fbpx

1ο δεκαημερο Φεβρουαρίου 2019

Share:

 

 

Η Παρασκευή, πρώτη του μήνα, δίνει ευκαιρίες να διορθώσουμε και να εξισορροπήσουμε ενέργειες σε οικονομικά ζητήματα και να φέρουμε τάξη στα οικονομικά μας πλάνα. Παράλληλα είναι ημέρα που ευνοεί τις επαφές με πρόσωπα οικογενειακά ή με το ταίρι μας, αλλά χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί και οι κινήσεις μας να γίνονται με σεβασμό προς τον άλλο.

Το Σαββατοκύριακο, 2-3/2, μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις και να δημιουργήσει δεύτερες σκέψεις με αφορμή τις καταστάσεις που ζούμε και την σχέση που έχουμε με το ταίρι μας, με τους φίλους μας και τον στενό μας κύκλο ή με άτομα με τα οποία υπάρχει μια καλή συνεργασία μέχρι τώρα. Λειτουργούμε με κατανόηση το Σάββατο και την Κυριακή καλό είναι να προσπαθήσουμε να αποστασιοποιηθούμε από τις καταστάσεις και να ασχοληθούμε με κάτι που έχει να κάνει με τον εαυτό μας, την ηρεμία μας και την προσωπική μας βελτίωση και ανάπτυξη.

Η Δευτέρα, 4/2, φέρνει στο προσκήνιο θέματα διεκπεραίωσης, τάξης και παίρνουμε αποφάσεις που έχουν σκοπό την βελτιστοποίηση των συνθηκών και των αποθεμάτων μας, ώστε να μπορούμε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί τόσο στα επαγγελματικά μας (κυρίως), όσο και στα προσωπικά μας (αν το απαιτεί η περίσταση).

Η Τρίτη, 5/2, είναι μια πολύ δυναμική ημέρα, με ενέργεια που μας σπρώχνει να κινηθούμε, να αποφασίσουμε, να κάνουμε βήματα αποφασιστικά και να εισάγουμε καινούργιες παραμέτρους στην ζωή μας. Μια νέα γνωριμία που γίνεται σήμερα μπορεί να δώσει πιθανά εξελίξεις στο μέλλον, αν συνηγορούν και άλλοι παράγοντες.

Η Τετάρτη, 6/2, επικεντρώνεται στα συναισθήματα και στο πώς μας κάνουν οι άλλοι να νοιώθουμε. Είναι κατάλληλη ημέρα για να εκδηλώσουμε την θετική πλευρά του κρυμμένου μας συναισθηματικού ψυχισμού και να εκφράσουμε την αγάπη μας με τα λόγια αλλά και με τις πράξεις. Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις όμως, με βάση μόνο  το πώς αισθανόμαστε, γιατί η καρδιά σήμερα μπορεί να μιλάει πιο δυνατά από το μυαλό και η φωνή της λογικής να μην ακούγεται..

Η Πέμπτη, 7/2, έχει δημιουργική ενέργεια και φέρνει χαρά και ικανοποίηση μέσα από επικοινωνίες, λόγια, ειδήσεις και επαφές. Είναι ημέρα που μπορούμε να σπρώξουμε λίγο ακόμη τα πράγματα και να έχουμε αποτελέσματα, να δούμε μικρά όνειρα να πραγματοποιούνται ή να απαντηθούν κατά κάποιο τρόπο οι προσευχές μας.

Η Παρασκευή, 8/2, είναι δύσκολη και απαιτητική ημέρα και απαιτείται η προσοχή μας σε κάθε λεπτομέρεια και ευθύνη ή έργο που έχουμε αναλάβει να διεκπεραιώσουμε σήμερα. Είναι ημέρα μονότονη που δεν αφήνει τα πράγματα να αλλάξουν ή να ανανεωθούν, αλλά ιδανική για να κάνουμε σωστά την δουλειά μας και να τελειώσουμε αρκετά από τα πρακτικά πράγματα που μας απασχολούν γρήγορα, αρκεί να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτά.

Το Σαββατοκύριακο, 9-10/2, είναι αρμονικό και προσφέρεται στο να ξεκουραστούμε και να ανανεωθούμε. Ευχάριστο διάστημα για συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, για ασχολίες που έχουν να κάνουν με την ομορφιά ή την βελτίωση μιας κατάστασης και για να συσφίξουμε τις σχέσεις με το ταίρι μας.

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν εσένα ή έναν αγαπημένο σου άνθρωπο μπορείς να μπεις στην συμβουλευτική υπηρεσία του astroguide , όπου μέσω απλών βημάτων μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι εύκολα και άμεσα…

 

 

 

Share: