Αφροδιτη στους Διδυμους

Share:

Αφροδίτη στους Διδύμους

 

Οι διελεύσεις της Αφροδίτης αντιστοιχούν με περιόδους κατά τις οποίες αναζητούμε τρόπους συμβιβασμού ή δέσμευσης και κάνουμε στενότερες επαφές με τους άλλους ή με μια πιο αισθησιακή πλευρά του εαυτού μας.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους χρωματίζει τον τρόπο που συνδεόμαστε με τους γύρω και τον τρόπο που αγαπάμε με αποχρώσεις πιο αέρινες απ’ ότι το προηγούμενο διάστημα (στο ζώδιο του Ταύρου).

Η τάση προς την κοινωνικότητα, την ευελιξία, τον ορθολογισμό, την διαφορετικότητα θα είναι έντονη αλλά υπάρχει παράλληλα και η τάση να γίνεις (ή να γίνουν οι άλλοι γύρω σου) περισσότερο απρόβλεπτοι, διπρόσωποι, ρηχοί.

Το ζώδιο των Διδύμων ουσιαστικά αντιπροσωπεύει τις ιδέες που δεν έχουν ιδιαίτερα έναν στόχο ή ένα συγκεκριμένο σκοπό, αλλά υπάρχουν για το δικό τους καλό.

Με αυτή τη θέση της Αφροδίτης οι λέξεις και η πληροφορία αποκτούν μεγαλύτερη σημασία και η αίσθηση της προσωπικής αξίας μπορεί να προκληθεί μέσω της ανάπτυξης της γνώσης.

Θα υπάρχει έντονη επιθυμία να εκφράσεις την αγάπη με πιο αμέριμνο τρόπο και η μορφή των σχέσεων γίνεται περισσότερο με βάση την ψυχική και πνευματική σύνδεση. Οπότε τα “κριτήρια” εδώ πιθανά να έχουν τη γεύση περισσότερο μιας ελαφριάς και ρευστής έκφρασης, με ανοιχτές αποχρώσεις απ ότι συνήθως. . . 

Τι και ποιος μου δίνει ευχαρίστηση;
Πόση ελευθερία έχω μέσα στις σχέσεις μου;

 

 

 

Share: