1ο δεκαημερο Οκτωβριου 2018

Share:

 

 

Η πρώτη μέρα του μήνα έχει την δυναμική της εκδήλωσης και της υλοποίησης ιδεών και σχεδίων που προετοιμάζονταν το τελευταίο διάστημα

Η Τρίτη και η Τετάρτη, 2-3/10, είναι μέρες που μας προτρέπουν σε σοβαρότητα, έρευνα και απαραίτητα υπομονή και υπομονή για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και ειδικότερα η Τρίτη χρειάζεται επιφυλακή σε όλα τα επίπεδα.

Η Πέμπτη, 4/10, δίνει το προβάδισμα στην αισθηματική μας ζωή και ιδιαίτερα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Ημέρα που μια αμφιβολία χρειάζεται να την ξεκαθαρίσουμε και να δώσουμε απαντήσεις σε ερωτηματικά που εκκρεμούν.

Η Παρασκευή, 5/10, μας ταξιδεύει στο μυστήριο και μας προτρέπει να αναλύσουμε και να εξετάσουμε σε βάθος μια υπόθεση, ώστε να εντοπίσουμε κρυμμένους μηχανισμούς και κίνητρα. Κατάλληλη ημέρα για να βρούμε χρόνο να αποδράσουμε για λίγο από ευθύνες και καθημερινότητα.

Το Σαββατοκύριακο, 6-7/10, είναι χρήσιμο να προετοιμαστούμε για την επόμενη εβδομάδα και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες από τώρα, ώστε να μην τις βρούμε μπροστά μας σε λίγο. Η Κυριακή είναι λίγο πιο χαλαρή και κατάλληλη για συναναστροφές και επαφές.

Η Δευτέρα, 8/10, είναι ημέρα δυναμική που μας προτρέπει σε κινήσεις και σε δράση. Σκοπός δεν είναι τόσο η καινούργια αρχή, όσο η απόφαση να βάλουμε τάξη και να απομακρύνουμε ό,τι προσκόπτει την ομαλή ροή.

Η Τρίτη και η Τετάρτη, 9-10/10, είναι ημέρες που κινούν θέματα έρωτα και σχέσεων. Προσοχή περισσότερο την Τρίτη για πιθανές εκρήξεις και εντάσεις, ενώ την Τετάρτη τα πράγματα είναι πιο βατά και συζητήσιμα.

 

 

 

Share: