Αφροδιτη στον Ταυρο

Share:

546543Η Θεά της ομορφιάς ντύνεται με τις πιο αισθησιακές αποχρώσεις. Σε αυτή τη θέση η Αφροδίτη μας δείχνει για το επόμενο διάστημα τις γήινες ποιότητες της και το ελιξίριο της αγάπης, που βάσει αυτού του ζωδίου, είναι η συναισθηματική και οικονομική σταθερότητα, ασφάλεια και αξίες.

Εδώ χρειάζεσαι αποδείξεις για το οτιδήποτε. Είναι η Ταυρίσια Αφροδίτη όπου έχει σεβασμό στις κτήσεις και αντιστέκεται σε οποιαδήποτε συναισθηματική αστάθεια προσφέρει το μέλλον. 

Στο κόσμο του Ταύρου τίποτα δε συμβαίνει γρήγορα και εδώ, σε αυτό το ζώδιο, η Αφροδίτη από σήμερα, μέσα απ’ τις ποιότητες της υπομονής και των ικανοτήτων, περιμένει τα πράγματα να ωριμάσουν. 

Η αγκαλιά παίρνει αποχρώσεις απ όλες τις αισθήσεις ταυτόχρονα (όσφρηση, αφή, γεύση, ακοή, όραση). Πότε ένιωσες κάτι παρόμοιο τελευταία φορά;

7658765Εδώ δεν τζογάρεις ούτε πειραματίζεσαι. Εδώ, ψάχνεις τον άνθρωπο που θα είναι εκεί για σένα, σταθερά και δυνατά.

Εδώ, μέσα από ειρηνικές και ευγενικές διεργασίες έλκεσαι από την άνεση, την φινέτσα, την ομορφιά και τη γενναιοδωρία.

Γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, η Αφροδίτη είναι ο μαγνήτης και στο Ταύρο έλκει οτιδήποτε όμορφο, αρχοντικό, με χάρη και καλαισθησία.

Ο φανατισμός και το πείσμα είναι απ τα αρνητικά της χαρακτηριστικά και το υπόλοιπο πλανητικό σκηνικό είναι υποστηρικτικό για τέτοιες εκδηλώσεις…

 

 

Share: