2ο δεκαημερο Οκτωβριου 2018

Share:

 

Από την Πέμπτη, 11/10, αρχίζει μια περίοδος εννέα ημερών με χαρακτηριστικό την δράση, τις γρήγορες εξελίξεις και τις ευκαιρίες που δίνονται για επιτυχία και πρόοδο. Την Πέμπτη όμως είναι καλό να προσέξουμε τις εντάσεις που μπορεί να προέρχονται από παρανοήσεις ή από τη επιμονή στις απόψεις μας, χωρίς να μπορούμε να δούμε και την άλλη πλευρά.

Η Παρασκευή, 12/10, είναι ημέρα που μας κινητοποιεί γύρω από τις σχέσεις και μας δίνει την ευκαιρία να επανορθώσουμε, αν αυτό είναι κάτι που θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει και να έχουμε ομαλοποίηση των σχέσεων, επανασύνδεση και εξισορρόπηση. Ταυτόχρονα μπορεί να είναι δύσκολη ημέρα όμως για όσους περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τον ατομικό τους άξονα.

Το Σαββατοκύριακο, 13-14/10, είναι κατάλληλο για να επανέλθουμε στο κέντρο μας και να επανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το διήμερο, όχι μόνο για να ξεκουραστούμε, αλλά κυρίως για να ασχοληθούμε με αυτά που έχουν σημασία και για να οργανώσουμε την δράση μας προετοιμάζοντας το έδαφος για την εβδομάδα που πρόκειται να αρχίσει. Ανασυντάσσουμε σώμα, ψυχή και πνεύμα.

Η
Δευτέρα, 15/10, είναι ημέρα που μας φέρνει κοντά σε ανθρώπους κάθε κατηγορίας και μας δίνονται ευκαιρίες να βοηθήσουμε, να λειτουργήσουμε καταλυτικά, αλλά και να λάμψουμε και να ξεχωρίσουμε μέσα από την δράση μας, που οφείλουμε να είναι ανιδιοτελής σήμερα. Κατάλληλη ημέρα για να απομακρύνουμε αρνητικές επιρροές από την ζωή μας.

Η Τρίτη, 16/10, είναι μια ημέρα που χρειάζεται προσοχή καθώς από την μία υπάρχουν δυνατότητες εξέλιξης, προόδου και δυναμικής πορείας, αλλά από την άλλη δεν μπορούμε να το πετύχουμε εύκολα αυτό εξαιτίας περιορισμών που προκύπτουν από ανειλημμένες ευθύνες ή δεν επιτρέπουμε τελικά στον εαυτό μας να ωφεληθεί από τις συνθήκες λόγω της ηθικής μας και της ιδιοσυγκρασίας μας.

Η Τετάρτη και η Πέμπτη, 17-18/10, είναι μέρες που κινούνται γύρω από την επικοινωνία, τα αισθηματικά ζητήματα, τις ανθρώπινες σχέσεις και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρει μια σωστή, ξεκάθαρη και αληθινή συζήτηση. Προβληματισμοί και παρεξηγήσεις της Τετάρτης μπορούν να βρουν την λύση τους την Πέμπτη.

Η Παρασκευή και το Σάββατο, 19-20/10, μας ευνοούν να ασχοληθούμε με πρακτικά ζητήματα, με οικονομικά και επαγγελματικής φύσης θέματα και να βάλουμε σε τάξη εκκρεμότητες, κυρίως την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο μπορούμε να ανανεώσουμε την καθημερινότητά μας και τον εαυτό μας αλλάζοντας κάτι ή μέσα από μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

 

 

 

Share: