Αφροδιτη στον Λεοντα

Share:

Οι περιορισμοί και η μιζέρια δεν είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα.

Σε αυτή την θέση χαρίζει απλόχερα την χαρά για διασκέδαση και δημιουργία… δίνει ευκαιρίες για καινούργιες σχέσεις και συνεργασίες… ανάγκη να γεμίσεις με όμορφες στιγμές… ανάγκη για “μεγάλα λόγια αλλά και πράξεις”.

Μια θέση που μπορεί να μην παρέχει τη σούπερ συναισθηματική ασφάλεια αλλά το παιχνίδι της απόλαυσης και του έρωτα ξέρει καλά να το παίξει.

Θεόδωρος Μαυρογιώργης (για περισσότερα πατήστε την εικόνα)

Η Αφροδίτη είναι δυνητικά μια πολύ συνειδητή αρχή, η οποία περιγράφει τα γούστα, τις αξίες και τα ταλέντα, καθώς και τη δική μας εκτίμηση για το τι είναι όμορφο και πολύτιμο. 

Είναι η δύναμη της έλξης, ή για να το θέσω αλλιώς αυτή είναι η ελκτική δύναμη και δεν περιορίζεται σε πράγματα ή σε ανθρώπους. Μπορεί να έλκει εξίσου δυναμικά γενικότερα αισθητικές αξίες και αρχές. Ένα λαμπρό μυαλό, ποιότητες θάρρους και τιμής, η τέχνη, ο χορός. Ένα είδος γοητείας, η δύναμη που σε ανάβει και στο ζώδιο του Λέοντα τα πάντα παίρνουν διαστάσεις διογκωμένες. 

Σε αυτό ο ζώδιο η Αφροδίτη γίνεται πιο δραματική και καπριτσιόζα οπότε ασκήσεις “θάρρους και υπομονής” για τους πιο ευαίσθητους είναι χρήσιμες.

 

Μια περίοδος όπου καινούργιοι έρωτες, αναζωπύρωση σχέσεων, φίλοι που ανεβάζουν τους παλμούς της επιθυμίας για χαρά στη ζωή! 

 

 

Share: