Αφροδιτη στους Ιχθυες

Share:

venus-in-piscesΧωρίς απαραίτητα να το γνωρίζουμε η Αφροδίτη είναι ο αγαπημένος πλανήτης σε όλους. Περνάμε ολόκληρη τη ζωή μας προσπαθώντας να βρούμε την ευτυχία και την παραμονή σε αυτή. Οδηγούμαστε σαν τρελοί προς την αγάπη και προσπαθούμε να την κρατήσουμε όταν την βρούμε. Καταναλώνουμε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας μας για να εξασφαλίσουμε πόρους, να “επιθυμούμε” περισσότερα, να κερδίσουμε χρήματα. Αφηνόμαστε στην αγκαλιά ενός όμορφου τραγουδιού, ενός όμορφου έρωτα και όλα τα παραπάνω μας υπενθυμίζουν πως είναι τα βασικά συστατικά της Αφροδίτης.

Απλά . . . δεν πρέπει μόνο να τα υποστηρίζεις . . . πρέπει να τα αγαπάς!


venus-in-pisces-2“Ότι δεν ακούς με τα αυτιά σου μπορείς να το ακούσεις με την καρδιά σου, ότι δεν βλέπεις με τα μάτια σου να το δεις με την καρδιά σου. Η Αφροδίτη περνώντας απ το συγκεκριμένο ζώδιο σου δίνει απλόχερα, το συναίσθημα εκείνο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις ακριβώς, την ζεστασιά που έρχεται από μέσα σου, η αίσθηση εκείνη που σε κάνει να νιώθεις πως έρχεσαι πραγματικά σε επαφή με την ψυχή σου. Η θυσία, η ενσυναίσθηση, η ένωση με το θεϊκό και το συλλογικό.”

Η θεά της ομορφιάς, της ένωσης, της τέχνης η Αφροδίτη, στο ζώδιο των Ιχθύων, σε βοηθά να έρθεις σε επαφή με βαθύτερα στρώματα της ψυχής σου, να δημιουργήσεις πιο στενές σχέσεις με τους άλλους, να ενσωματώσεις μια πιο ρομαντική προσέγγιση στις ήδη σχέσεις σου. Για τους λιγότερους ρομαντικούς, γενναιόδωρους ή στους περισσότερο διστακτικούς ή προσηλωμένους στον υλικό κόσμο πιθανά να χρειαστείτε αναπνευστήρα . . .

 

 

Share: