Αφροδιτη στον Κριο

Share:

 

Αφροδίτη στον Κριό 

 

Η μυθική θεά του έρωτα δίνει την ώθηση να μοιραστείς με τον άλλον τα πάθη σου και να ενταχθείς εκεί που εκτιμούνται οι αξίες σου. Η χρονική περίοδος αυτή χρωματίζεται με περισσότερη δράση και αγωνιστικό πνεύμα. Ένας αγωνιστής ακόμα και μέσα στις σχέσεις και τις συνεργασίες διότι το μότο της Αφροδίτης στον Κριό είναι πως «θα μπορούσαν όλα να είναι απλά και ήρεμα αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο αγώνας. Και ο σκοπός είναι να κερδίζεις, γιατί όσο περισσότερο κερδίζεις τόσο πιο πολύ σου αρέσει και όλο και περισσότερο δουλεύεις». 

Μπορεί να ακούγεται κάπως αντιφατικό με το αρχέτυπο της Αφροδίτης που πρεσβεύει τις ισορροπίες και τους απλούς φυσικούς αισθησιακούς τρόπους ωστόσο αυτή η θέση δίνει αρκετή ενέργεια η οποία δεν μπορεί να «σπαταληθεί». 

il_340x270.730614964_kpos

Η πρόκληση βρίσκεται εκεί που μέσω των σχέσεων και την επαφή με τον άλλον θα μπορέσεις να συν-δεθείς με ορμή και αυθορμητισμό. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες που θα δημιουργηθούν αυτή τη περίοδο χρωματίζονται από μαγεία, φλογερή φαντασία και ο μυθικός κόσμος αντανακλάται σε όλο του το μεγαλείο μέσα από μια συμβολική γενικότερη εικόνα…φτάνει να αφεθείς σε αυτό που φέρνει η “στιγμή”. 

 

Εδώ ψάχνουμε ένα είδος αμαζόνας (για τους άντρες) και έναν Ηρακλή (για τις γυναίκες) και οι σχέσεις  δημιουργούνται για να καλύψουν με ενθουσιασμό ένα όραμα, χωρίς την παραμικρή συστολή που θα τρομάξει τον κατακτητή κάνοντας τον να απομακρυνθεί απ’ τον αγώνα.

inspirational-quotes-take-me-as-i-am-tumblr-Favim.com-679249

 

 

Share: