2ο δεκαημερο Ιουλίου 2018

7614
0
Share:

 

Η Τετάρτη και η Πέμπτη 11&12/7 είναι μέρες που έχουν συναισθηματική ενέργεια και πολλά συναισθήματα και καταπιεσμένες ανάγκες κορυφώνονται και ξεσπούν. Το διήμερο αυτό φέρνει στο προσκήνιο θέματα σχέσεων και ενδέχεται να υπάρξουν εντάσεις και εξάρσεις που καλό είναι να περάσουν πρώτα από το φίλτρο της λογικής. Η Τετάρτη είναι πιο επικίνδυνη, ενώ η Πέμπτη μπορεί να φέρει τις ισορροπίες που χρειάζονται.

Η Παρασκευή και 13 είναι κουραστική ημέρα, με τρέξιμο και γεμάτο πρόγραμμα. Οι προληπτικοί μπορεί να βλέπουν κακούς οιωνούς, αλλά η ημέρα πέρα από την κούραση είναι ημέρα που μπορούμε να πετύχουμε, να διεκπεραιώσουμε και να τακτοποιήσουμε μια και καλή υποθέσεις μας και να θέσουμε την βάση για μια καινούργια αρχή.

Το Σαββατοκύριακο 14&15/7 μας αποσυμπιέζει από την πίεση των προηγούμενων ημερών και μας δίνει την ευκαιρία να αφήσουμε μερικά πράγματα για την επόμενη εβδομάδα και να απολαύσουμε, να ξεκουραστούμε, να κάνουμε έρωτα και να ζήσουμε την στιγμή. Τα προβλήματα δεν εξαφανίζονται και υποχρεώσεις μας απασχολούν ειδικά την Κυριακή, αλλά μπορούν να περιμένουν την Δευτέρα.

Η Δευτέρα 16/7 προσφέρεται για σκέψη και σωστό σχεδιασμό. Νέες πληροφορίες έρχονται στο προσκήνιο και κάποιες βεβαιότητες μπορεί να ανατραπούν. Σήμερα μπορούμε να κάνουμε έρευνα και να έχουμε απαντήσεις που ξεκαθαρίζουν το τοπίο.

Η Τρίτη 17/7 είναι δυναμική ημέρα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να τακτοποιήσουμε οικονομικά ζητήματα και να σκεφτούμε καλύτερα μια επένδυση χρόνου, χρήματος ή ενέργειάς μας που μπορεί να έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα και οφέλη.

Η Τετάρτη 18/7 είναι αξιοποιήσιμη ημέρα κοινωνικά και μπορούμε να κάνουμε ενδιαφέρουσες επαφές και γνωριμίες που θα φανούν χρήσιμες ή να περάσουμε χρόνο με φίλους που έχουμε καιρό να δούμε. Είναι όμως και μια σημαντική ημέρα γιατί σήμερα αποφασίζουμε τι είναι αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε στην ζωή μας και τί είναι αυτό που χρειάζεται να το απομακρύνουμε γιατί πλέον έχει κάνει τον κύκλο του.

Η Πέμπτη 19/7 μας δίνει δύναμη, αποφασιστικότητα και κουράγιο για να κάνουμε αυτό που πρέπει και κυρίως αυτό που είναι καλό και χρήσιμο για εμάς τους ίδιους. Κατάλληλη ημέρα για να προβάλουμε τον εαυτό μας, την δουλειά μας και την αξία μας ή να ζητήσουμε και να λάβουμε αυτό που θέλουμε.

Η Παρασκευή 20/7 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και έχουμε την ανάγκη να προστατεύσουμε κάποιον, να υπερασπιστούμε κάτι ή να ζητήσουμε την προστασία και την βοήθεια από κάποιον. Είμαστε ευάλωτοι και καλό είναι να καταλάβουμε και να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

 

Share: