2ο Δεκαημερο Δεκεμβριου

3744
0
Share:

 

2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου
Αλλαγή πλάνων και σχεδίων επιφυλάσσει η ημέρα, κάτι που μπορεί να σε κάνει να εκνευριστείς ή να σου χαλάσει την ψυχολογία. Μην προγραμματίσεις κάτι σημαντικό για σήμερα και άφησε την Κυριακή σου να κυλήσει χαλαρά.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου
Αρμονική ημέρα αλλά με κάποιες ιδιαιτερότητες. Η αγάπη και η ισορροπία είναι σημαντικά στοιχεία στις σχέσεις κάθε είδους σήμερα, αλλά η έλλειψη σεβασμού ή η απουσία ορίων μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές απώλειες.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου
Τυχερή ημέρα σε θέματα πρακτικά, εργασίας, υπολογισμών και αποτελεσμάτων. Άτυχη ημέρα για αισθηματικά και ζητήματα επικοινωνίας. Η πολλή λογική και τα πρέπει ξενερώνουν την καρδιά.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου
Ημέρα για να έχεις τα μάτια ανοιχτά και τις κεραίες σηκωμένες. Ανατροπές στην ροή των πραγμάτων και εκεί που όλα πήγαιναν ρολόι, κάτι πάει να στραβώσει. Μπορείς να το προλάβεις.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου
Θετική ημέρα με ειδήσεις και κινήσεις από γνωστούς, φίλους, οικογένεια ή και από το αγαπημένο πρόσωπο που έχουν το στοιχείο του αληθινού ενδιαφέροντος και της συνεκτικότητας στην σχέση σας. Ακόμη και ένας χωρισμός, σήμερα γίνεται με αγάπη.

astroguide-2bΠαρασκευή 16 Δεκεμβρίου
Νέα ξεκινήματα και πρωτοβουλίες ευνοούνται σήμερα, αρκεί να έχεις ήδη τελειώσει με το παλιό και η πρωτοβουλία σου να μην φέρνει σε δύσκολη θέσει τους άλλους επειδή δεν έχεις υπολογίσει όλα τα δεδομένα σωστά ή γιατί αφήνεις εκκρεμότητες και ευθύνες πίσω σου.

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου
Σημαντικές οι συμφωνίες που μπορεί να κλείσουν σήμερα και η ενέργεια δημιουργεί την αίσθηση μιας ισχυρής συνεργασίας. Και στα αισθηματικά ζητήματα η ενέργεια βοηθά τους συντρόφους να ανανεώσουν τον δεσμό τους ισχυρά και ερωτικά.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
Κοινωνική ημέρα με άνοιγμα προς τον κόσμο και σε νέες επαφές που μπαίνουν στην ζωή μας για κάποιο λόγο. Έρωτας, φιλία και πολλές συζητήσεις.

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου
Δύσκολη μέρα, με περιορισμούς και πολλή κούραση. Η εστίαση στις λεπτομέρειες είναι γενικά καλή, αλλά σήμερα η τάση σε οδηγεί σε υπερανάλυση σε βαθμό κακουργήματος. Ο εγωισμός και η επιμονή σε αυτό που εσύ θεωρείς σωστό θα έχουν σοβαρές παρενέργειες.

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου
Σημαντική μέρα καθώς οι ενέργειες σου σήμερα φέρνουν αποτέλεσμα και κάνουν την διαφορά. Διοχέτευσε την  συναισθηματική σου ένταση σε δημιουργικά και παραγωγικά κανάλια.

 

3ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου

 

 

Share: