1ο δεκαημερο Ιουνιου

Share:

Η πρώτη του μήνα είναι ημέρα για χαλάρωση και για επαφή με φίλους και γνωστούς. Σήμερα μπορεί να γίνουν γνωριμίες που έχουν ενδιαφέρον και θα φανούν χρήσιμες αργότερα.

Το Σάββατο 2/6 είναι μια ημέρα που θέλει προσοχή. Οι εντάσεις και οι εγωισμοί δεν λείπουν και η γενικότερη τάση είναι να κάνει ο καθένας το δικό του και να υπάρχει σταθερή και αμετακίνητη θέση στις απόψεις μας. Καλή ημέρα για ξεκινήματα και συνεργασίες, αρκεί να ληφθούν υπόψη τα προαναφερθέντα.

Η Κυριακή και η Δευτέρα, 3-4/6, είναι προσανατολισμένες σε κάθε είδους σχέσεις και συνεργασίες. Το κλίμα είναι ευνοϊκό και πρόσφορο για τα συναισθηματικά μας και η επικοινωνία γίνεται εύκολα και προχωρά τα θέματα, ειδικότερα την Δευτέρα.

Η Τρίτη και η Τετάρτη, 5-6/6, εστιάζονται περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής και δίνουν ευκαιρίες για να διεκπεραιώσουμε εκκρεμότητες στο σπίτι ή στην εργασία μας και, ειδικότερα την Τρίτη, αν και μέρα κουραστική και με πίεση, μπορούμε να σταθεροποιήσουμε σχέδια.

Η Πέμπτη 7/6 είναι ημέρα υποχρεώσεων, ευθύνης και μας απασχολούν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, τους αγαπημένους μας και τους φίλους μας ή οικονομικά ζητήματα. Η ημέρα ευνοεί επανασυνδέσεις και σταθεροποίηση σχέσης.

Οι τελευταίες τρεις ημέρες του πρώτου δεκαημέρου, 8-10/6, είναι ένα προπαρασκευαστικό τριήμερο που μας προετοιμάζει για τις εξελίξεις του δεύτερου δεκαήμερου του μήνα. Ήδη από τις 6/6 έχει αρχίσει ένα διάστημα που ολοκληρώνεται στις 14/6, το οποίο μπορεί να οδηγήσει την δραστηριότητά μας σε αποτελέσματα και καλό είναι να το εκμεταλλευτούμε. Το τριήμερο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή προσφέρεται για θέματα οικονομικά, για διαχωρισμό και ανάθεση ευθύνης και για έρευνα που φέρνει αποτελέσματα.

 

 

 

Share: