fbpx

2ο δεκαημερο Φεβρουαριου 2019

Share:

 

Η Δευτέρα, 11/2, μας βοηθά να συντονιστούμε με το μέσα μας και να βρούμε την άκρη του νήματος. Είναι ημέρα που λαμβάνουμε πληροφορίες χρήσιμες που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τελικές αποφάσεις, δεν είναι όμως η ημέρα για να δράσουμε, γιατί πρώτα χρειάζεται να γίνει αποσυμβολισμός και επεξεργασία της πληροφορίας. Κατάλληλη ημέρα   για ένα μικρό διάλειμμα, προσοχή όμως σήμερα σε εντάσεις ή ανατροπές σε επαγγελματικά ζητήματα..

Η Τρίτη, 12/2, είναι μια θετική και δυναμική ημέρα που μας σπρώχνει να ασχοληθούμε με τα οικονομικά μας και μας αναγκάζει κατά κάποιο τρόπο να βάλουμε τάξη και να οργανώσουμε  την πρακτική πλευρά της ζωής μας. Οι εντάσεις που μπορεί να προκύψουν σήμερα με μέλη της οικογένειάς μας ή με στενούς φίλους έχουν μια βαθύτερη ρίζα και δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψουμε τι είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεται εξισορρόπηση.

Η Τετάρτη, 13/2, δίνει ένα τέλος σε διλήμματα που υπάρχουν, καθώς θέλοντας και μη σήμερα κάτι θα βρει την θέση που του αρμόζει ή που του αξίζει και κάτι θα τελειώσει. Είναι καλή ημέρα για να ασχοληθούμε με τα πραγματικά και ουσιαστικά μας θέματα και να αποφύγουμε συναντήσεις και επαφές που μας κουράζουν ή που δεν μας αφήνουν να είμαστε ο εαυτός μας. Σε αντίθετη περίπτωση, θα υπάρξει πίεση, ένταση και πιθανότατα σύγκρουση που προκύπτει από τα νεύρα.

Η Πέμπτη, 14/2, ευνοεί καινούργιες αρχές και ξεκινήματα, δίνει την δύναμη να προχωρήσουμε υποθέσεις μας που για κάποιο λόγο τις τελευταίες ημέρες τις αναβάλλαμε  ή φοβόμασταν να τις αγγίξουμε και γενικότερα η ενέργεια της ημέρας σπρώχνει πολύ την αλλαγή μιας κατάστασης προς το θετικότερο. Παρολαυτά χρειάζεται να δώσουμε προσοχή στην υπέρμετρη αισιοδοξία και να μην ξεχάσουμε σήμερα ότι για να προχωρήσει κάτι καινούργιο πρέπει να έχει μια σταθερή βάση.

Το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, 15-16/2, φέρνει στο προσκήνιο συναισθηματικές ανάγκες που ζητούν ικανοποίηση και την ανάγκη για επικοινωνία και αλληλεπίδραση. Είναι ημέρες που μας απασχολούν τα αισθηματικά μας και μπορούμε να δώσουμε λύσεις, αν  υπάρχουν θέματα ή αν δεν υπάρχουν,  μπορούμε να απολαύσουμε όμορφες στιγμές αγάπης με το ταίρι, ενώ για τους μοναχικούς θα μπορούσε να είναι ένα διήμερο που γίνεται μια ενδιαφέρουσα γνωριμία,

Η Κυριακή, 17/2, τονίζει την πρακτική πλευρά της ζωής που τρέχει και είναι ημέρα που ασχολούμαστε με λεπτομέρειες και εργασίες πάνω στην δουλειά μας. Η αίσθηση της ημέρας είναι πιεστική και κουραστική, αλλά με λίγη επιμονή και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε αρκετά σήμερα.

Η Δευτέρα 18/2, φέρνει αλλαγές και ανανέωση και μπορούμε να διεκδικήσουμε σήμερα λίγη από την ελευθερία που έχουμε ανάγκη. Εφόσον είμαστε σίγουροι ότι όλα είναι τακτοποιημένα και δεν υπάρχει περιθώριο να προκύψει κάτι έκτακτο, μπορούμε άνετα σήμερα να κατεβάσουμε τα τηλέφωνα, να κλείσουμε τον υπολογιστή και να κάνουμε ασχοληθούμε με το πώς μπορούμε να απολαύσουμε την ημέρα.

Η Τρίτη, 19/2, δίνει ερεθίσματα που στρέφουν την προσοχή μας σε θέματα οικογένειας, φίλων ή ακόμη και της σχέσης μας. Είναι ημέρα που χρειάζεται να πάρουμε μια απόφαση γύρω από το πώς πρέπει ή πώς είναι καλύτερο να λειτουργήσουμε ώστε να υπάρξει η ισορροπία και να μην πληγωθεί κανείς. Επίσης ημέρα που δημιουργεί άγχος γύρω από οικονομικά ζητήματα.

Η Τετάρτη, 20/2, είναι φέρνει αποτελέσματα και δίνει την αίσθηση του ξεμπλοκαρίσματος. Τα πράγματα αποκτούν νόημα, εξηγούνται κρυμμένοι λόγοι για το πώς και το γιατί, τα κομμάτια του παζλ βρίσκουν την θέση τους και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε.

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν εσένα ή έναν αγαπημένο σου άνθρωπο μπες αν θέλεις στην συμβουλευτική υπηρεσία του astroguide , όπου μέσω πολύ απλών βημάτων μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι εύκολα, άμεσα και οικονομικά…

 

 

 

Share: