1ο δεκαημερο Αυγουστου 2018

Share:

 

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα έχει γενικότερα δράση και γρήγορους ρυθμούς και προσφέρεται για να διεκπεραιώσουμε άμεσα και γρήγορα υποθέσεις μας.

Οι δύο πρώτες μέρες του μήνα, Τετάρτη και Πέμπτη, είναι κατάλληλες για να συζητήσουμε και να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τους άλλους καλύτερα. Ερχόμαστε πιο κοντά χωρίς όμως να καταστρατηγούμε τα όρια.

Η Παρασκευή και το Σάββατο 3-4/8 δίνουν την βάση για αποτελεσματική εργασία και ξεκαθάρισμα καταστάσεων. Για να έρθει το καινούργιο χρειάζεται να φύγει πρώτα το παλιό και αυτό το διήμερο μπορούμε να ξεδιαλέξουμε τι θα μείνει και τι θα φύγει και κυρίως τι θα παραμείνει αλλά χρειάζεται να προσαρμοστεί. 

Η Κυριακή 5/8 είναι θετική ημέρα που μπορεί να ενισχύσει την αγάπη και το αίσθημα προς τους άλλους. Οι φίλοι, η οικογένειά μας ή ο σύντροφός μας χρειάζονται την υποστήριξή μας και μερικές φορές ένας καλός λόγος ή ένα μικρό δωράκι που δείχνει την σκέψη μας κάνει την διαφορά.

Το τριήμερο 6-8/8 είναι μας προετοιμάζει για καταστάσεις που πρόκειται να εξελιχθούν στο άμεσο μέλλον και είναι διάστημα που χρειάζεται να σκεφτούμε βαθύτερα και με ολιστικό τρόπο τα θέματά μας και τις πιθανές λύσεις τους. Καλός σχεδιασμός και προετοιμασία χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να περιμένουμε για κάποια άλλη στιγμή να δράσουμε ή να εφαρμόσουμε τις αποφάσεις μας. Μερικές φορές η κατάλληλη στιγμή είναι τώρα, στην αρχή της εβδομάδας!

Η Πέμπτη και η Παρασκευή 9-10/8 δίνουν ευκαιρίες για να γίνουν καινούργια ξεκινήματα με δύναμη, αποφασιστικότητα και σθένος. Οι δυνάμεις που λειτουργούν είναι αρκετά έντονες και χρειάζεται να είμαστε προετοιμασμένοι για την πιθανότητα να μην αντέξουν μερικά πράγματα, καταστάσεις, πρόσωπα την πίεση ή να υπάρξουν ισχυρές αντιδράσεις στα σχέδιά μας.

 

 

Δες το 2ο δεκαήμερο του μήνα

 

Share: