2ο δεκαημερο Ιουνιου

Share:

 

Στις 11/6 ξημερώνει μια δυναμική ημέρα που καλό είναι να την χρησιμοποιήσουμε για να επισπεύσουμε διαδικασίες ή για να προβάλουμε τον εαυτό μας, το έργο μας και την αξία μας. Προσοχή θέλει η μετάδοση των μηνυμάτων που θέλουμε να περάσουμε, να είναι απλά, στοχευμένα και κατανοητά και να αποφύγουμε τον άκρατο εγωισμό.

Στις 12 & 13/6 επικρατεί ενέργεια που ευνοεί τις σχέσεις και τις συζητήσεις γύρω από θέματα που εμποδίζουν μια σχέση να προχωρήσει και να εξελιχθεί. Ειδικότερα την Τρίτη μπορούμε να απομακρύνουμε αρνητικές επιρροές και εμπόδια, ενώ την Τετάρτη μπορούμε να ενισχύσουμε την θετική επικοινωνία και την αλληλοκατανόηση.

Στις 14/6 κυριαρχεί η δυσκολία και η κούραση και είναι μια ημέρα κατά την οποία θα χρειαστεί να δώσουμε προσοχή και έμφαση σε κάθε μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Ευνοούνται θέματα σπιτιού, οργάνωσης και τακτοποίησης.

Στις 15/6 η ημέρα θέλει αλλαγές, ανατροπές και μεταβλητά δεδομένα. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα του δεκαημέρου για να σχεδιάσουμε κάτι σοβαρό. Ημέρα για να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τον ερώτα, το φαγητό, την διασκέδαση και γενικότερα τις γήινες απολαύσεις.

Το Σαββατοκύριακο 16 & 17/6 έχει εντάσεις και χρειάζεται να διατηρήσουμε τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες, όπως και να ενισχύσουμε τις οικογενειακές και φιλικές μας σχέσεις μέσα από την υπομονή και την κατανόησή μας. Οι ευθύνες που αναλαμβάνουμε τώρα ή οι ευθύνες που δεν αναλαμβάνουμε θα μας βάλουν σε σκέψεις.

Στις 18/6 η ημέρα θέλει να πάρουμε το πάνω χέρι και να οργανώσουμε καλύτερα την καθημερινότητά μας. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα χρειαστεί να δώσουμε εντολές, κατευθύνσεις και οδηγίες στους άλλους. Ας το κάνουμε με κατανόηση και όχι απολυταρχικά και ας ασχοληθούμε σήμερα με την βελτίωση των οικονομικών μας.

Στις 19 & 20/6 οι ημέρες θέλουν ξεκούραση, αναδόμηση και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων. Είναι κατάλληλο διάστημα για να προετοιμάσουμε τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου ή να ξεκινήσουμε ένα καινούργιο εγχείρημα.

 

 

Share: