Αφροδιτη στον Αιγοκερω

Share:

 

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ενεργοποιεί ότι αποθέματα ενέργειας έχεις προς την ανταμοιβή μέσω σκληρής δουλειάς. Η θέση αυτή χρωματίζει με ακόμα μεγαλύτερη σταθερότητα τις επαφές με τους ανθρώπους που αγαπάς και η ανάγκη σου για στέρεες και γόνιμες συνεργασίες / φιλίες / σχέσεις γίνεται στόχος.

Δίνει επίσης μια αίσθηση μεγαλύτερης υπευθυνότητας οπότε δεν είναι απίθανο, αυτό το χρονικό διάστημα, να φανεί ένα είδος “συγκράτησης” εκεί που νιώθεις πως κάτι δεν σου ταιριάζει, χαλάει ή απειλεί την ασφάλεια (που τόσο προστατεύεις).

Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω δημιουργούνται δομές και διασυνδέσεις μεταξύ των ανθρώπων. Όπως ο Αιγόκερως είναι ένα γήινο ζώδιο, η φύση της εργασίας αυτής περιλαμβάνει συνήθως τη σωστή χρήση των υλικών πόρων. Εξάλλου κάθε πλανήτης στο ζώδιο του τράγου λέγεται ότι “κορυφώνονται” και αυτό δείχνει την ικανότητα να εκφράσεις το κρυμμένο σου δυναμικό προκειμένου να επωφεληθείς από τα κοινωνικά προνόμια. 

Αν θέλεις να δεις πως επηρεάζει η θέα του Έρωτα το κάθε ζώδιο, μπορείς να διαβάσεις το άρθρο πατώντας εδώ…

 

Για προσωπικές απαντήσεις στα θέματα που απασχολούν εσένα ή έναν αγαπημένο σου άνθρωπο μπες αν θέλεις στην συμβουλευτική υπηρεσία του astroguide , όπου μέσω απλών βημάτων μπορείς να πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι εύκολα και άμεσα…

 

 

 

Share: