3ο δεκαημερο Ιουνιου

Share:

 

 

Η Πέμπτη 21/6 είναι ημέρα προσανατολισμένη στις επαφές, στις σχέσεις και στην συνεργατικότητα. Ήδη από την προηγούμενη ημέρα 20/6 έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένας δημιουργικός κύκλος εννέα ημερών που ολοκληρώνεται στις 28/6. Εκμεταλλευόμαστε αυτό το δεκαήμερο για να ενισχύσουμε επαγγελματικές σχέσεις, για να φροντίσουμε αυτό που χρειάζεται και για να ανανεώσουμε την συναισθηματική επαφή.

Η Παρασκευή 22/6 είναι μια έντονη ημέρα με δυσκολίες στην επικοινωνία και στην χαλαρή εκδήλωση σκέψεων και συναισθημάτων. Χρειάζεται υπομονή, ψυχραιμία και να είμαστε κυριολεκτικοί, με λόγο απλό και στοχευμένο.

Το Σαββατοκύριακο 23-24/6 έχει κούραση, αλλά είναι καλό για να εδραιώσουμε σχέδια, να πάρουμε αποφάσεις βασισμένες στην λογική και την πραγματικότητα, να εργαστούμε πάνω σε λεπτομέρειες και να επεξεργαστούμε νέα δεδομένα και πιθανές ανατροπές με ψυχραιμία, λογική και με ζητούμενο αποτέλεσμα την ισορροπία.

Η Δευτέρα 25/6 είναι ημέρα που κινείται γύρω από οικονομικά ζητήματα, μας απασχολούν θέματα σχέσεων και πιθανόν να χρειαστεί κάποιοι να πασχίσουν παραπάνω για την διατήρηση μιας προσωπικής σχέσης κάνοντας για άλλη μια φορά υποχωρήσεις.

Το τριήμερο 26-28/6 είναι μεταβατικό και μας προετοιμάζει για τον νέο μήνα που έρχεται. Είναι μέρες για σκέψη, για οργάνωση και για προετοιμασία. Ειδικότερα στις 27/6 καλούμαστε να υπερβούμε δυσκολίες μέσα όχι μόνο από την σωστή οργάνωση, αλλά και μέσα από την επέμβαση και τον έλεγχο των καταστάσεων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να θέσουμε καλές και στέρεες βάσεις στα θέματά μας για το επόμενο διάστημα.

Οι δύο τελευταίες ημέρες του Ιούνη, 29-30/6, έχουν ενέργεια, δύναμη, αισιοδοξία και θέλουμε να ενεργοποιήσουμε πράγματα και να ξεκινήσουμε καταστάσεις. Η συναισθηματική ένταση μπορεί να είναι τέτοια που κάποιοι δεν θα μπορέσουν να την διαχειριστούν δημιουργικά, αλλά σίγουρα μπορούμε με μια πιο συνειδητή εστίαση να καταφέρουμε πολλά, τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα.

 

 

 

Share: