκινήσουμε πράγματα ή να κινήσουμε διαδικασίες για να έχουμε αποτελέσματα. Καλή ημέρα για λήψη πρωτοβουλίας μετά από έρευνα και λογική επεξεργασία του θέματος.

Η Παρασκευή και το Σάββατο, 26-27/10, είναι ένα διήμερο που μπορούμε να εστιάσουμε περισσότερο στην προσωπική μας ζωή και να αφιερώσουμε χρόνο στο ταίρι μας, ώστε να καλυφθούν κενά και να φέρουμε σε ισορροπία την σχέση. Συζητήσεις γύρω από το μέλλον μιας σχέσης και την εξέλιξή της τώρα ευνοούνται.

Η Κυριακή, 28/10, είναι δύσκολη μέρα με κούραση και χρειάζεται υπομονή για να ξεπεράσουμε δυσκολίες, καθυστερήσεις ή προβλήματα που εμφανίζονται. Κατάλληλη ημέρα για ξεκούραση, να κατεβάσουμε ρολά και να ασχοληθούμε με το σπίτι μας και τον εαυτό μας. Εκκρεμότητες από εργασία μπορεί να μας απασχολήσουν σήμερα, να μας κουράσουν ή να μας εκνευρίσουν.

Οι τρεις τελευταίες ημέρες του μήνα, 29-31/10, εισάγουν καινούργια στοιχεία, αν όχι ανατρεπτικά, σίγουρα όχι αναμενόμενα και χρειάζεται να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να εντοπίσουμε τις νέες ευκαιρίες που προσφέρει το επόμενο διάστημα. Η ψυχραιμία και η λογική επεξεργασία είναι βοηθοί για να προσαρμόσουμε το καινούργιο στα μέτρα μας ή για να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε εμείς καλύτερα στις νέες συνθήκες.

 

 

Share: