1ο δεκαημερο Μαρτιου

Share:

 

Η πρώτη μέρα του μήνα μπορεί να φέρει εντάσεις και να διασαλευτούν ισορροπίες σε σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια. Μας απασχολούν τα οικονομικά ζητήματα και προσπαθούμε να βάλουμε τάξη αποφεύγοντας τις εξάρσεις. Το τριήμερο 2-4/3 είναι μεταβατικό και μας προετοιμάζει για τον δυναμισμό που θα χρειαστεί να έχουμε και τις μελετημένες κινήσεις που θα χρειαστεί να κάνουμε από την αρχή της εβδομάδας και μετά. Προς το παρόν εστιάζουμε σε αυτό που είναι σημαντικό και με καθαρό μυαλό και ήρεμη καρδιά οργανώνουμε το πλάνο μας.

Η Δευτέρα 5/3 είναι δυναμική ημέρα και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την ενέργεια για να κάνουμε σημαντικά ξεκινήματα και να τοποθετηθούμε ξεκάθαρα πάνω σε σημαντικές υποθέσεις που μας αφορούν ως άτομα, ως προσωπικότητες και ως σύνολο. Καλή ημέρα για επαγγελματικά.

Η Τρίτη και η Τετάρτη 6-7/3 είναι ένα διήμερο που μπορούμε να δώσουμε περισσότερο έδαφος σε συναισθήματα να εκφραστούν. Μπορούμε να ζητήσουμε και να λάβουμε ή να δώσουμε εφόσον μας ζητηθεί, την αγάπη, την ασφάλεια, την προστασία και να λειτουργήσουμε με δημιουργικό πάθος. Η Τρίτη ευνοεί λίγο περισσότερο τις αισθηματικές σχέσεις και την επικοινωνία, ενώ η Τετάρτη λίγο περισσότερο το πάθος, τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα.

Η Πέμπτη 8/3 φέρνει κούραση, περιορισμό και φυσικά νεύρα. Δύσκολη ημέρα με φόρτο εργασίας και όχι μόνο, κατάλληλη ημέρα για να λειτουργήσουμε αποτελεσματικά όμως, αρκεί να εστιάσουμε με πρακτικό τρόπο και ακούραστα σε αυτό που πρέπει να γίνει.

Η Παρασκευή και το Σάββατο 9-10/3 προσφέρονται για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε μια σύνοψη των όσων προηγήθηκαν, ώστε να έχουμε μια καθαρότερη εικόνα του τι συμβαίνει και του πως να κινηθούμε από την καινούργια εβδομάδα. Η Παρασκευή συγκεκριμένα μπορεί να φέρει νέα στοιχεία και να διαφοροποιήσει τα δεδομένα που έχουμε, ενώ το Σάββατο δίνει ευκαιρίες για να φέρουμε ισορροπία και αρμονία.

 

 

Share: